معمولا دفاع هاي گوش در سيستم 4 دفاعه وظيفشون موقع حمله ، نفوذ كردن از گوش ها هستش . درسته كه زارعي جا موند اما از حق نگذريم چون حاج صفي خيلي بازيكنه . من فكر ميكنم اگه شيث هم بود كاري نميتونست بكنه .نقل قول:
معمولا دفاع هاي گوش در سيستم 4 دفاعه وظيفشون موقع حمله ، نفوذ كردن از گوش ها هستش . درسته كه زارعي جا موند اما از حق نگذريم چون حاج صفي خيلي بازيكنه . من فكر ميكنم اگه شيث هم بود كاري نميتونست بكنه .نقل قول:
میدونم کگه خیلی دیره منم این قهرمانی به همه تبریک میگم
اقا باید این مربی را نگه داشت همین و بس
قرارداد حاج صفی تا کی هست؟ نمی تونیم این بازیکن را بخریم؟
قطبی رو با هر شرطی که بزاره نگه می دارن.
راستی دوستان من دوباره برگشتم.
اگه پرسپوليس ميتونست هادي عقيلي رو قبل از اينكه با سپاهان تمديد كنه بخره دفاعش بيمه ميشد . تو بازي با پرسپوليس هرچي سانتر كردن عقيلي رو سر همه توپها رو زد.
سلام به دوستان گل خودم امیدوارم خوب و از قهرمانی پرسپولیس خوشحال باشین :10:.
من امروز بعد از 12 روز تونستم یه مرخصی 24 بگیرم (خدمت)و تازه امروز گلهای بازی و قهرمانی رو دیدم .
و اومدم امروز به شما تبریک بگم درسته خیلی دیره ولی چیکار کنم ؟؟؟!!!!!
هوووووووووووووووووورااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا:26:
:33:
جيييييييييييييييييييييييي ييييييييغ:19:
يه خورده از شادي قهرماني پرسپليس مونده بود كه خالي كردم خودمو:thumbsup:
رو قلبه من نوشته پرسپليس سلطان عشقه
كسي از خريدهاي جديد پرسپليس خبر نداره؟
معدنچي گفته بود اگه آسيا باشه ميام پس كوش:37:
مبعلي هم گفته بود ميام پرسپليس اما با الوصل بست:18:
اینا دنبال پولن.پرسپولیس هم نداره بده.سقفش 200 میلیونه.اونوقت به نظرت مبعلی یا کاظمیان که تقریبا سالی نزدیک به یک میلیارد درامد دارن تو امارات ول میکنن بیان ایران؟
به نظر من باید فروش بازیکن به امارات محدود بشه یه جورایی.بهترین بازیکنامونو عربا میبرن وقتی برمیگردن به درد جرز دیوار هم نمیخورن
اگه شیث بود یه لنگ مینداخت زیر پاش اخراج میشد:31:البته شیث قدرت بدنیش و سرعتش باهم بالاست.شاید میتونست یه کاری بکنهنقل قول:
علی کریمی از القطر اومد بیرون و امیدوارم بیاد پرسپلیس چون واقعا جای یک هافبک خلاق تو پرسپلیس خالیه
در ضن علی کریمی اون قدر تعصب داره که به خاطر تیم محبوبس از قید پول بزنه