خوب چیکار کرد ؟ بگو تا بقیه هم همون کار رو انجام بدننقل قول:
Printable View
خوب چیکار کرد ؟ بگو تا بقیه هم همون کار رو انجام بدننقل قول:
اون تغییرارو بگو ما هم انجام بدیم:Dنقل قول:
البته یه بار هم مال منو درست کرد فرداش دوباره خراب شد -_-
الان snr بین 10-16متغیره وقتی میاد رو 10 کلا نت قطع میشه ولی لینک نمیپره فقط send و recieve قطع میشه ولی وقتی میره رو 16 درست میشه کسی میدونه علتش چیه؟
صبح هم attainable شده بود 17مگ ولی الان دوباره اومد رو 10مگ
برای من که مسیر فرانکو هم بهم ریخته .مسیر فرانسه نمیاد.الان هم پینگ 170 و مسیر عمان ...... تو تمام شرکت های اینترنتی همینه ، مشکل از بین نمیره بلکه از یک مرکز به مرکزی دیگه میاد(مگه اینکه اقازاده باشید که طرفتون نیاد dunno ). یادمه موقع Raid جدی ام توی زمستان انقدر لگ میشد که با پینگ 400 500 مجبور بودم Raid رو heal بدم . حتی تصورش هم یک خارجی نمیتونه بکنه . با اونها بازی میکنی لگ یعنی مشکل سرور ارائه دهنده بازی و لگ یعنی تروجان . لگ یعنی 32 msنقل قول:
نمیدونم واقعا چی بگم . بازی رو هم ترک کنی ! خب چه کاری هست که انجام بدی ، بازی هم ادامه بدی پیر میشید
خلاصه برای بازی انلاین میتونین leatrix fix یا tcp optimizer رو استفاده کنید. (کاملا داخل گیم انلاین تست کردم) . dns مخصوص گیم اوراکل تهران . اما بخواد isp اذیت کنه دیگه کاریش نمیشه کرد
** در مورد leatrix بگم که همون کار frequency رو انجام میده که تاثیرش توی ایران حتی از کشور همسایه افغانستان هم کمتره اما بهتر از هیچیه
نویز خطم خیلی بالاست طوری که شب ها کلا اینترنت قطع میشه و تا صبح وصل نمیشه ! :n03:
ارتباطات داخلی خونه رو چک کردم مشخص شد مشکل از طرف من نیست. الان چیکار کنم به پارس انلاین زنگ بزنم بهشون بگم پورت من رو چک کنن ؟
پورت دست مرکز مخابراتیه اگه اونجا اشنا داشته باشی راحت میتونه واست درستش کنه حتما خط تو هم افتاده رو یه پورت شلوغ که کیفیتش اومده پایین مثلا اگه رو یه پورت باشی که 32نفر روش شیر شده یه زمانی که همه مودمشون روشنه snr و attainable میاد پایین و نتت قطع میشه خط من که اینجور شده:n27:ولی هنوز به جایی نرسیده که لینک بپرهنقل قول:
البته قانونش همون 1به هشته اگه یک به هشت باشه و هر هشت کاربر مودمشون روشن باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد 1به 4 هم اگه بود که چه بهتر
این قسمتو کلا نفهمیدم چی گفتی :n02:یکمی ساده تر بگو:n02:نقل قول:
این مشکل قبلا هم بوده و توی چند هفته اوکی شده امیدوارم زودتر درست کنننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از وضعیت فعلی خط ما. :n03:
روی 600کیلو بسته شده اینه اوضاش ؟! :n04:نقل قول: