این مسئله عادی هست. معمولا از ساعت 5 بعد از ظهر تا ساعت 10 شب Max Rate کاهش پیدا میکنه.نقل قول:
Printable View
این مسئله عادی هست. معمولا از ساعت 5 بعد از ظهر تا ساعت 10 شب Max Rate کاهش پیدا میکنه.نقل قول:
بابا من چند وقت پیش گفتم جاسوس داره پارس هیچ کی باور نکردنقل قول:
من احتمالا میدونم کیه چند بار بهش پ خ دادم در این رابطه جواب نداده خلاصه اگه جواب نده مجبور میشم لو بدم:n02:
برا من هم شده 9مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان وضعیت نت رو ببینین؟
الان باید چیکار کرد؟
آقا من رفتم سیمو زدم دم در خونمون با موبایل چک کردم دیدم attainable شده 8مگ دوباره قطع و وصلش کردم شد 4مگ دوباره قطع و وصلش کردم باز شد 8مگ نه تنها بهتر نشد بلکه بدترم شد فقط upstream وضعش بهتر شد وگرنه دان استریم افتضاح
فرشاد تخلیه کن دوباره ثبت نام کننقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
اونا خط منو تخلیه و دوباره رانژه کردن اونوقت دوباره برم تخلیه و رانژه کنم؟:n27:نقل قول:
خب شاید یه پورت دیگه شبیه همین پورت برام بستن تازه اگه تخلیه کردم دیگه ثبت نامم نمیکنن چون فعلا سیستم ثبت نام فعال نیست
اوه! پس فعلا هیچی ! درباره عمدا شلوغ کردن پورتا امکان نداره. چون قبلا خودم کیفیت خطم چیزی فراتر از افتضااح بود . تخلیه و دوباره رانژه کردم خطم خیلی خوب شد.نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
عجب.... پس اینجا جاسوس داره.....
جاسوس جان به اون پشتیبانه که از طرف من دروغ نوشته بود بگو شخصا دارم میام سراغش!
شاید اگه دان استریمو بالاتر ببرن اتفاقی نیفته چون الان attainable بین 9-16متغییره و با خاموش روشن کردن مودم عوض میشه یعنی تا 16مگ میکشه ممکنه اگه دان استریمو رو 10بزارن snr زیاد پایین نیاد و attainable هم مثلا رو 16مگ ثابت بمونهنقل قول:
الان snr تا 3هم اومد ولی لینک نپرید