فرشید جان اگر شماره ای، آشنایی چیزی داری لطف میکنی برای من بپرسی کی این قوانین جدید شامل کسر خدمت، سه برادری و..... برای پلیس + 10 ابلاغ میشه؟
فرشید جان اگر شماره ای، آشنایی چیزی داری لطف میکنی برای من بپرسی کی این قوانین جدید شامل کسر خدمت، سه برادری و..... برای پلیس + 10 ابلاغ میشه؟
زنگ بزنید سازمان نظام وظیفه 09680نقل قول:
ابلاغ شده من نمیدونم چرا اینا میگن نمیدونیم!!
فرشید جان اون شماره گویا رو بیخیال شو، زنگ میزنی آخرین اخبار سال 88 رو میگه، به همون شماره زنگ بزن بعد 2 رو بگیر بعد 5 تا آخرین اخبار رو بدونی!
امروز زنگ زدم پلیس + 10 گفت قوانین جدید ابلاغ شده!
اولین معافیت 3 برادری هم خودم میگیرم! هر کی معاف میشه کسر خدمت میشه یه تشکر بزنه ما هم خوشحال بشیم!
در ضمن فرشید جان این ابلاغیه رو میتونی به پست اول اضاف کنی!
نقل قول:
قوانین جدید رو گذاشتن برای دانلود تو همون پست اول . همون ابلاغیه به دفاتر پلیس +10 هست
نه منظورم این بود که به دفاتر ابلاغ شده به ماهیت ابلاغیه کاری ندارم!نقل قول:
یعنی اینکه میتونید اقدام کنید! همین!:10:
دوستان، نیمه دومی ها هنوز میتونن با ارسال دفترچه خدمت یه سال پشت کنکور بمونن؟ منظورم اینه که قانونش عوض نشده؟؟
من متولد نیمه دوم 69 هستم پشت کنکور نموندم سال اول قبول شدم (کنکور 89) الان ترم دوم هستم میخواستم بدونم کلا تا ترم چندم میتونم کنکور مجدد شرکت کنم؟
قانون جدیدی در این مورد ندیدیمنقل قول:
کنکور مجدد منظورت چیه؟ همین مقطع یا بالاتر؟نقل قول:
منظورم اینه اگه بخوام با استفاده از کنکور در همین مقطع کارشناسی که الان هستم تغییر رشته بدم تا ترم چندم برای این کار فرصت دارم؟نقل قول:
کارشناسی ناپیوسته : حداکثر 2 ترمنقل قول:
کارشناسی پیوسته : حداکثر 4 ترم