ای بابانقل قول:
شما درست پستو بخون
من کی گفتم طرح اجرا نشد؟من گفتم هیچ طرحی تو ایران کامل اجرا نمی شه
شما اون زمان اومدی گفتی:
اگه این طرح کامل اجرا بشه و آی اس پی ها نامردی نکنن نظارت کافی باشه خیلی هم طرح خوبیه و من موافقم باهاش!
به این فرض هایی که کردی میگن فرض محال...این از این
ربطش به بحثمون هم این بود که شما به من گفتی نوب...منم گفتم نوب بودن یا نبودن من و شما قبلا و توی تاپیک مذکور مشخص شده
اجرای طرح هم که یه اشتباه بزرگ بوده...چون در اصل کاری کرده که بعضی از شرکت ها از جمله پارس آنلاین و صبانت سرویس های نامحدود قبلیشونو حذف کنن و دایال آپ رو با عنوان CRA ارائه کنن:19:
من گفتم که چون توی منطقه شما ISP دیگه ای نیست تمام کسایی که اینترنت پر سرعت می خوان مجبور به اشتراک از شاتل می شن و به همین دلیل ترافیک خطتتون زیاده(تا اینجاش که منطقی هست؟:31:)نقل قول:
شما از منطقه من چه خبری داری ؟!! من الان توی یک شهر کوچیک هستم و اتفاقا کوچیک بودن و ناشناخنه بودنش باعث شده هیچ کس نیاد سرویس بده نه شلوغی !
همونطور که گفتم خوندن فروم هاا کافیه و نیازی نیست همه سرویس ها رو تست کنی + من 5 سال نهران هم بودم و آسیاتک و پیشگامان و پارس رو هم تست کردم . 3 تاشون از الان شاتل بهترن تو هر سرویسی که بگی.
شما همچین درمورد من حرف میزنی انگار من رو دقیق میشناسی !
بازم میگم با اعتماد بنفس اطلاعات و آدرس اشتباه میدین و بدلیل اعتماد بنفس بالاتون هرچی خلاف حرفتون رو بگیم قبول نمیکنید و فایده نداره.
حالا اگه یه روزی یک ISP دیگه هم خدمات ارائه بده....بعد از متعادل شدن مشتری ها بین شاتل و اون یه ISP می فهمی کدوم ISP بهتره...
این که شاتل بهتر از بقیه ی ISP ها هست حرف من نیست...حرف متما(؟)بود...اخبارشم یه دوستی توی این بخش گذاشت...
که توی زمینه ی پکت لاست شاتل بهترین بود...(کمترین پکت لاست)
توی زمینه ی پشتیبانی هم که اصلا لازم به بحث نیست...
حالا شما فقط برات شبانه مهمه....بگو شاتل شبانش کمه...آشغاله....ولی دیگه کم لطفی نکن...با اینکار ارزش پست های خودت میاد پایین برادر من...
یه کمی هم با صبر بیشتر پست هارو بخون تا برات سوئ تفاهم پیش نیاد...
حالا خودت در مورد 2 تا پست آخرت قضاوت کن...به هر حال فکر می کنم بحث ما داره از مبحث اصلی خارج می شه و از اونجایی که مدیریت تازه بهم اخطار داده و می ترسم ترجیح می دم بحثو ادامه ندم...شما هم می تونی فرض کنی که کم اوردم و ...
اینم یه ss از سرعت دانلود و downstreamم با آرت 3:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله فردا با office 2mbps هم لینک میزارم