حذف شود...
Printable View
حذف شود...
بابا ایول پوزه و کوزه ی طرف رو با هم یکی کردی:n09:نقل قول:
اینم از ثبت رکورد جهانی اینجانب (فیلم که چه عرض کنم، CDش هم بزودی میاد بیرون) ........ آآآآآآآآی نفس کش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست گرام همه می دونیم مخابرات روزانه برای بعضی ازمراکزمخابراتی تا 8 مگ بازه خب این که ازاین وراس ساعت 1شب هم برمی گرده دربهترین حالت به همون دومگ اونم بیشتربروی سرورهای ایرانی یعنی خودشون با اکانتینگ همه رو مخدود می کنن اینم که ازایننقل قول:
خب تا اینجاش روشنه حالا شما اگه روشی داری که می تونی دور بزنی با ای پی خاصی وصل می شی وکلا اگه راهی داره بیا اینجا بگو تا بقیه دوستان هم استفاده کنند دعات هم می کنند دیگه پورت خونه شما که از بقیه جدا نیست شایدم جزو دوستان خاص اقای ملک جعفریانی
پس یا راه حل بده یا فقط خودت استفاده کن این عکس وفیلم ها رو هم اینجا نزار که جزاینکه متهم به فتو شاپ و این جور حرفا بشی سودی برات نداره
نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم شما تو این تاپیک تنها کسی بودی که در مورد این موضوع درست حرف زدی و من هم علتش رو میگم..
حقیقتش اینه که مرکز مخابراتی ما مشکل داره برای اکانتینگ که دوباره درستش میکنه و بعضی از شبا سرعت شبانه هم مثل روزه
قبلا هم یعنی 6-7 ماه پیش این اتفاق افتاد و بعد سه چهار روز بعد درست شد:20:
این شد یک چیزی خیلی هم خوب حتی یک نفر هم بتونه یک تارمو ازاین دزدا بکنه غنیمته شما ازاول هم اینو می گفتی فکرکنم این داستان پیش نمی اومد استفاده کن حالش رو ببر ولی چون خیلی ازدوستان متاسفانه سرعت های خوبی تو این مخابرات خراب شده ندارن به نظرم بهتره دوستانی که سرعت قابل قبولی دارن سرعتشون رو تو تاپیک هی به رخ نکشن این جوری جو هم دوستانه ترمیمونه ممنون ازهمهنقل قول:
نقل قول:
شما جناب ghnjfg خوب بلدی هی می ری پست های قبلیت رو ویرایش می کنی و محتواش رو پاک می کنی و می نویسی حذف !!!! همین چن روز پیش بود که در پستی که گذاشته بودی خواسته بودی کلک و رموزی که بلدیو روو کنی مثلا !!! واسه این که مام یاد بگیریم دانلود سرعت بالا داشته باشیم !!!!!!! بهت پیام دادم اما بازم حواله کردی ه بعدا !!! قبلا ها هم چند بارگفته بودی بازم پیام داده بودم اون موقع ها که اصلا جواب پیام هم ندادی !! منم به گفته هات شک دارم :n23:
اصلا تو مطمئنی مشترک مخابرات هستی ؟؟؟؟؟
پس شما که در پست بالا میگی که ایراد از مرکز مخابراتی هست چرا پست های قبلیت که الان اثری ازشون نیست و رفتی زدی "حذف" ادعای دونستن کلک و روش خاص داشتی که حتی می خواستی مثلا به بقیه هم یاد بدی؟؟؟؟؟:n15:
می دونم این پست خطاب به کدوم کاربره و بات موافقمنقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n06:
نقل قول:
والا نمی دونم چی بگم :n13:
حجم و قبل و بعد یک و صبح هم چک کن دیدیی مشکلی هست زنگ بزن این پشتیبانی ***** .
هرچند اصلا وقتی توضیح میدی واسشون ،جواب نامربوط تحویل میدن و میگن محاله مخابرات مشکلی داشته باشه ! هر دفعه طوری صحبت می کنن که انگار مخابرات بی عیب و نقصه و اون مشکل ایجاد شده برای کاربر دفعه اول هست که در طول تاریخ اتفاق افتاده و سرمنشا اون مشکل هم فقط به نوع تنظیمات مودم کاربر یا کامپیوتر کاربر بستگی داره و مخابرات ازهرگونه نقشی در ایجاد مشکل مبرا است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داداش من بعضی جاها که کار داره به جاهای باریک میکشه مجبورم دروغ بگم مثلا تو همین صفحه اونم برای اینکه موضوع رو تموم کنم
منظورم اینه کهمطمئن نیستم مشکل از طرف مخابرات باشه چون یادم یه شب اون ترفندی رو که گفتم انجام ندادم و سرعت از 2 مگ بیشتر نشد و بعد از اون دیگه هر شب انجامش دادم:n08:
دست شما مِرســـی :|نقل قول:
بعد اینکه :
جالبه ... تاپیک مخابرات خراسان رضوی توی این یک سال اخیر از لحاظ محتوایی و پست , پیشرفت بسیار بسیار زیادی داشته ...
یک زمانی تاپیک استان های دیگه صفحات بیشتری داشتن و این تاپیک اصلا خبری نبود ... ولی حالا نگاه کن . اینجا چه خبره ...
اینم یک خبر خوب واسه دار و دسته ملکـــ . ( بستگی داره چطور برداشت کنن )
چون اگر اوضاع خوب باشه , کسی نمیاد تعریف کنه و بگه آره همه چیز خوبه .
اینجا شلوغه چـــــــــون , فاتحه مخابرات خونده شده است .
در حال حاضـــر با اینکه دانلود نمیکنم و نخواهم کرد , بیشتر از 5 دقیقه است که دارم سعی میکنم وارد فروم بشم , , ولی همین جوری داره لودینگ میچرخه و میچرخه .
کِی میخوان سیر بشن خدا میدونه این مخابراتی ها ...
امید ما چیکار کنیمنقل قول:
نه شبانه دیگه داریم
نه پینگ درست درمون که بازی انلاین کنیم
نه سرعت تک کانکشن بالا که سایتا مث ادم باز بشن
چیلتر شکنا هم که همش قطع و شناسایی میشن
تو بگو فایده این نت چیه
لازم به ذکره با نت ایرانسل میام :|
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
دوستان مگه اسیاتک هم به فیبر نوری ها سرویس نمیداد؟
ما خونه رو عوض کردیم و متاسفانه و متاسفانه (هزاران بار) اینجا فیبر نوری هست
نمیدونم از کی شنیده بودم که اسیاتک هم به فیبر نوری سرویس میده که رفتم ثبت نام کردم و اپراتورش هم خیلی خوش و خرم گفت میتونیم بهتون سرویس بدیم
ولی حالا که فاکتور رو پرداخت کردم و پیگیری میکنم میگه خطتتون فیبر هست و سرویس ارائه نمیشه و برگشت خورده
الان هم موندم همین مبین نتی که دارم (سرعت پایین + عملا شبانه نداره + قیمت بالا (8 گیگ 512 یه ماهه 43 تومن هر گیگ اضافه 7500 !)) رو نگه دارم یا برگردم به مخابرات لعنتی
یه سال و نیم از شر این مخابرات راحت شده بودم که باز گذر پوست به دباغ خونه افتاده!
از قطعی های مخابرات به شدت متنفرم
حالا به نظرتون برگردم یا نه؟
البته مرکز مخابراتی قبلی فرشچی بود که حالا اومدیم استقلال به نظرتون میشه امیدوار بود؟
البته باید بدونی که مرکز استقلال از لحاظ یوزر خیلی شلوغه . یعنی شاید بازم پهنای باند کم بیاره و سرعت هاتون توی اون مرکز مخابراتی محدود بشهنقل قول:
اون منطقه که 3 جی ساپورته . شما چرا از ایرانسل استفاده نمیکنی ؟ دانلود رایگان هم نداری ! پس به نظرم ایرانسل گزینه بهتریه .
من خودم بعضی مواقع که دیگه حوصله ندارم از نت مخابرات استفاده کنم , سریع وصل میشم به ایرانسل و از +H استفاده میکنم.
به ایرانسل فک کردم ولی هم سیم میخواد و هم گوشی که جفتش رو ندارم :n02:نقل قول:
البته دانلود شبانه هم لازم دارم در حد هفته ای 10 گیگ
برای همین باید قید اینترنت بی سیم رو بزنم
کلا یه اینترنت پایدار و یدون قطعی میخوام با گهگاهی شبانه که شرکتهای خصوصی کمتر معروف خیلی خوب ارائه میدن ولی متاسفانه باید بچسبم به اینترنت بی کیفیت مخابرات
پس چــرا منتظری ؟
برگرد به آغوش گرم مخابرات.
بیا توی گروه ملک و دار و دسته اش . بهت خوش خواهد گذشت:n02:
سلام! نمیدونم باز این ۲۰۲۰ چه مرگش شده که لوگین نمیکنه؟
همه ادرس ها رو تست کردم! کسی مشکل مشابه داره؟
طرف حسابی سوسک که چه عرض کنم سوکس شد
خوشم میاد که طرف قبل از اعتراف رسمی به دروغگوییهاش:n02:، خبر رسیده پستهای قبلشم معدوم کرده! اتفاقا از هر کی پرسیدم که یارو ترفند مورد ادعاش چیه گفتن بما جواب سربالا داده و گفته《 pm ات اصلا دستوم نرسیه:n38:》:n08:(با لهجه ی دهاتهای نیشابور بخوانید):n15:
سرعت از ساعت 8 شب تا 2 شب افت شدید داره بازی انلاین هم تعطیل که به نظر من تنها بدی مخابرات همینه البته تو بعضی از مراکز اینجوری نیست
در ضمن من به دروغی که گفتم اعتراف کردم اون عکس ها هم همش فتوشاپ و ویدیو هایی هم که گرفتم حقه های هالیوودی بود :39::n08::n02:
نقل قول:
متاسفم برات.:n35:
به نظر شما ممکنه ؟
بالا بودن پینگ خارج از کشور عادیه بدلایلی که میدونیم اما سرور داخلی حتی باید پایینتر از اینی که شما گذاشتی باشه که متاسفانه نیست (یک کاربری از انگلیس تست سرعت از سرور اطراف لندن گذاشته بود پینگش 1 بود :n02::n04: ) ولی بخاطر سیمهای پوسیده ی مسی و ضعفهای شبکه ی ما معمولا پینگ داخلی هم بالاست.نقل قول:
این بابا مریضی مزمن داره جان خودم!!!نقل قول:
باز که ویرایش زدی؟!!!!!!!!!!
جهت اطلاع دوستان تو همین پست یا یکی دیگه همین امروز ما رو افغانی خطاب کرده! پس اگه من چیزی میگم بدونید بی دلیل نیس!
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
من از این که گفتم عکس ها رو با فتوشاپ درست کردم منظورم این بود که این چیزی هست که شماها در موردش اینجوری فکر میکنید و اون فیلم هایی هم که با چشمای خودتون دیدیید حتمن فکر میکنید حقه های هالیووده :weird:نقل قول:
====================================
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز اگه میخوای پستهای منو به عنوان اسپم پاک کنی بهتره یکم با دقت تر نگاه کنید میبینید که کلا اینجا از هر 2تا پست یکیش اسپمه. باتشکر:n16:
سلام به همه
فکر نمیکنید امروز یکم کیفیا اینترنت بهتر شده؟؟
دوستان کسی هست از مشهد با پیش شماره 3601 که غیر از مخابرات از شرکت دیگه ای سرویس داشته باشه؟راستی مخابرات سرویس 10 مگ با شبانه رایگان داره یا نه؟
نقل قول:حرف شما صحیحنقل قول:
منتها منظور من سرعت آپلود بود، که روی 176kb/s بود
تا به حال همچین سرعت آپلودی رو توی مخابرات ندیده بودم.
طرح هم طلایی 2مگ
بهتر که بهتر هست وقتی 50 % مردم خوابن :n02:نقل قول:
دوستان سلامنقل قول:
چند روزی هست که منم دقیقا همین مشکل رو دارم یعنی شب زود خوابیدم صبح بلند شدم دیدم هیچی دانلود نکرده ولی دیشب مودمو ریست کردم از ساعت 1.05 دقیقه دوباره ایپی گرفت حال سوال اینه که ما برای دانلود شبانه هم خودومون باید تا ساعت 1 شب بیدار بمونیم یا نه چون من دیشب تنظیمات مودومو نگاه میکردم همینجوری توی حالت کانکتینگ مونده بود تا اینکه ریت کردم درست شد طرح هم طلایی پاییزه 2 مگ هست والا نمیدونم باید برای ریست کردن مودم چه فکری کنم
منم همین مشکلو داشتم نرم افزار بیدار رو دانلود کن حلهنقل قول:
هنوز 24 ساعت از درخواست من نگذشته بود که رانژه انجام شد
همچین سرعت عملی از مخابرات ندیده بودم!
همون طرح 2 مگ رو گرفتم که روی 6 مگ بسته شده و آپلود هم 600
برای دوستان هم همین طوره؟
بعد اون بحث حجم دزدی (از سمت کاربران دیگه البته) همچنان وجود داره؟
راهکارش چیه؟ غیر از ست کردن مک آدرس
رانژه کردنشون که سریعه من برای چند جا گرفتم دو روز نشده کردن اینکارو ولی چه فایده که کیفیتش پایینهنقل قول:
دوستان اینترنت صبانت خیلی مسخره شده و شبانش محدود شده!!!
میخواستم ببینم تو محدوده ی فرهنگ - معلم - سید رضی کدوم ISP رو پیشنهاد میدین؟ (شبانش درست حسابی باشه حداقل، بازی هم میکنم)
دیشب حدود 8 گیگ گرفتم...(اینترانت=داخلی)
جالبه از ساعت یک تا سه شیر فلکه باز بوده:n02:
چیز بخصوصی هم از حساب کسر نشد...
از اونجایی که دیشب سرعت دانلود 650 بود (یعنی از روز هم یه هوا بهتر!) مطمئن شدم که سیستمشون قابلیت اینکه یک یوزر رو محدود کنه یا نکنه، داره و در واقع per user هست
البت منم زیاد دانلود ندارم دیشب هم حدود 500 مگ که فکر کنم نیم ساعته گرفت (ساعت 4 صبح)
حالا کی من رو محدود میکنن ممکنه همین امشب باشه!
سلام
آیا کسی از فیبر نوری ها هست که سرعت دانلودش از ۲ مگ بیشتر باشه؟؟
من برای افزایش سرعت دانلود تماس که میگیرم بهم میگن باید کابل مسی باشی تا بتونی اینقدر بگیری.
و برای فیبر نوری ها اصلا هنای باند خط باز نمی کنند.
آیا فیبر نوری ای هست که سرعت دانلودش بالای ۲ مگ باشه؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
بنده خطم فیبر نوری است. خط روی 3مگ بسته شده سرعت روز 300 - 350 سرعت شبانه 256 - 270 کیلوبایت بدون قطعی و اختلال و بدون کاهش سرعت دانلود از سرورهای خارج و ایران.
نقل قول:
داداش منم دقیقا وضعیت شما رو دارم که تو چند شب اخیر سرعت مثل روز برام تو تایم رایگان بازه ولی تو بعضی از مراکز احتمالا اینطور نیست
حالا که شما میگی تا ساعت 3 شیر فلکه باز بود فکر کنم شما اون لحظه دیس کانکت شدید علتش هم به همون اندازه حجم ترافیک روزانتون داره
که اگه dc بشید از اون لحظه به بعد سرعت دانلودتون با اکانتینگ میره برای همین اگه میخوای اینجوری نشه باید حجم روزانه بیشتر بخرید یعنی حداقل 20 گیگ. منم همین کارو کردم
اینم زیرکارکرد من
صبانت؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از شما که با این انجمن و ispهای مختلف و تاپیکهاشون آشنایی داری بعید بود که هنوز مشترک اون شرکت معلوم الحال باقی بمانینقل قول:
عزیزدل اگه این شرکت بعد از حذف شبانه و اجرای انواع طرحهای سادیسمی بعد از اون خیر دیگری همچنان می داشت که من بعد از 8 سال مشترک بودنش سه طلاقش نمیکردم. شمام راحتت کنم، فقط دو راه پیش رو داری:
1.ترک صبانت و پناه بردن به سایر شرکتها ، یا 3g ایرانسل یا همراه خر
2.ماندن در چاه گندیده ی صبانت و نهایتا افتادن سر و کارت به تیمارستان :n34: چون جدیدا در بهترین حالت و با محترمانه ترین عبارات: به کاربراش فقط به چشم گاو شیرده داره نگاه میکنه ...:n23:
خودم میدونم دیگه نابود شده :دی حالا چی پیشنهاد میدین isp؟ چند وقتیه توی انجمن نمیام تگ کاربر فعالی هم پریده :دینقل قول:
والا منم تو چند صفحه قبل همینو گفتم البته من دانلود هامو همزمان زدم و به سرعت 1MB\sec رسیدم که با این وجود میشه شبی 18 گیگ دانلود کردنقل قول:
و بعد از دانلودم عکس گرفتم که بقیه هم در جریان باشن اما در جوابش از یکی دو تا کاربر که نمیخوام اسماشون رو بیارم به جز تهمت دروغ و مسخره کردن و توهین چیز دیگه نشنیدم
( کاش ادما موقع حرف زدن قبلش به چیزی که میخوان بگن یکم فکر کنن )
البته این دسته افراد که تو دامشون افتادیم جای خود دارن و خودمون هم بخواییم پیشرفت کنیم ولی تا وقتی باهاشون هستیم نمیتونیم:n27:
من به یه موضوعی برخوردم مثلا شب میزارم دانلود حدود 500 مگ اول رو با سرعت حدود 600 میگیره بعد از این 500 مگ سرعت میاد روی همون 270.
دوستان یک پینگ تا این ip بگیرید ببینید تا این ip پینگ چند هست و اینکه پینگ ها یکی هستن ؟
من الان از این ip یک پینگ 250 میگیرم و یک پینگ 350 مدام در حل تغییر هست.
ip:146.66.152.1