اره هست..توی همین تاپیک هم هست...نقل قول:
Printable View
اره هست..توی همین تاپیک هم هست...نقل قول:
سلام میخوام برم یه کافی نت آپ دیت کنم.اگه میشه برام کامل توضیح بدین.اگه نتونستم گوشیو چی کار کنم؟یه راست تو سطل؟(آشغال)هیچی نمی دونم.مرسی کابل میخواد؟
من چند صفحه قبل یه لینک دادم که آموزش کامل توش هست برو پیداش کن ...نقل قول:
بالاخره دبلیو 700 خودمو امروز فروختم و تا چند روز دیگه 5700 رو میگیرم. فقط یه سوال از جناب Mr.K2 داشتم:
شما گفته بودی که صدای هدفونش رو با دبلیو 700 مقایسه کردی و خیلی بهتر بوده. ولی تو یه پست دیگه گفتی که باس گوشی ضعیفه.
دبلیو 700 بیشتر به خاطر باسش صداش خوبه. حالا اگه 5700 باسش کمه چطوری بهتر از اونه؟
دوستمون گفتن صدای توی هندزفریش عالیه ....نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورشون از اینکه باس نداره توی اسپیکرهاش بود نه تو هندزفری ...
وگرنه هندزفریش که :8::8::8: ....
چطوری قاب رو عوض کنم با تشکر.
جالبه بدونید نظراتتون کاملا اشتباهه!!5700 با تنظیم اکولایزر یکی از بهترین باسها رو داره!!خود اسپیکرهای گوشی که خدای کیفیت و باسند ولی برای هندزفری پیشنهاد میکنم یه دونه هندزفری گوشی الجی کاجی 300 رو با 5700 امتحان کنید تا پی به باس عالی و بلندی عالی 5700 در هندزفری ببرید!!کلا 5700 رو روز اول که میخری باید با اکولایزرش ور بری تا یک تنظیم مناسب براش پیدا کنید!!!دبلیو 700 هیچه در مقابل 5700!!یکی از دوستام صدای گوشی دبل 700 خودش رو با 5700 من (اون موقع که تازه خریده بودم)مقایسه کرد اشکش در اومد!!میخواست بره همون لحظه 5700 بخره!!بماند اینکه من در پی کشفیات اکولایزر اون اکولایزر معروف جیرینگ جیرینگ رو کشف کردم که صدای گوشی و تیزی گوشی رو دو برابر میکنه!!
ای ول.
قلبم ریخته بود.
حالا فقط 5700 :40::40::40: :8::8::8:
ایشالا ما هم تا چند روز دیگه به جمع دارندگان محترم میپیوندیم !!! :11:
با آغوشی باز پذیرا هستن ...نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که ندارم ولی اونایی که دارن رو دوستشون دارم(آشنا نیست این سخن؟؟!!) ...
آقا کسی اون تم رو نصب کرد ببینه چی میشه ؟؟
اونی که یکی دو صفحه قبل گذاشتم رو میگم ...