امروز نویز وحشتناکی رو خطم افتاده! روی 6 مگ همیشه 11 تا snr برای دان استریم داشتم الان شده 6 !!!!
Printable View
امروز نویز وحشتناکی رو خطم افتاده! روی 6 مگ همیشه 11 تا snr برای دان استریم داشتم الان شده 6 !!!!
ببینید کی دارم بهتوم میگم اینا دارن کیفیت خطها رو میارن پایین که کاربرا انتظار سرعت بالا نداشته باشن چیز کمی نیست خطی که تا 24مگ میکشیده الان بیاد رو 8مگ
مشکل سراسری هستش خیلی خودتو ناراحت نکن مال منم از دیشب به هم ریخته چند تا تایپک دیگه هم بری مال اونا هم به هم ریخته احتمالا مشکل از زیرساختهنقل قول:
داداش یه چند صفحه قبل رو بخونی میبینی که خیلی ها این مشکل رو دارند. مشکل ظاهرا در سطح کشوری هست, باز احتمالا نهنگ کابل اینترنت رو گاز گرفته. :n02:نقل قول:
نقل قول:
:n09: اینترنت به گازی بنده
فکر کنم مودمم خراب شد از بس خاموش روشنش کردم وقتی میرم تو تنظیمات مودم گزینه ها نمیان باید 10بار پشت سر هم بزنم تا بیاد:n27:
مودمت همون 2730U ــه ؟نقل قول:
من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیتش کردم خیلی بهتر شد تقریبا همه ی باگهاش بر طرف شدن
والا این روزا همش اینترنتم یا ملی میشه یا کلا هیچ سایتی باز نمیکنه که باید 100بار مودمو خاموش/روشن کنم تا درست بشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داش رضا گفتی اگه بعداز ماه رمضون اوضاع خوب نشد تخلیه می کنم میرم یه شرکت دیگه
حالا 3روزه پارس فوق اشغال شده:n21::n21:
چیکار می کنی
منم رفتی هستم
ولی ثبت نام به اسمه خودم نیست باید صبر کنم تا دوستم از ماموریت بیاد نامه ماله اونه
نت من عصری خیلی افتضاح شده بود اول ملی شد بعدش کلا قطع شد از ظهری تا غروب اینجور بود ولی یهو خوب شد الان هم خوبه کلا رو دانلود شبانه عالیه فقط روزا خراب میشه