من تازه خریدم و دقیقا همینجوریهنقل قول:
یعنی رو فیلم فوکوس نمی شه!
مرسی
Printable View
من تازه خریدم و دقیقا همینجوریهنقل قول:
یعنی رو فیلم فوکوس نمی شه!
مرسی
نه نميشه. ولي تو يكاري كن.نقل قول:
يه دونه ايرانسل بخر و طرح طلاييش رو فعال كن(15000 تومن).هم اينترنتت مفته.مكالمات با دولتي ميشه دقيقه 19 تومن، با ايرانسل ميشه مفتي.اس ام اس برا ايرانسل مفتي،به دولتي ميشه 8 تومن. تازه سرعت اينترنتشم در حد ADSL 128 هستش و هم ميتوني به كامپيوتر وصل كنيش. البته به غير از روزهاي اخر هفته.
به نظرم واقعا به صرفه هستش.:46:
بچه ها من پی 990 دارم ولی اکثر برنامه ها روش نصب نمیشن چی کار کنم
خوب کاری که شما میکردی یه کلک بود و به عنوان باگ شناسایی شد و در آپدیت بعدی درستش کردن،فوکوس اولیه چندان مهم نیست چون فیلمبرداری برخلاف عکسبرداری متحرک هست پس اگه اصرار بر فکوس اولیه دارید بقیش چی؟؟؟!!!:13:نقل قول:
hadib65 عزیز البته خود طرح ماهی 15000 تومن هست،سیم کارتش 75000 تومن هست(تا پایان آذر ماه) دایمی فقط طلایی داره:8:نقل قول:
برنامه هاتون رو از کجا تهیه میکنید؟نقل قول:
توجه داشته باشید از جایی بگیرید که گفته باشن برنامه های مخصوص UIQ3
البته امکان هست که زمان استفاده از برنامه نیز گذشته باشه
ایا خطایی میده؟
چه خطایی؟؟
مرسي از دوتاي تون يه سوال ديگه گفته شد سرعتش 128 هست وگفتي به كامپيوترم وصل ميشه يني من گوشي رو به كامي وصل كنم ميتونم يه adsl128 داشته باشم با همون امكانات adsl مخابرات .اگه درست فهميدم روشه اين كارو بگيننقل قول:
آقا یان سلام
بالاخره یکی به ما بگه امکان نصی ویندوز موبایل روی پی 990 هست یا نه اگه هست ما کمی بگردیم راهشو پیدا کنیم اگه هم نیست که بیخیالش بشیم
یا حق
منتظر جواب قاطع و بدون شک اساتید هستم
آخه اینجوری تاره!نقل قول:
من تقريبا 3 هفته هست که هر روز به اين تاپيک سر ميزنم....با بررسي هايي که انجام دادم ديدم اگه بخوام يک گوشي بخرم ، بهترين گزينه p990 هستش...چون هم قيمتش خوبه و هم بيشترين امکانات رو داره.و بالاخره من 2 ساعت پيش از جمهوري با يک گوشي p990رسيدم خونه..قيمت امروز تو بازار:همه مغازه ها به گارانتي پارس کامتل از 272 تا 290 داشتن...همه ميگن اصله اما همه چيني هستش.
از اين به بعد سوالات منم تو تاپيک زياد ميشه.