بفرمایید دوستان وزیر هم تایید کرد که مصوبه خودشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بفرمایید دوستان وزیر هم تایید کرد که مصوبه خودشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقا خواهش میکن تمنا میکنم برین صفحه وزیر و اعتزاض کنید 1 ماه دیگه یه فیلم 1 گیگی دیگه نمیشه دانلود کردوخواهش کردم نا امدیم نکنید.نقل قول:
سلام دوستان به تازگی قانونی تصویب شده برای محدودیت دانلود شبانه به نام قانون مصرف منصفانه که طبق این قانون فقط 2 برابر حجم روزانه حق دانلود شبانه دارید بنده هم اوایل فکر میکردم این قانون شایعه است یا مختص صبانت هست ولی طبق گفته وزیر این قانون سراسری هست و به زودی تمام شرکت های باید آن را اجرا کنند برای همین بنده این پیام رو تمام تایپک ها میدم و اگر از دوستان کسی اعتراض داره میتونه با مراجعه به صفحه کلوب وزیر اعتراض خود رو اعلام کند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای خواندن نظر وزیر به تایپک صبانت مراجعه شود
داداش یه تاپیک جدید با موضوع کمپین اعتراض به محدود کردن دانلود شبانه باز کردم باید همه اونجا اعتراضشون رو بنویسن و شما لینکشو تو صفحه وزیر بزاری.نقل قول:
تموم شد دیگه
مگه اینکه شرکت ها پنهانی قانون زیرپا بذارند
3-4 روز پیش زنگ زدم برا وصل سرویس نامحدود 512 اقتصادی طرف برام 128 وصل کرده :| دوباره زنگ میزنم میگن اصن ما همچین سرویسی نداشتیم برا همین 128 وصل کردیم تفاوت پول واریزی رو هم ریختیم به حسابتون برا دوره بعد :| به یارو آدرس میدم تو سایت میگه همچین سرویسی (512 اقتصادی) تو لیست نیست.. حالا اینور جلو چشم من هستش!!نقل قول:
من دیروز درخواست جمع آوری رو پر کردم تو پنل.. دیگه نزدیکاشون هم نمیام!
من 3 روز دیگه تخلیه میکنم
شنبه اینترنت جدیدم روی اون یکی خطم میاد
از شره صبانت راحت میشم
سرویس های نامحدود اقتصادی رو بعد از چند روز جمع کردن چون یکم ارزون تر بود و بعدش ترسیدن ملت بریزن نامحدود بگیرن بعد پهنای باند بخورن بجاش دوباره نامحدودهای کم سرعت و گران را گذاشتننقل قول:
دوستان یک خواهشی از شما دارم اینه که زیاد مسئله دانلود شبانه رو بزرگ نکنید البته طرفدار صبانت نیستم ولی این حرف رو میزنم چون بقیه هم کم کم قبول میکنن شبانه ای در کار نیست و بالبع شرکت های دیگه هم شبانه هایشان رو محدود میکنن به صورت حجمی پس اگه ناراضی هستین برید یک شرکت دیگه لااقل اینجوری سرعت گسترش محدودیت کم تر میشه یک چهارسالی شاید تونستین تو یک شرکت دیگه بدون محدودیت دانلود کنین اما خداییش گذاشتن شبانه حجمی عین نامردیه یعنی پول چاپیدن نامرئی به هر حال همه جای دنیا سال به سال اینترنت اوضاعش بهتر میشه اینجا برعکس اونم به خاطر اینترنت ملی و کسب درآمد بیشتر از طریق فروختن ترافیک
منم اول مثل شما فکر میکرم که نباید خیلی بزرگش کرد ولی وقتی جواب وزیرکه با صراحت گفته بود گذاشتم کناز حرف اون کارشناس فهمیدم جریان جدیه و قرار سراسری بشهنقل قول:
این صبانت یکهفته هست که خط منو زده تو لیست جمع آوری ولی جمع آوری رو به مخابرات نمیزنه!
چیکار کنم خط رو تخلیه کنن؟
عجب شرکت ستم یه
حالا چون این حرفو زدن دلیل نمیشه تو صبانت بمونیم و منتظر بشینیم که آیا شرکت های دیگه هم همینکار رو میکنن یا نه از نظر اونا قانونیه حالا شاید یک شرکت دیگه ای برای جذب مشتری شبانه رایگان با سرعت کنترل شده داد
حضوری برو همون موقع ایمیل جمع اوری را میفرسته مخابراتنقل قول:
برای جمع اوری حضوری با کارت ملی برو دو روزه جمع اوری میشه از طریق کنترل پنل 10 روز طولش میدهنقل قول:
سلام
دوستان لینک ADSL من آپ شده. زنگ میزنم صبانت پسورد رو نمیده میگه هنوز رانژه نشده. در حالیکه توی پنل کاربران شمارم موجوده و فقط میگه پسورد غلطه.
نمیدونید معمولاً پسورد 4 رقمی رو از روی چی میذارن؟ هر چی به ذهنم رسید تست کردم نشد.
ازشون میپرسم چطوری شما میگین رانژه نشده ولی لینک آپ شده؟ میگه نمیدونیم!
داداش ما وضع رو نمبینی اومدی صبا؟:n24:نقل قول:
سلام دوستان
چه ISP رو پیشنهاد می دین واسه رفتن؟؟؟ می گن شاتل خوبه.
باتشکر
اگه دانلود شبانه نداری خوبهنقل قول:
دوست عزیز دانلود شبانه زیاد دارم.نقل قول:
فن آوا یا های وب :n16:نقل قول:
:n04:نقل قول:
بعد میخواستی بری شاتل؟
دانلود شبانه شاتل وصبانت و خط بکش
اسیاتک سرویس هایی که از مقدار مشخصی گرونتر باشن شبانه با سرعت 250 میده شبی 3 تا 4 گیگ
پارس
های وب
فن اوا هم هستند
پارس سرور ها رو محدود میکنه از بهترین سرور سعتت از 100 بالاتر نمیره
پسوردت 5 رقم اخر شماره تلفنتهنقل قول:
5 سال شاتل داشتم بخاطر محدودیت به سرعت 2 کیلو بایت ازش امدم بیرون تازه اون موقع دانلود شبانه ام در ماه 8-9 گیگ بیشتر نبود اصلا محدودیت رو شاتل اورد تو ایران بعدا بقیه شرکت ها ازش تقلید کردن شما مثل ادمی هستی که میگه چون از ابو هوای مرطوب بدم میاد میخوام از این به بعد برم شمال زندگی کنم!!!!نقل قول:
نقل قول:
کاملا موافقم .
یکی از عادتهای ما شده همیکنه قراره بلایی سرمون بیارن یا شایعه شو پخش کردن شروع میکنیم به آماده سازی ذهنی خودمون و اطرافیان مون ,
انقدر میگیم و تکرار میکنیم و حتی چند تایی هم جک و لطیفه راجعش میسازیم که دیگه میشه یه امر عادی و اصلا قبحش از بین میره بکل.
خوب طرف دیگه چی میخواد از این بهتر ؟ بدون کمترین تلاشی و به کمک خود قربانیان کار به راحت ترین شکل ممکن جلو رفت ... این واقعا یه تراژدیه .
آقا , باور کنید این صفحات خونده میشه .
اگر هنوز تصمیم شونو نگرفتن بگذارید فقط مخالفت ببینن و اعتراض
ده ساله صبانت دارم خیلی خوبه. الان خط عوض کردم فقط :n16:نقل قول:
الان زدم نشد.نقل قول:
سوال : مگه میشه لینک آپ بشه تو پنل هم شماره ام باشه اما رانژه نباشه؟ نمیشه که.
هرچند وقت به بار یه نفر باید بیاد کوفته بندازه وسط بحث.
دوست گرامی روی پانل مودم شما چراغی وجود داره که زیرش نوشته استاتوس اگر اون روشن میشه خط رانژه است اگر خاموش است خط رانژه نیست به همین سادگینقل قول:
فکر کنم سرورهاشون مشکل داره.
من الان دارم با سرعت بالا دانلود میکنم
و توی پنلم هیچ تغییر و کاهش حجمی رو نشون نمیده.در واقع فایلی که دارم میگیرم بزرگتر از حجمیه که برام مانده
برای منم یک بار اتفاق افتاد من ۸۰ مگ داشتم ولی فکر کنم ۱۲۰ مگ دانلود کردمنقل قول:
به رفیقمون گفتم من اول مثل شما فکر میکردم که نباید بزرگش کرد ولی شما نا محدود به یاد بیار که هر سال چند استان حذف کردند بعد سراسری شد خوب اگه از همون اول همه جلوشون وای میستادن جریت نمیکردن سراسری بکنندنقل قول:
بلانسبت شما و دوست عزیزمون به نظر من مخفی کردنم این کار یعنی مثل کپک سرمون بکنیم تو زمین که فکر میکنیم اگر ما نادیده گرفتیم مسوولین همین کار میکنند
دیشب حجمم620 مگ مانده بود.از ساعت 12 تا ساعت 2 حدود 2 گیگ دانلود کردم در حالی که تمام فایلهای توی صف دانلودم تکمیل شد.شاید فایل بیشتر میگذاشتم بیشتر دانلود میشد.الان حجمم 619 مگابایت ماندهنقل قول:
انشالا این رخداد ادامه پیداکنه و هرشب اینجوری یه چند گیگی رایگان بما بده:n02:
یکبار از یک جایی شنیدم صبانت برای کمی دلجویی کردن از کاربرانش مخصوصا اونایی که قدیمی تر هستن میخواهد چند گیگ هدیه بهشون بده.البته در حد یک شایعه ضعیف بود.اما شایدم راست باشه:n02:نقل قول:
:n02::n08: صبانت در جوابم در سایت 195 گفته که اون حجما ماله یک کاربر دیگه بوده که اشتباها برای من نوشته شده.یعنی جوابایی که بهمون میدادن همه کپی پیست بوده و اولین جواب و حجما رو برای هممون زدن:n08::n08:نقل قول:
دوستان یک چیزی رو دوباره بگم.در جواب شکایتم به 195 از صبانت 195 اومده جواب صبانت رو برام گذاشته که در پایان این جوابیه صبانت اومده مشخصات سرویسم و مقدار حجم دانلودی از ابتدای دوره و سه ماه اخیر را ذکر کرده و جالبیش اینجاست که عینا دروغ گفته و حجمهای مصرفی را چند ده برابر ریز مصرفم عنوان کرده.من مجددا از ریز مصرفم عکس گرفتم و تقاضای تجدید نظر کردم که خنده داریش اینجاست در جوابم باز به نقل از صبانت بهم گفته شده که شماره تلفن شما درست است و ما شماره تلفن اشتباه ننوشتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا کی گفت شمارمو اشتباه نوشتید.گفتم حجمهای مصرفی را چند ده برابر نوشتید.دوباره درخواست تجدید نظر دادم و گفتم منظور من حجم مصرفی ام است که دروغ نوشتید.الان 14 روز گذشته و هنوز هیچ جوابی 195 یا صبانت به من ندادند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از سه بار شکایت تازه الان حاضر شدن همچین حرفی بزنن.:n02::n02:
من داشتم سرویس رو جمع میکردم، حتی بهم زنگ هم زدن، ولی الان با ااین چیزا که خوندم تصمیمم عوض شد، فعلا مجبورم اینجا بمونم تا ببینم بقیه شرکتا مثل این میشن یا نه، اگه قراره همه محدود کنن همین جا بمونم بهتره...:n14:
ای خداااااااا :n28::n28::n28::n28::n28::n28:
دیگه اینترنت هم نداریم اونترنت شده بس که ر.ی.د.ن توش
جواب وزیرنقل قول:
در مورد این موضوع قانون مصوب این است كه ارایه اینترنت رایگان شبانه به شرط مصرف منصفانه است. در واقع قانون به شركتها اجازه داد كه در صورتی كه احساس نمایند كاربر بیش از حد منصفانه استفاده می كند محدود گردد. پس این تصمیم سازمان تنظیم مقررات نمی باشد بلكه قانون مصوب كمیسیون تنظیم مقررات است
یعنی در شرکتها در محدود کردن سرعت شبانه کاملا بازه
هر شرکتی میتونه کاربر های پر مصرف محدود کنه
:n29:
مشکل این نیست مشکل اینه که ملاک منصفانه چیه وزیر این جواب نمیده فقط داره با الفاظ قشنگ ما رو گول میزنه شرکتا از فردا میتونند بگن 2 گیگ هم مصرف زیادهنقل قول:
خوب در قانون جدید ملاک و حد و مرز منصفانه تعیین شده دیگه.یعنی دو برابر حجم روزانه:n02:.به حساب خودشون و گفته تلفنی کارشناس 195 اینکار رو کردن که مقدار منصفانه مشخص بشه و بعضی شرکتها مثل شاتل حق کاربرشونو در مصرف شبانه نخورن.یعنی گفت برای پشتیبانی از شما این قانون رو گذاشتیم:n02::n08:نقل قول:
در اصل به علت ر.ی.د.ه شدن توش باید گفت انترنت یا عنترنت:n02:.اینترنتی هم که بقیه کشورها دارن اونترنت هست چون فقط ماله اوناست:n02:نقل قول: