دوستان گیمر توی آسیاتک،شما الان توی این چند روزه تونستین pes 2018 توی PS4 آنلاین بازی کنید؟
اصلا به سرور بازی وصل نمیشه حتی با پ روکسی:n34:
Printable View
دوستان گیمر توی آسیاتک،شما الان توی این چند روزه تونستین pes 2018 توی PS4 آنلاین بازی کنید؟
اصلا به سرور بازی وصل نمیشه حتی با پ روکسی:n34:
بچه ها سمته شما تلگرام اکیه ؟ :n36:
دوستان asiadl هنوز رایگانه ؟
چه مسخره بازی راه افتاده باز
من دیروز دیدم چند بار قطع شدم بعد رفتم وضعیت خط چک کردم دیدم داون استریم خط خود به خود از 4 رفته رو 6 مگ پروفایل گیم هم داشتم برگشته به حالت معمولی الان زنگ زدم میگم چرا اینطوریه میگه نمیشه کاریش کرد و پروفایل گیم دیگه نداریم و میگم خوب داون استریم کم کن هی دیسی میشم میگه نمیشه و شرکت گفته تا جایی که خط ظرفیت داره رو حد اکثر سرعت قرار داده شه!!! میگم همه شرکت ها اینطوری شدن میگه اره من پیشگامان دارم خودم اونم اینطوری شده !
بقیه این مشکل دارن یا نه ؟ پروفایل گیم یا همون fast هم براشون Interleave شده باز ؟
سلامنقل قول:
متوجه نمیشم اینا خط شما رو روی حداکثر سرعت گذاشتند ؟
سلام اره خط من رو گذاشتن رو 6 مگ در حالی که من خودم 4 مگ میخوام باشه چون میبرن رو 6 مگ قطعی زیاد دارمنقل قول:
الان تو این 6 ماه این دفعه چهارم هست هی خود به خود سرعت و پروفایل گیم عوض میشه دفعات قبلی زنگ میزدم درست میکردن این دفعه نه
احتمالا باز باید با شکایت از طریق 195 به جواب برسم
======
الان دوباره زنگ زدم این بار کارشناسش سریع اوکی کرد و برگردوند به 4 مگ ولی پروفایل گیم گفت فعلا داریم روی سرویس گیم کارایی انجام میدیم و کلا برداشتیم منم گفتم ولی هنوز یه سریا پروفایل گیم دارن تو اسیاتک و حذف نشده گفتن یه تعداد از دستمون در رفته که اونا هم حذف میشه !
عجیبه واقعا!!نقل قول:
چون من پریروز زنگ زدم درخواست دادم آپلودم رو از 700 بزارن رو 1 مگ اگه میشه،یارو انجام داد،دیروز چک کردم دیدم دانلودمم از 4 رفته رو 6 و پروفایل گیم رو هم برداشتن،تو بازی انلاین هم داغنون توی ps4
حالا امروز زنگ زدم اقا چرا پروفایل گیم منو برداشتین میگه فعلا دیگه فعال نمیشه پروفایل گیم چون باعث قطع شدن اینترنت میشه و از این شعرا!!!! یعنی الان فقط پارس آنلاین پروفایل گیم داره؟
چون من گفتم تا اخر سرویسم پروفایل گیم فعال نشه تخلیه میکنم
حالا پیشنهاد میدین چی کار کنیم؟
پروفایل گیم نمیدونم چیه! اما در میدونم هر اپلودی رونمیشه با دانلود ستکرد،مثلا من میخواستم ۱۴ مگ روی ۵۱۲ باشهکه گفتن کم کمش ۱۴ با ۷۶۸ میشهنقل قول:
والا منطقه ما هیچ شرکتی سرویس نمیده به جز مخابرات و همین اسیاتک هم جمع کنم دوباره بخوام برگردم نمیشه و چاره ای نیست جز اینکه تحمل کنم . ولی تو میتونی عوض کنی عوض کننقل قول:
مرکز ما که حکمت شعاره،اسطوره هست توی بدترین خدمات دهی،فوقش با اینترنت بی سیم ایرانسل و مبین نت سر میکنیم تا پورت خالی بشه دیگهنقل قول: