آقــــا ول کنیـــن :n02: عجـــب چیـــز چرت و پرتی گفتم
از همگی عذر میخوام
پ ن : دوســتان یه پینگ از تهران + اصفهان میذارید :n16:
Printable View
آقــــا ول کنیـــن :n02: عجـــب چیـــز چرت و پرتی گفتم
از همگی عذر میخوام
پ ن : دوســتان یه پینگ از تهران + اصفهان میذارید :n16:
نه عزیز ۵۱۲ بود که کردمش ۲ مگ.نقل قول:
هیچ تقسیمی هم اتفاق نیافتاد این وسط D:
خوش باشید
آره الان هم سرویس دارم، اگه خواستی فن آوا بگیری حتما از نمایندگی پشتیبانی ش بگیر، تلفن شو خواستی پ.خ بده بگم بهت :n06:نقل قول:
نقل قول:
مودمم رو چن بسته شده ۵۱۲ برنزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مشهد فقط از پشتیبانی فن آوا بگیرین اصلا از کیانت نگیرین هیچی شو ' این جمعه زاده بنظرم افغانی باشه :-) نمایندگی چن جای دیگه هم دارهنقل قول:
یکی از کسانی که جاش برای کارآموزی رفته بود میگفت از اوناشه خیلی کلکه
پشتیبانی هم برخوردش خوبه هم تلفنی ثبت نام میکنه اگه مرکز تون فرز باشند مثل قدس :-) ۳ ساعته وصل میشی
فقط انگار دو نفر بیشتر نیستن دو جوون دختر و پسر جوابگو هستن
نام شرکت : دفتر پشتیبانی فنی و فروش فن آوا مشهد
مدیر مسئول: محسن قلی زاده
شماره تماس: 051-37665975 - 051-37673114
آدرس ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس پستی: مشهد، بلوار دستغيب، دستغيب ٣٥، بين بيستون ٦ و ٨، پلاك ٤٤، واحد ٣
ساعات کاری: ٨ صبح الی ۱7 بعدازظهر
معلوم نیست از اینجــا از قسمت Status ~> Adsl عکس بگیرنقل قول:
511 بسته شده .خطت هم وضعیتش خوبه تا 16-17 مگ میکشهنقل قول:
با سپاس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این همان Status ~> Adsl هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داون استریم کدوم قسمته ؟
ببینید دوست عزیز شما شاید خطت رو روی 10024 ( 10 مگ ) هم برات ببندند ولی با نرم افزار اکانتینگ محدودت می کنند روی 512 ! اونجور که شما میگی میشه 512 اختصاصی ! یعنی تقسیم بر 8 میشه میشه 512 که این 512 کامل در اختیار خودتون هست پس میشه اختصاصی البته فلسفه خط اختصاصی فرق می کنه. پس همون 512 بین 8 نفر تقسیم میشه. روش کلیش چیزیه که عرض کردم حالا بسته به شرکت ! که نمی دونم فن آوا چکار می کنه.نقل قول: