جکسون تو خودت چرا بی خیال نمیشی؟
مینالی از شرکت بازم عضوشی؟
بکش بیرون دادا
Printable View
جکسون تو خودت چرا بی خیال نمیشی؟
مینالی از شرکت بازم عضوشی؟
بکش بیرون دادا
بچه ها خبر خوش یک راهی بلخره پیدا کردم که خودم تستش کردم و جواب داد و محدودیتم ور داشته شد بچه ها چون نمیخوام خوده شاتلی ها بفهمن و جلوش رو بگیرن هر کی میخواد این ترفند رو یاد بگیره بهم پیام خصوصی کنه فقط دعا میکنم همینجوری که برای من جواب داد برای شما هم جواب بده
داداش قبلا هم گفتم: به دلایل زیر:نقل قول:
اولش منتظرم جواب شکایتنامم بیاد ببینیم چی میشه
دوم اینکه به این راحتی ها خطم رو آزاد نمیکنند چون پدرشون رو آوردم
سوم اینکه من نمینالم فقط اعتراض میکنم به حقی که ضایع شده
(همیشه تعداد کسایی که علیه ظلم مبارزه میکنند بدون هیچ پشتیبانی خیلی کم بوده)
چهارم: چون میدونم حق با منه
پنجم: فعلا سرم خیلی شلوغه و برای درگیری با شاتل (شایدم فیزیکی) وقت کافی ندارم
ششم: مجبورشون میکنم خودشون از من بخوان که فسخ کنم:18:
هفتم: فعلا دانلود رایگان رو قطع میکنم و از ترافیک باقی مونده استفاده میکنم تا موقش
هشتم:صبر ایوب ندارم 1 ماه بی اینترنت بمونم
نهم:به کل انداختن با شاتل عادت کردم(شوخی بود)
دهم: الان وقت مناسبی برای تعویض شرکت برای من نیست چو هم تعطیلات زیاده و هم خودم با این اینترنت داغون بالاخره کارم رو راه میندازم
به نظرم دلایلم کافی باشه:5:
دوستان لطفا سایت زیر رو امتحان کنید ببینید درست کار می کنه یا نه.
من هر کار می کنم باز نمیشه ! سایت بازی هست و فیلتر نیست.
ممنون.کد:http://www.wickedshaiya.com
منم انقدر پدرشون را اوردم تا اخر خودشون ازم خواستن که فسخ کنم منم نکردم تا خودشون قطع رانژه کردن برام:31::27: وقتی هم قطع رانژه کردن رفتم شکایت کردم ازشون:21:نقل قول:
نه باز نمیشه/اسیاتکنقل قول:
پینگش هم که بگیری تایم اوت میده سایتش فعلا به فنا رفته
81.196.50.44
نه با شاتل نمیشه..!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
شما یه نفرو اسم ببر که دانلود شبانه نداشته باشه و محدود شده باشه:31:نقل قول:
همه ی دوستانی که محدود می شن به نظر خودشون دانلود زیادی نداشتن و نه اینکه اصلا دانلود نداشتن
مشکل اینجاست که باید دانلود کرد و محدود نشد !نقل قول:
شما یه نفرو اسم ببر که دانلود شبانه نداشته باشه و محدود شده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خیر اگه شما مرتب این تاپیک را دانبال میکردید میدید که یه تعداد افراد گفته بودن ما اصلا شبها دانلود نمیکردیم و محدود میشدیم! و در عوض بعضیها هم بودن شبی تا خر خره دانلود میکردن و محدود نمیشدننقل قول:
اگه هم واقعا مشتاقی یا علی چندین صفحه اخر تاپیک را بخون...
و یه چیز دیگه که یادم رفت بگم
من سرویسم آرت 1 بود
سرعت نهایتا 35 بود که اکثرا 20 دانلود بود
تا اینجا مشکلی نیست اما:
چه نامحدودی! بعد از 6-7 گیگ دانلود محدود به 3 کیلوبایت چه روز چه شب که هیچ فرقی برای این سرویس نداره
بازم هست :13:
گهگاهی هیچ سایتی باز نمیشد جز سایت های داخلی یعنی میشد اینترانت:2: نمیدونم تجربه ش رو داشتین یا نه ولی حقیقتی بیش نیست که میگم
افت سرعت که داشتم با سر زدن به این تاپیک متوجه میشدم که کلی هست,پشتیبانی هم یک متن رو برامون پیست میکرد گه پکت لاست...همکاران درحال پیگیری...یا میندازن گردن مخابرات
الانم که درگیر با شرکت برای خارج کردن رانژه این شرکت...
بعد نمیدونم پشتیبانی چجوری روش میشه بیاد اینجا تعریف این شرکت رو بکنه و مشتری جمع کنه(سوء تفاهم نباشه با دوستانی که از این شرکت سرویس دارن و راضی هستن و اونو تعریف میکنن)