اونطور که گفته شد فکر کنم سیستم خاموش بشه اون هم بعد 5 دقیقه ارتباط رو قطع میکنه
Printable View
اونطور که گفته شد فکر کنم سیستم خاموش بشه اون هم بعد 5 دقیقه ارتباط رو قطع میکنه
بدون وایرلس هم تست کردم نشد :(
عکس کامل از پنل مخصوص idle
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اول این شکلی بود که من اون گزینه رو اکتیو کردم
باید گزینه conect on demond راانتخاب کنی و عدد را به 2 یا 1 تغیر بدی-- من امتحان کردم جواب دادنقل قول:
فقط باید وایارلس خاموش با شه و به جز پورتی که به pc شده -هیچ یک از پورتهای ان به وسیله دیگه صل نباش مثلا ریسیور یا ... در این صورت کامل جواب میده
وقتی pc را خاموش میکی مثلا من روی 2 تنظیم کرده بودم که بیشتر از 2 min طول کشید مثلا 5 min که لینک inernet من خاموش شد
اینم نمونه تنظیم داخل مودم من
یعنی شمامیگیدکه برای این کارمثلا لب تاپوبه وسیله کابل اتصال بدیم نه وایرلس؟؟نقل قول:
نقل قول:فکر کنم مودمهای قدیمی هم این امکان رو باید داشته باشن..نقل قول:
ربطی به اتصال ندارهنقل قول:
کافیه لب تاپ خاموش بشه دیگه اطلاعاتی رد و بدل نمیشه و مودم ارتباط رو قطع میکنه.
بابا بچه های این تاپیک چه قدر باحالن یه سوال پرسیدیم رفت که رفت بی خیال همین داتک میمونم xD
سلامنقل قول:
سوالتون رو مجدد بپرسید دوست عزیز شاید کسی متوجه نشده
در چه موردی بود ؟
بازی انلاین انجام ندارم اما فکر کنم برای بازی انلاین باید پینگ پایین باشه این مورد هم بعضی وقتها خوب هست اما بعضی وقتها نه -بهترین راه یکی از دوستان هم مخابراتیتون که پارس داره باهاش چک کنید یا یک اکانت 3 ماه با حداقل قیمت بگیرید چک کنید ببینید چطور هست اگه پینگ خط برای باز براتون مهم هستنقل قول:
تا 1 ماه پيش خوب بود ولي الان فقط ميتونم fifa12 بازي كنم تازه اونم با ايرانيا خوب جواب ميده ولي با خارجيا گير داره:13:نقل قول:
مگه اينكه ip استاتيك بگيري كه اونم ماهي 5 تومن هزينه داره و كمتر از 6 ماه به كسي نميدن تازه بازم هيچ تضميني نيست جواب بده يا نه.
سلام سرعت سرویس 256 این شرکت تو دانلود حداکثر و حد افل چنده چون میخواپ یکی از هشت تومنیاش بخرم
در روز 190 و در ساعات رایگان 50نقل قول:
روز 80- 180نقل قول:
شب 30-50
سلام
من یک سال از پارس آنلاین استفاده میکنم جدیدا مشکل داره افت سرعت شدید...
همینطور در اینترنت رایگان شب 1 تا 6 صبح جای اجهاف داره مثلا یک 1 گیگ اگر دانلود کنی 600 مگ رو رایگان نشون میده
بقیش بصورت عادی محاسبه میشه هرچه قدر هم بهشون توضیح بدی زیر بار نمیرن
دمت گرم شب تو 30 - 50 هست ؟
من که آخرش 18 هست شب
روز هم که همونی که تو نوشتی
برای من روز 194 هست ولی شب میانگین 30 هست
سرعتها خیلی بد شده قبلا تو روز به 130 می رسید ولی الان 2 هفتست که تو روز خودشو بکشه رو 40-50 هست و شب هم رو 10-12 بقیه هم همین مشکلو دارن ؟
ایا دزد افلاین هم لیست سیاه داره؟که سرعتهارو محدود کنه؟
علی جان قصد توهین ندارم ولی یه جوری گفتی همون داتک میمونم انگار کاربران پارس آنلاین به دست و پات افتادن که جون مادرت بیاد پیش ما :31:نقل قول:
ولی در کل
من سرعت دانلودم هم در روزانه و هم در شبانه عالیه ولی پینگ بین 300 تا 400 میچرخه . بعضی موقع ها تا 250 هم میاد به صورت موقت ولی پایین تر نمیاد
دوستان گل، من 2Mbps بگیرم، شبانه 256KBps بم میدن؟ منظورم اینه که الکی محدود نمیکنن؟
قبلا 256kbps داشتیم، 16KBps بیشتر نمیداد شبانه.
خلاصه، عوض کردم رفتم شاتل، بعد از شش ماه، محدودم کردن، زدم بیرون اومدم آسیاتک، پورت بسته داره؛ برای بازی آنلاین ضدحال میزنه.
حالا مشکوکم بیام اینجا یا نه!
برا من روزا ٢٠٠ و شبا هم تا يه هفته پيش ٢٠٠ بود ولي الان كمتر شده حدوده ٨٠
سرعتم هم ٢٥٦
چه 512 یا 1 مگ یا 2 مگ بگیری شب همش به قوله خودتون 16 تا 50 و میانگین 30 هستنقل قول:
فقط شاید تو روز تاثیر داشته باشه
سلام دوستان کسی توی مشهد به شرکت زنگ زده در مورد سرعتای تخیلی این چند روزه اعتراض کنه ما زنگ زدیم بخش فنی و جواب ندادن ولی منشی تلفن میگفت این سرعتا به خاطر مشکل با پهنای باند مخابراته
نه منی که یک مگ دارم توی شب بین 80 الی 160 است :31:نقل قول:
نمیدونم اما من تا یک مدت پیش یک مگ که داشتم اما اخرش 50 بود !نقل قول:
شاید مخابرات و سرور دانلودتون خدا باشه عزیز
اگه به قسمت پشتیبانی هم تماس بگیرین به صورت شفاف میگه چون همه دانلود میکن محدودیت سرعت برای همه سرویس ها وجود دارد
پارس آشغال:41::19:
آخش تو دلم مونده بود:18::27:
اصلا نمیتونستم بخوابم بخاطر این کلمه از جای گرمو نرمم بلند شدم کامپیوتر روشن کردم:27:
الان هم خاموش میکنم شب همگی خوش:10:
به پارس آفلاین ( همون آشغال ) : بذار بچه ها حال کنن امشب ... سرعتو کم نکن:2:
بازم شب بخیر به همگی:11:
من 6 صبح امروز گذاشتم دانلود تا 7 صبح خوب بود سرعت
سلام
من دیشب ساعت 1:30 مدم رو خاموش کردم تا درست دستم بیاد...
بازی کانتر رو که تقریبا" 300 مگابایت باقی مونده بود رو استارت زدم برای دانلود که دانلود هم شد...
ساعت 5:57 دقیقه هم idm (اینترنت دانلود منیجر) بصورت اتوماتیک دانلود هارو میبنه و برنامه دانلود کلا stop میشه....
ساعت 8 بیدا شدم و مدم رو مجددا خاموش روشن کردم و از پنل پارس آنلاین گزارش مصرف گرفتم...
دیدم اون 300 مگابیتی که دانلود کردم رو از حجم بنده کم کرده و فقط 28 مگابایت رو رایگان حساب کرده...
این مشکل رو من 1 ساله دارم و پارس آنلاین هم متقاعد نمیشه...
می تونین از عکس زیر متوجه عرایض من بشین :
دوستان گزینه ای داخل مودم هست به نام mtu که حجم پکتهای که از interface ما خارج میشه نشون میده و برای پارس جون اگه حجم پکت زیاد بزرگ باشه کندی سرعت و دیر باز شدن وب پیج ها را داره
در حالت معمولی روی مودم من در حالت auto بود و عدد ان 1492 بود وبرای پارس جون باید این اعداد را تغییر دهید
توی هر مودم باید در قسمت advance setting دنبال ان بگردید - اما دقیق کجاست برای هر مودمی فرق میکنه
برای شهر تهران این عدد باید 1380 باشد
برای سایر شهر ها باید 1300 باشد
در مورد شهر تون هم اگه شک دارید زنگ بزنید پشتیبانی بگین mtu من باید روی چند باشد
کسی مشکل سرعت نداره.سرعت واسه ما افتضاح شده.ازچند روز پیش سرعت کم شده بود اما از صبح دیگه رسما سرعت اینترنت به حالت مرگ افتاده.خداوند ریس پارس آفلاین را مورد عنایت ویژه قرار بدهد انشالله.
سرعتا که ....:دی
فقط من برم یک مودم وایرلس D -link بگیرم
کانفیگش فرقی داره با خود DSL?
یکی از رفقا گرفته بود میگفت هر نیم ساعت قطع میشه برا من (مخابرات بود )
ازین جنگولک بازیا نداره پارس؟
سلام
کسی از استان سمنان اینجا هست ؟
پارس آفلاین برای هیچ کدوم از شهرهای استان سمنان دیگه قرار داد زیر یک سال نمی بنده ؟
تو شاهرود داره همه با مشتریهاش لغو قرار داد می کنه فقط 1 ساله ها رو نگه می داره
............................
هرچی گشتم توی این tp link 8901پیداش نکردم.نقل قول:
مربوط به چه قسمتیه؟
اشتباهت همینجاست دیگهنقل قول:
نباید ساعت 8... خاموش کنی
باید قبل از ساعت 7 خاموش کنی یا تنظیم کن مودمت خاموش بشه
مثلا ساعت 6:55 دقیقه
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
منم تو مودم آزتک چنین چیزی پیدا نکردمنقل قول:
سلام .
من امروز مدت زمان قراردادم تموم شد و یه 450 مگی هم حجم موند . از اینترنت تمدید کردم حالا کی این صفحه ی "مدیریت سرویس" اپدیت میشه ؟ چون کماکان روزهای باقیمانده رو صفر نشون میده .
باید مودم را خاموش و روشن کنیدنقل قول:
لعنت به پ ا ر س آفلاین امروز همش یاقطع بود یا سرعتا خیلی پایین بود.
از من 1492 هستشنقل قول:
نقل قول:فکر نکنم کسی باشه عزیزنقل قول:
خوب 1 ساله خیلی زور داره -چرا صبا نت نمیگیری ؟
دوست عزیز شما یک ساله گزارش ها را یک خط پایین تر میدیدی !نقل قول:
شما کلا 300 مگ برای دانلود داشتی 230.39 را برات رایگان حساب کرده و 172.57 را از حسابت کم کرده
من فکر کنم بعد از 6 هم داشته دانلود میکرده که 172.57 برات حساب کرده
دوستان کسی میدونه این عدد MTU که رفیقمون گفته تو مودم zyxel کجا میشه تغییرش داد؟ :11:نقل قول: