منم مثه تو 06 بودم الانم امریه ام مثه خودته، من هرجا خوندم گفتن جای خوبیه. آجودانی هم که هستیم. من که راضیم،نقل قول:
آدرسشم بلوار نیرو زمینیه پایین مینی سیتی
فکر کنم تو هم توی تلو پذیرش شدی . کدوم گردان بودی ؟
Printable View
منم مثه تو 06 بودم الانم امریه ام مثه خودته، من هرجا خوندم گفتن جای خوبیه. آجودانی هم که هستیم. من که راضیم،نقل قول:
آدرسشم بلوار نیرو زمینیه پایین مینی سیتی
فکر کنم تو هم توی تلو پذیرش شدی . کدوم گردان بودی ؟
من گردان یس بودمنقل قول:
نه من توی تلو پذیرش نشدم ، 2 بار هم که بچه های کامپیوتر رو توی پادگان اومدن نوشتن من توی صف نبودم
سلام هادی جان.....نقل قول:
به لباس اونجا گیر نمیدن .....همین که ماله ارتش باشه کافیه...اگر هم مثلا چیزی گفتن ..بهشون قضیه رو بگو ولی مشکلی نیست از بابت لباس...
بچه های ما هم بعضی ها دو جیب داشتن بعضی ها چهار جیب...پس مشکلی نداره...
اونهایی که دو جیب هستن که نوار رو کامل میدوزی و اگه چهار جیب هستش هم میتونی کامل بدوزی( یعنی از وسط جیب بدوزی و از جیبت استفاده نکنی) و هم میتونی اون قسمت جیب رو ندوزی...خوده منم قسمت جیب رو ندوختم...
در کل به این چیزا توجه نمیشه و گیر نمیدن...حتی بعضی بچه ها اورشون روشن تر از بقیه بود ولی گیر نمیدادن چون هر چی که باشه ماله ارتشه....
خیالت راحت باشه برو درستش کن...
بچه ها من باید 10 (پنجشنبه) خودم معرفی کنم یگان (شاهرود)
چند تا سوال داشتم
باید وسایل کامل ببرم (مرخصی نمیدن؟)
باید تا وقت اداری اونجا باشم یا تا بعد از ظهر وقت هست؟؟
]نقل قول:
ممنون پامی جان بابت راهنمایی خوبت . چند تا سوال دیگه هم دارم
از این زسته اداری پرسنلی کد : امور اداری هم جای بهتری هم وجود داره که بشه اونجا افتاد ( در صورت داشتن اشنا ) ! یا همین خوبه خودش ؟
ساعت کاری هم ساعت اداری خواهد بود دیگه ؟ 7 تا 14 ؟
اره برای پوتین یه ماهی رو همین جوری میرم ببینم جریان چجوری اگه شد زیپ دارش می کنم .
بعد مرخصی 1 روزه رو میشه همون ماه گرفت یا باید بمونه اخر سر یکجا استفاده کنیم ؟
اگر بازم راهنمایی خاصی در مورد نحوه رفتار و سایر مواردی که دونستنش می تونه کمک کنه تو بهتر شدن شرایط خدمت ممنون میشم بفرمایید
وسایلت رو کامل ببرنقل قول:
اول وقت اداری باید اونجا باشی
بله احتمال اینکه دوباره شما رو تقسیم کنن هست و ربطی به امریه و اینا نداره ممکنه یه جا درخواست نیرو کنه و اگه مازاد باشین تو ستاد نیرو میفرستنتون اونجا ، ولی رسته شما خوش شانسه و احتیاج زیادی دارن خیالت راحت منم رسته رایانه بودمنقل قول:
کار تا ساعت 2 هست ، بعدش میرین خونه
روز برگ هستین و کارت تردد دارین
نگهبانی برای شروع ماهی 2-3 تا حساب کن ، مت که بره بالا اواسط خدمت 1-2 ، اواخر خدمت 1 ، ماه آخر بدون نگهبانی
البته این برای روال عادی هست ، اگه با ارشد و بقیه رفیق باشی میتونی از ماه دوم آزاد باشی :دی
من خودم ستاد نیرو نبودم ، اینایی هم که میگم از دوستام که اونجا بودن آمار دارم ، من اداره بهداشت بودم کمی پایینتر از ستاد نیرونقل قول:
مرخصی رو معمولا به بچه های تهران هر 3 ماه یا 4 ماه یکبار میدن ، ولی بازم میگم در مورد مرخصی معمولا قانون رعایت نمیشه ، میری میبینی بعضی هارو که هر 2 ماه 20 روز مرخصی میرن و بعضی بیچاره ها رو هم 6 ماه یکبار 10 روز میدن برن
نکته که اگه یادم بیاد ، شعبه رایانه ستاد نیرو یه سرگردی داره به اسم سرگرد صفری ، ما با این از اداره بهداشت در ارتباط بودیم ، پک آپدیت نرم افزارهای اداری اونجا رو از این میگرفتیم ، اگه بیفتی زیر دست این آدم خوبیه بهت حال میده
اگر تقسیم شدیم داخل تهران تقسیم میشیم دیگه ؟نقل قول:
یا کلا داخل همون قرارگاه فرماندهی ؟
سردار موسی کمالی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در حال حاضر مدت خدمت سربازی ۲۱ ماه است، گفت: این مدت برای سربازان مناطق عملیاتی و امنیتی ۱۸ ماه، سربازان مناطق محروم بدآب و هوا ۱۹ ماه، سربازان مشغول در یگانهای حفاظتی مراکز دولتی ۲۱ ماه و برای مابقی سربازان دستگاههای دولتی امریهدار هستند، ۲۴ ماه در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه طول مدت سربازی مشمولان اعزامی سال ۹۱ بر همین اساس محاسبه میشود به ایسنا گفت: شایعات مربوط به کاهش طول خدمت سربازی صحت ندارد.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه بر اساس قانون، خدمت سربازی میتواند تا ۲۴ ماه نیز افزایش پیدا کند، خاطرنشان کرد: با توجه به احتمال کاهش موالید ذکور، ممکن است طول مدت خدمت سربازی در آینده به ۲۴ ماه برسد.
کمالی با اشاره به احتمال افزایش طول مدت خدمت سربازی به ۲۴ ماه، گفت: درباره کسانی که در سال ۹۱ اعزام شده باشند، طول مدت خدمت سربازیشان برابر با مقررات همان سال اعزام است.
به گفته وی، معیار محاسبه طول مدت خدمت سربازی، “سال اعزام” است و به عنوان مثال آن دسته از افرادی که در سال ۹۰ به خدمت اعزام شدهاند، مدت سربازیشان نیز مانند قوانین همان سال برابر ۱۸ ماه است.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح از کلیه مشمولان خواست، پیش از آن که وارد غیبت شود وضعیت سربازی خود را مشخص کنند.
( آقا این خبر 28 ام مثه اینکه منتشر شده چقدر روش حساب کنم ... قبل عید می خواستم دفترچم رو بفرستم که دیگه مشکلی پیش اومد موکول کردم برای بعد عید فرستادن دفترچه رو آیا ممکن هست قانون یه هو به هم بریزه و 24 ماهه شه ؟؟؟ الان اقدام کنم یا اینا خواستن که یکم بترسونن نیرو کم آوردن با یه خبر میخوان نیرو جذب کنن )
بابای ما رو در آوردن با این قانون تصویب کردنشون ..اااااااااه ...
آره عزیز احتمال عوض شدنش هست
یه نکته ای هست در مورد سربازی ، هیچ وقت عقب نندازین
همین 2-3 ماهی که داری عقب میندازی از اونور اگه 24 ماه بشه جبران میشه !! چه کاریه ، زودتر بفرست برو شرش کنده شه بره
برای اینکه دوستان قانع بشن که روی هیچ چیز نباید حساب کنن، شماره این پست رو هم نگه دارین تا بعدا هم به دوستای جدید بدین:n02:
خبر 26 دی 90
رد شایعات درباره افزایش مدت خدمت سربازی
پلیس > نظام وظیفه- همشهری آنلاین:
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح شایعات درباره افزایش دوره خدمت نظام وظیفه را بی اساس خواند و تاکید کرد: مدت خدمت سربازی تا پایان سال 1391 هیچ تغییری نکرده است.
سردار 'موسی کمالی' افزود: در شرایط فعلی خدمت دوران سربازی 18 ماه است و این مدت در سال 1391 هم به قوت خودش باقی می ماند.
به گزارش ایرنا ، وی خاطرنشان کرد: اگر تصمیمی در خصوص مدت خدمت دوران سربازی گرفته شود برای مدت 24 ماه از ابتدای سال 1392 خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان وقتی دفترچه را میفرستیم اول برگ سبز میاد و بعد برگ سفید؟
من تازه دفترچه فرستادم یعنی برج 2 میخوم؟
میتونم الان ئنبال امریه باشم یا قبل از فرستادن دفترچه باید یه کاری میکردم؟
برید پلیس +10 برگه المثنی سبز بگیریدنقل قول:
برگه سبز اصطلاحا به برگه آماده به خدمت میگن که درش تاریخ اعزام مشخص شده
برگه سفید هم به برگه آماده به اعزام میگن که توش محل آموزشی و خدمت مشخص شده
احتمال زیاد برج 2!
الان بدون فوت وقت برید دنبال امریه.......
واقعا ما که دیگه به این تصمیمات $^$#^^&& عادت کردیمنقل قول:
اگر هنوز کسی نگرفته باشه تو چه دورانی زندگی میکنه، کلاش پس معرکس
دوستی چند ماه پیش میخواست پراید بخره! گفتم یالا بخر دیگه
گفت فعلا عجله ای نیست
بله دیگه الان نمی خواد بخره :n08:
سلامنقل قول:
امریه رو زودتر باید اقدام میگردی ، مگر الان یه پارتی پیدا کنی ، کارهات رو سریعتر انجام بده ، وگرنه نمیتونی برای اول اردیبهشت امریه بگیری .
چند تا سایت هست برات میفرستم سریع مطالعشون کن و اقدام کن .
موفق باشید.
سلام
میخواستم بدونم راهی هست که بشه در نزدیکی شهر خودم(استان مازندران هستم و میخوام شهرهای اطراف ساری خدمت کنم) بیفتم؟
البته اینا شرایطم هست :
مشکل جسمی یا روحی خاصی ندارم
امکان ازدواج ندارم
مهندسی صنایع خوندم و با معدل 13 تقریبا! فارغ التحصیل شدم
مهم نیست کدوم ارگان بیفتم فقط میخوام نزدیک یا دقیقا شهر خودم باشم!
حاضزم مجانی واسشون کار کنم یا هر خدمتی که معمولا انجام میدن...
از نظر دانش کامپیوتر چه نرم افزار چه سخت افزار هم خوبم و زبان انگلیسی هم بلدم
همسایمون در سپاه هستش و میتونه یه کارای واسم انجام بده(خودشم مسئول آموزش یکی از پادگان ها هستش)
در پایان اگه راهی وجود نداره می خواستم بدونم معمولا امثال ماها(لیسانس ) رو کجاها میفرستن؟
همشهری عزیزم. از اونجایی که مازندران ارتش نداره. شما یا سپاه میوفتی یا ناجا. سپاه خیلی خوبه ولی ناجا در استان مازندران به جز راهورش بقیه جاهاش راحته و اکثراً میندازن ستاد فرماندهی ساری و 7 تا 15 ساعت کاریشه. و تقریباً مثل سپاهه. و تقریباً بی در و پیکره و مرخصی زیاد میدن در مجموع گفتم به جز راهور خدمت در مازنداران راحته. البته یه مشکل هست و اونم اینه که اکثر مازنی ها رو میندازن مرزبانی مرزن آباد و تقسیماتش 80% لبه مرزه. پس سعی کن از طریق همسایتون برای سپاه اقدام کنی.نقل قول:
سلام مرسی از لطفت و پاسختنقل قول:
پس راهور ساری از همه سخت تره؟ بیچاره یکی از بچه ها افتاده اونجا،تازه آموزشی رو هم در شهر خوش آب و هوای مشکین شهر گذروند! :n03:
این که بیفتم سپاه خیلی پارتی کلفتی میخواد یا نه با یه سفارش کوچیک میشه کارا رو اوکی کرد؟ بعد الانم میشه مثل سابق کسری گرفت؟ یعنی مثلا بسیج فعالی چیزی؟چون یکی از دوستانم چند وقت پیش(شاید 1 سال بیشتر) حدود 6 ماه کسری گرفت و آموزشی هم 1 هفته بیشتر نرفت!
من اصلا برام مهم نیست چند ماه خدمت کنم یا با چه شرایط سختی خدمت کنم فقط واسم خیلی مهمه توی شهر خودم یا نزدکی هاش بیفتم به علت کاری که دارم...
گفتم پادگانها و سازمان وظیفه عمومی ساری بی در و پیکره همسایتون میتونه برات حلش کنه که بیفتی سپاه.نقل قول:
ایسنا: سردار موسی کمالی با اشاره به اظهاراتی که چندی پیش پیرامون حذف امریه از ستاد کل نیروهای مسلح مطرح شده بود، گفت: در حال حاضر با توجه به نیازی که سازمانهای دولتی دارند، تعدادی از سربازان با موافقت ستاد کل در اختیار آنها قرار گرفته میشود و آنان پس از گذراندن دوران آموزشی باقی مدت خدمت سربازی خود را در این سازمانها طی میکنند.
وی یکی از این نوع سربازان امریه را طرح سرباز معلم اعلام کرد و گفت: این طرح، طرحی موقت است و به منظور جبران کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش اجرا شده و در صورتی که آموزش و پرورش دیگر نیازی به سرباز معلم نداشته باشد، قطعا این طرح متوقف خواهد شد.
به گفته کمالی، همچنین سرباز معلم توانایی و تجربه این که مانند یک معلم با تجربه فعالیت کند را ندارد و بهتر است که از معلمان برای این امر استفاده شود.
کمالی با اشاره به کاهش موالید ذکور از سال 70 به بعد، اظهارکرد: با توجه به این موضوع بدیهی است که عدم واگذاری یا کاهش سهمیه سربازان امریه مورد استقبال ما نیز باشد.
وی افزود: در حال حاضر مشغول بررسی سهمیه دستگاههایی هستیم که اقدام به جذب سرباز امریه میکنند و بر این اساس آن دسته از دستگاههایی که اعطای سهمیه سرباز به آنان ضروری نیست را تعدیل یا حذف خواهیم کرد.
به گفته کمالی ستاد کل به دنبال این است که در سال 92 حدود 60 تا 70 درصد سهمیه سربازان امریه را کاهش بدهد.
ی سوال
افراد هرمافرودیت ک خدمت رو انجام دادن بعد از تغییر هویت خدمت تو سابقه بیمه از بین میره؟
سلام اقا من دوره کد با فوق دیپلم افتادم تکاوری لشگرک تهران-خواهش میکنم در مورد این پادگان توضیح بدین-با تشکر.
عجب حالیه تو رو قرآن ...نقل قول:
خدایا اینا دیگه کین ... یا ما رو بکش یا اینارو ...
چی میخواید از جون ما بدبخت بیچاره ها ..ولمون کنید بابا...ااااااااااه .. لابد شنیدید ما قصد خدمت کردیم [حذف شد]
نقل قول:
میگم از کی تا حالا این برادر کمالی این قدر به فکر دانش آموزان و فراهم کردن معلم مجرب برای اونا افتاده ؟
اها... به خاطر همین هست که دیگه اگر کسی در مقطع کاردانی قبول بشه نمیذارن ادامه تحصیل بده درسته؟؟...
یا شاید میگن عزیز گرامی مقطع کاردانی در شأن تویِ سرباز نیست!... بلکه پادگان برای امور حمالی و خدماتی و... به تو نیاز داره!
یا به طرف میگن مهندس نیازی نیست که شما امریه بشی و بری به سازمان جنگلها و محیط زیست یا... خدمت کنی
( حداقل کار مفیدی انجام بدی برای مملکتت) بلکه پادگان های نظامی به شما برای انجام امور بسیار بسیار حیاتی مثل آوردن چای برای سرهنگ و ثبت ترک پست سرباز دیپلم در سیستم به شما نیاز اساسی داره!!
به قول جلال آل احمد که میگفت (( هر چه بر او تنگ گرفتند ، کمربندِ خود را تنگ تر بست)) هر چی بخوان به مشمولان بیشتر فشار بیارن ! کمتر سرباز گیرشون میاد! در ضمن مساله نیما هم برای مشمولان پیش نمیاد!
دمت گرم داش میلاد گلم آقا خیلی کارت درسته .... انقدر حال دادی که نگوو.. من هرچی بگم کم گفتم .. میلاد جان هفته اول چجوریه ؟ چیکارا باید بکنیم ؟ مرخصی ساعتی 4 به بعد برا ما از هفته اول هست ؟؟داش میلاد بیا پیام خصوصی تا با هم قرار بزاریم ببینمت داداش گلم .نقل قول:
دوستانی که میگفتن 24 ماه نمیشه فعلا همین خبرو تحویل بگیرن!!!!!!نقل قول:
فدات هادی جان...نقل قول:
چیزایی رو که دیدم و میدونستم رو گفتم...از این به بعد اگه سوالی داشتی تو خصوصی بپرس تا پیش دیگران شرمنده نباشیم....
هفته اول مخصوصا سه روز اول و باز مخصوصا روز اول یه کم سخته...البته نه سخت بلکه بیشتر چون عادت ندارین به شرایط سخت میگذره...
شمارو سازماندهی میکنن..یه مسئولیتی بهتون میدن..استحقاقیاتونو بهتون میدن و بیشتر توجیحتون میکنن....
مرخصی هم میدن ولی فکر نکنم سه چهار روز اول بهتون تعلق بگیر ولی بعدش بهتون هر روز مرخصی میدن...
بقیه در خصوصی..
از دوستان هم عذرخواهی میکنیم که زیاد جواب و سوال شد...فقط واسه اینکه شاید به درد دیگران هم بخوره تو همینجا جواب سوالهارو دادم...
سلام مجدد دوستان
همونطور که بعضی از دوستان اطلاع دارن من سرباز آموزشی پادگان آموزشی مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه هستم
امروز اولین مرخصی بود
تا اینجا که برخورد پرسنل کادر باهامون خوب بوده
البته لیسانس هستم
کدام گروهان رفتی؟نقل قول:
آره دوست من ،من سوال زیاد میپرسم .. دلیلش رو برات توضیح میدم میدونی داداش من ، اول بهتر بود شما این انتقاد رو تو پیام به من میدادی (همونجوری که خودت گفتی ) دوما من هیچ جا سوال نا مربوط نپرسیدم .. فردا یه نفر بیاد اینجا و افتاده باشه 02 همه اینا واسه اونم کمک عزیزم .. ممکنه ادمین پست من رو پاک کنه اما داداش این رو بهت بگم اگه جای من بودی بیشتر میپرسیدی عزیزم .. همه مثل شما پشتشون پر نیست و کس و کار ندارن ما بی پدر و بی مادریم ما هیچ کس رو نداشتیم یه چیزی بهمون یاد بده یه کاری کنه هیچ کسم تو زندگیم ندیدم از نزدیک که بره خدمت که چیزی بدونم راجع بهش میدونی چرا ؟ چون کسی رو نداشتم ... خانمم هم مثل من دیگه لازم نیست بگم چه سختی هایی کشیدم از 15 سالگی چقدر کار کردم که تونستم درس بخونم و به اینجا برسم ... میتونی بفهمی زنت دانشجو باشه غریب و بی کس تو کل ایران تو هم تنها نون آور خونه باشی بدون هیچ پشتیبانی ... حالاا مجبوری بیکار بشی از جیبت هم کلی هزینه کنی با هزار بد بختی بری خدمت که بتونی فردا آدم باشی تو این مملکت ؟؟؟ اونوقت نگرانی های من رو راجع به زنم زندگیم جایی که میفتم و کارایی که میکنم شاید کمی بفهمی به هر حال مهم نیست شما آدمهایی رو که خیلی از خودتون گرفتار تر هستن رو درک نمیکنی من و خانومم عادت داریم .. ببخشید که انجمنتون به خاطر کمک به آدم بد بختی مثل من کمی بی نظم شد من از همه معذرت میخوام ... من دیگه اینجا هیچ پستی نمیدم .. خوش باشین ...نقل قول:
دوستان تاپیک مشاوره هست کسی نمیتونه بگه چرا سوال زیاد میپرسی یا نمیپرسی شاید طرف مشکل داشته باشه
اول ببینید به جواب هایی که میخواین ,تو مطالب دوستان پیدا میکنید اگه نه بعد پست بدین
کسی هم بلده جواب بده اگه نه که هیچ .........
قرار ملاقاتو این جور چیزا هم بزارین برای پروفتون
تاپیک رو هم به حاشیه نبرید
داداش گلم بزار یه نصیحتی بهت بکنم هرچند که اصلا اهل نصیحت نیستمنقل قول:
ببین داداش بخدا اگر بخوای به خاطر چنین مسائلی ناراحت بشی و اعصابت بریزه بهم
شک نکن که خدمت برات خیلی سخت میشه و نمیتونی تحمل کنی
اولین اصل خدمت اینه که باید گرگ باشی !!
یعنی کم نیاری ،یعنی نترسی ،یعنی ساده و سربه زیر نباشی
حالا شما اگه بخوای برای یه تذکر ساده ناذاحت بشی که هیچ...اون دوستمون هم چیزه خاصی نگفت سخت نگیر داداش من
حالا میری خدمت مشکلات بقیه رو میبینی و میفهمی که مشکلات شما
دربرابر بعضی افراد هیچه..
tapatalk
والا تو این سختی ها الان هر کدوممون باید مدال بگیریم با این وضع و گرونی میتونیم نفس بکشیمنقل قول:
شاید تا الان زیاد خوش شانسی نداشتی ، ولی خدا رو چه دیدی ، شاید تو خدمت شانس خوبی در انتظارت باشه و موقعیت خوبی بدست بیاری
در ادامه حرف dg1 عزیز تو خدمت باید گرگ باشی + مقداری شانس
چندین بار مثال دوست خودم رو زدم ، بدون پارتی اومد اداره ما ، در آخر هم 2-3 میلیون ضرر گذاشت رو دستشون ، سرجمع 3 ماه هم از 17 ماه خدمت نکرد !
دوستان به نظرتون امریه ی اعزامی های اردیبهشت رو هم لغو می کنن؟
بالاخره دیروز دوره آموزشی من در سمنان تموم شد
سلام ، بعید به نظر میرسه ، فعلا در حال بررسی هستن ، شما مصاحبه ها و گزینش هات رو تو ارگانی که میخوایی امریه بگیری رو انجام بده ، اگه بخواد لغو بشه ، زودتر باید بخشنامش رو بدن .نقل قول:
امسال ( 91- 92 ) خیلی ها برای همین سرباز معلمی اقدام کردن ، پس اگر بخواد قطعی لغو بشه ، باید از سال 93 باشه .
با سلام.
من فقط یک حدیث از امام صادق (ع) گذاشتم که متأسفاه حذفش کردید.( ناسلامتی مسلمون و شیعه ایم)
و مورد دوم این که حقیقت ها را گفتم و نیازی به حذف نبود. از کی تا به حال حقیقت شده حاشیه.
به قول dg1 با حذف یک پست حقیقت را نمی شود کتمان کرد.
( قابل توجه مدیریت محترم انجمن)
دوستان گرامی
احتمالا همه با فضای موجود در جامعه و محدودیتها و بویژه محدودیتهایی که در محیط مجازی وجود داره آشنا هستیم ، بنابراین ما نمیتونیم هر نوع بحثی رو با هر موضوعی ولو اینکه حقانیت اون بحث پیش ما ثابت شده باشه در اینجا مطرح کنیم .
طرح برخی موارد در انجمن میتونه مشکل ساز بشه برای انجمن ، موضوع این نیست که موضوعاتی که دوستان مطرح میکنن درست نیست بلکه موضوع محدودیتهایی هست که وجود داره /
اگر باز هم صحبتی یا شبهه ای در این باره هست لطفا در انجمن انتقادات / پیشنهادات مطرح کنید .
ممنون از توجه و همکاری دوستان گرامی :n16:
سلام
آقا من رفتم معافیت کفالت گرفتم همه کارهاشو هم کردم بعد گفت کارت پست میشه درخونه بعد از دو سه هفته دیدم نیومد رفتم پرسیدم گفت هنوز صادر نشده بعد یه یک ماهی گذشت دیدم واریکوسل درجه 3 شدید دارم بعد دکتر گفت میتونی معاف بشی منم گفتم من کفالت معاف شدم فقط مونده کارتش بیاد ...واریکوسله رو عمل کردم بعد از گذشت دو سه هفته رفتم گفتش بازم صادر نشده باید دو ماه آموزشی رو بگذرونی حالا من چکار کنم؟؟؟؟باید بهشون بگم من واریکوسل داشتم یا نگم؟؟؟اگه برم پرونده ام رو از بیمارستان بیارم نشونشون بدم فایده ای داره؟؟؟؟
نه چون عمل کردی دیگه فایده نداره و کارش نمیشه کردنقل قول:
حالا دوماه اموزشی که چیزی نیست داداش من