با تلفن که نمیشه نه؟ تهران حضوری کجا باید برم برای فسخ؟ آدرس رو میشه یکی لطف کنه!
Printable View
با تلفن که نمیشه نه؟ تهران حضوری کجا باید برم برای فسخ؟ آدرس رو میشه یکی لطف کنه!
فکر کنم آدرس اینه : نرسیده به پل صدر ، خ شریعتی ، بقیش رو یادم نیست ... اضافه میکنم .
خیابان شریعتی، پایینتر از پل صدر، بن بست الهیه، شماره ۲، ساختمان شاتلنقل قول:
سلام به همه دوستان چند مورد از دزدی های شاتل رو که بقیه ISP ها ندارن می خوام بگم
1- شما اگر حجم اضافه بخرید در صورت باقی موندن تا پایان دوره اعتبار دارد یعنی به دوره بعد منتقل نمیشه ولی بعضی شرکتهای دیگه به باقیمانده ترافیک خریداری شده به دوره بعدتون منتقل میشه
2- اگر شما سرویستون رو سر وقت تمدید نکنید و مثلاً 10 روز بعد تمدید کنید تاریخ شروع دوره شما از همون تاریخ قبلی خواهد بود و 10 روز از جیبتون رفته ولی بقیه شرکتها از تاریخ تمدید جدید دوره شما شروع میشه
این موارد رو هم به بقیه کارهای این شرکت اضافه کنید
خاک برسرم شد چه سواری به شاتل می دیم ها :41:
من مشکل و دری بری و درد و غصه خودم و نوشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود زودتر می گفتی اینم بهش اضافه می کردم :13:
بچه ها هر کی اینجا رفت واسه نوشتن از طرف من این را هم اضافه کنه بفهمن دور از جون ما خر نیستیم
قضیه جالب شد:27:
زنگ زدم شاتل میگن نامه رو فرستادیم با این شماره,با مخابرات تماس بگبرید برای پیگیری,الان هرچی شماره برای مخابرات بود رو گرفتم میگن نامه نیومده!
دوباره زنگ زدم شاتل طرف دیگه منو شناخت:31: گفت نامه رو امروز فرستادیم,گفتم من حدود 20 روز پیش درخواست رو فرستادم تازه امروز رفته؟ گفت فقط شما که نیستی انصراف دادی:31: یعنی همه ناراضین:21: گفتم مخابرات که میگه نامه نیومده,گفت من چرا باید به شما دورغ بگم:27: میخواستم بگم پس مخابرات دروغ میگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه,گفتم بگم دیگه کلا میفرستن بلک لیست:27:
گفت اگر تا فردا جمع نشد دوباره زنگ بزن:19:
دو حالت داره یا خودشون از عمد لفتش دادن که شما پشیمون بشی یا انقدر مشترها انصراف دادن که سرویس شدننقل قول:
ولی هر چقدر هم انصراف زیاد باشه که اینقدر طول نمیکشه...
حالت اولی که معلومه واقعیت داره,ولی اون که رفته دیگه هیچوقت نمیاد:21:نقل قول:
جالبه مخابرات به من میگه شرکت خودش رو راحت کرده,شرکت نماینده داره اون باید بیاد پیگیری کنه نه شما! مخابراتم دیگه از شاتل ناراضیه:31:
جنگ جنگ تا پیروزی:21: انقدر زنگ میزنم خسته بشن:5:
سلام داداشنقل قول:
ایشالا که از شرش راحت بشی. شرکت جایگزین چیزی انتخاب کردی؟ هر وقت سرویس جدیدت راه افتاد ما رو هم خبر کن ببینیم وضعیتش چجوریاست. مخصوصا شبانش. خودت دیگه میدونی باید چیکار کنی فقط ولکنشون نباش که میپیچوننت
البته تو این شاتل خیر ندیده کارمند خوبم پیدا میشه (البته اون بنده خدا ها هم هیچ کارن ) ولی کارت رو میتونند زودتر انجام بدن