صبح یه پیامک اومد از آسیاتک که سرویس 6 ماهه 100 گیگ ثبت شد ... رفتم دیدم سرویس ثبت کردن برام بدون اینکه خودم خاسته باشم!!! :n38: برای کسی اینطور شده؟
Printable View
صبح یه پیامک اومد از آسیاتک که سرویس 6 ماهه 100 گیگ ثبت شد ... رفتم دیدم سرویس ثبت کردن برام بدون اینکه خودم خاسته باشم!!! :n38: برای کسی اینطور شده؟
از طریق 195 شکایت کن به نتیجه میرسی . با پشتیبانی اسیاتک صحبت کردن وقت تلف کردنهنقل قول:
2 بار حجممو خورده بودن قبول نمیکردن از طریق 195 شکایت کردم هر دو بار برگردوندن:n02: امروزم یه متن بلند بالا زدم تو 195 که اینا هی بالا پایین میکنن داون استریم و سرویس گیم بدون اطلاع حذف کردن و از این چیزا تا رسیدگی کنن
بگو دقیقا چیکار کنم و چی بگم ، منم انجام بدمنقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
/نقل قول:
سایت 195 رفتی که ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ثبت درخواست در خصوص اینترنت و بعد اینترنت ثابت بزن و مشخصاتتو وارد کن و تو متن هم چیزی که اتفاق افتاده بگو که مثلا هی داون استریممو دستکاری میکنن و تماس میگیرم درست میکنن ( یا نمیکنن ) و باز دوباره برمیگرده به حالت قبلی و سرویس گیممو برداشتن و از این چیزا
به همه شکایت کردم :))نقل قول:
اقا ولی
امروز صبح DOWN SNR ام شده 11 و نسبت به دیروز که 6 بود بهتره . ولی پینک ام هنوز با 4.2.2.4 . 170 ه:/
داداش نتیجه شکایتت به خاطر حذف یهویی پروفایل گیم به نتیجه رسید؟نقل قول:
سلامنقل قول:
داداش شما که حکمت شعاری، اخیرا افت سرعت نداشتی؟
من سرویسم 8 مگابیته ولی دیتا ریت خط ام رو 3 مگه
زنگ هم که میزنی، کاری نمیکنن
sinr هم قبلا رو 10-12 بود، الان اومده رو 28
میخوام ببینم مشکل از منه یا اسیاتک یا این مرکز مخابراتی مزخرف حکمت شعار که پدر مارو دراورده با این سرویس دهیش!!!!!
دوستان دیگه ای که توو این مرکز هستن، اگه مشکل مشابه داشتن، ممنون میشم منو در جریان بزارن
دوستان تو این سرویس های غیر حجمی هم سرعت دانلود داخل شبکه آسیاتک محدود شده?
یعنی از سایت هایی مثل ---------- (که داخل شبکه آسیاتک هست) بدون محدودیت سرعت میشه دانلود کرد ?
چون برای سرویس های حجمی محدودیت سرعت نداشت!
فعلا که زنگ نزدننقل قول:
نقل قول:
سلام
از اسیاتک سرویس دارید یا شرکت دیگه ای ؟
یعنی سرویس 8 مگ خریدید ولی خطتون رو ، رو 3 مگ بستن ؟! این که دیگه شاهکاره:n02:
snr که بیاد بالاتر بهتره و کمتر دیسکانکت میشی ولی چون دیتا ریت خطتو عوض کردن و اوردن پایین snr رفته بالاتر
سال هاست از اسیاتک سرویس دارم و چاره دیگه ای برای تعویضش ندارم!!!!نقل قول:
آره دیگه، دقیقا همین کارو کردن
من همیشه snr ام رو 10-12 بود و سرویسم رو 8-9 مگ و مشکلی هم نداشتم
2،3 روزه اینطوریه، قراره تماس بگیرن از پشتیبانی، ولی من چشمم اب نمیخوره که کاری کنن
چون از داخلی خونه بعید میدونم باشه، چون همه رو چک کردم
گفتم شاید از حکمت شعار یه وری رفتن، گند زدن