nod32 با سرعت 370کیلوبایت آپدیت شد الان امشب سرعت عالیه:n01:
Printable View
nod32 با سرعت 370کیلوبایت آپدیت شد الان امشب سرعت عالیه:n01:
وضعیت شبانه 2مگ چطوره؟ به طور میانگین سرعت رو چند بسته است ؟
اینکه تو سایتش نوشته نا محدود 128 ، 10 گیگ اول روی 2مگ بسته است درسته ؟
آسیاتک هم تقریبا همین سیستم داره ولی اولش سرعت اسمی میده بعدش معدود میکنه 2 کیلوبیت میده
ببینم مطمئنی پارس آنلاینی؟:n23:!!!:n25:نقل قول:
من 2 مگ محدود دارم . سرعت که برای سرویس های بالای 128 روی 9 مگ بسته شده .برای من که یه هفته ای است که دانلود رایگان خوب شده . این دانلود رایگان امروز و دیروز هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 4 از پارس یه یارو زنگ زد و با TeamViewer یه سری تغییر ایجاد کرد... سرعتم 80 بود، شد 480!!!!!!!!!:n19::n19::n19:
195 چه میکنه!!!
باز معلوم نیست دارن چیکار میکنن . پینگ بالا رفته .به طور معمول و بیشتر هم مسیر عمان و هند و انگلیس میاد که پینگ ها 350 400 ......
یعنی هر موقع که ادم برنامه جدی توی بازی داره باید به نحوی این اینترنت به هم بریزه . لعنت
پ.ن : با سیستک پینگ رو 140 میاد اما چون مشکل ریشه ای از isp هست 100 % فریز میشم : ((
رفقا من از مخابرات 13 هم شکایت کردم ولی هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده؟؟ مگه چند روز طول میکشه تا رسیدگی کنن؟؟؟؟؟؟
چرا تو سایتش نمیشه 1ماه ثبت نام کرد ؟؟
شاید من نخوام بیشتر از 1ماه از این شرکت اینترنت بگیرم !!!:n27:
فقط هم سرویس های محدود میشه ثبت نام کرد ؟!؟!؟!
دوستان من پرسیدم میگن چند کاربر روی یک پورت شیر میشن یا 4کاربر روی یک پورت یا 8کاربر روی یک پورت یا 16کاربر روی یک پورت یا 32کاربر روی یک پورت حالا هرچی کاربرای بیشتری روی یک پورت باشن نویز خط بالاتر میره و attainable rate خط پایینتر میاد مثل اینکه شانس ما پورتمون شلوغ شده یا خط منو انداختن رو یه پورت شلوغ:n27:
دقیقا منم این مشکلو دارم که از 2 روز پیش شروع شدنقل قول:
خیلی ها نت براشون اوکی هست ولی تعدادی هم پینگاشون افتضاحه.
این پارس آنلاین استاد خراب کردن پینگ و نته.
همش هم تایم اوت داره