ممد جون بفرما...فردا صبح برو سرد خونه تحویل بگیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ممد جون بفرما...فردا صبح برو سرد خونه تحویل بگیر:
اينم يه جسد ديگه!!:
فكر كنم دليل اين كه چانگ آن و به حمله هاي ما جواب نميده اينه كه منتظرن جنگشون با اون دو تا شهر تموم بشه بعد سر فرصت بيان ما رو بكوبن!! فكر كنم خودمون بايد پيش دستي كنيم!!
تبارک ا....
حاجی داریم کم کم وحشت ایجاد می کنیم تو بقیه:دی
یه برنامه بریزیم این شهر Lhota رو بزنیم
دمتون گرم
ترکوندین
امشب برنامه پس اوت توی کنفرانس
ساعت 11-12
چاقال هم مياد يا نه؟!!نقل قول:
امشب برنامه پس اوت توی کنفرانس
ساعت 11-12
11-12 شب من نیستم
باهاش حرف میزنم.نقل قول:
چاقال هم مياد يا نه؟!!
چاقال شاید اینجا نیاد اما کمک میکنه
من سعی می کنم بیام...اما چاقال که نیست ضعیف هستیم...سعید هم نیست...مگه اینکه مهرداد و Bluray هم اضافه بشن...
:دی ممد پس تو کی هستی؟
11 میرم فیلم ببینم نمیتونم پای pc باشم
رستگاران:2:نقل قول:
خب ميزاريم ساعت ده!!نقل قول:
مهرداد هم حتما مياد!! سعيد هم بايد سريع لول آپ كنه و بياد كمك ما!!
من ساعت 11 میام خونهنقل قول:
خب ميزاريم ساعت ده!!
مهرداد هم حتما مياد!! سعيد هم بايد سريع لول آپ كنه و بياد كمك ما!!
آقا بذارین واسه فردا!
امروز هیچ کس با هیچ کس هماهنگ نیست!
پس ساعت 10 ، فروم پی سی ورلد
یاهو حال نمیده
:دی
اگه بارون نیاد من هر شب ساعت 11 میام خونه
آقا این چرا نمیسازه؟
شهرداری مهم نیست تیلور و بعد گان اسمیت واجب تر
گان اسمیت رو بسازین + تیلور
مشنگ شب میاد.
جیگر هم ساعت3 میاد شهر.....
شما هر چی بگین من وقتی مشنگ اومد فعلا town hall را می سازم چون فکر نکنم نیاز به سلاح و لباس براتون ضروری باشه همتون فعلا لباسم دارید سلاحم فعلا شهرداری از همه مهمتره تا ساخت یکم راحتتر بشه مشنگ زود زود می تونه بسازه ولی دست تنها نمی تونه کاری بکنه این را بگم براتون حداقل 3 تا کارگر باید فعال باشه در شهر
مشنگ ساعت 12 شهره و می دم زودی دست به کار بشه :31:نقل قول:
من هم نیاز به اسلحه دارم هم لباس
town hall در حال حاظر فکر نکنم مهم باشه
نمي دونم والا!! فعلا به احترام اون 5000 دلاري كه توي بانك ريخته نگهش داشتك!! مشنگ بياد شهرو بسازه تموم كه شد مي ندازمش بيرون!!(آرش سر خود كاري نكني!!)نقل قول:
آقا این چرا نمیسازه؟
شهرداری مهم نیست تیلور و بعد گان اسمیت واجب تر
سعيد براي لول آپ كردن ساختمون ها برنامه ريختم با اون برنامه پيش برو!!
من جوجوکم کفش میخواد.
تفنگش لول 28 هست خودش 33 تفنگ لول 38 میخوام و پرمیومشو فعال کنم
فحش میدی؟؟نقل قول:
(آرش سر خود كاري نكني!!)
خوب اسلحه خونه را تا لول تو می برم جلو :31:نقل قول:
در مورد لباس : مگه الان لباس نداری ؟ :31: بدون لباس بیرون چی کار می کنی :31: ولی خودتون می دونید شهر دار خیلی مهمه چون حداقل هر بار یک 60 تایی فرق می کنه برای کارگر ( حالا یکی می یاد می گه 5 تا برای هر لول ولی اون 5 تا فکر کنم برای هر یک ساعت باشه البته دقیقش را نمی دونم ولی این را می دونم که شهر داری خیلی مهمه چون فورتم اول شهر دار را ساختیم تا ایتم ها زیاد حیف و میل نشه اینجا هم پول و زمان هدر می ره )
حالا من به خاطر اینکه ممد لباس تنش نیست تیلور را می سازم :31:
چشم حتما ولی فکر کنم لباس از همه مهمتره چون ممد لباس نداره و لخته ولی با این حساب فعلا اسلحه خونه مهمه چون همتون لول بالا هستین ولی اسلحه خونه سلاح درست حسابی نداره یعنی سلاح هاش لولشون پایینهنقل قول:
هر روز بدین دعا کنند تا آیتم های خوبی در بیاد حتما یادتون باشه
تیلور 2 لول گان اسمیت یک لول بره بالا برا من خوبه.
چه ها دعا هم بکنید جنسهای خوب بیاد
ممد برو يكي از شهر هاي دور و بر خريد كن!
منظورم اينه كه يهو به سرت نزنه اون كارگره رو بندازي بيرون!! شر ميشه!! اينو به همه ميگم من جمله خودم!!!نقل قول:
فحش میدی؟؟
===
سعيد اين برنامه:
1. Bank Level 7 (Completed)
2. Town Hall Level 10
3. Tailor Level 10
4. Bank Level 10
5. Gun Smith Level 10
6. General Store Level 10
7. Gun Smith Level 15
نظزت چيه؟؟!!
عالیه فقط اسلحه خونه را یک یادو لول می برم بالا تا آرش مجبور نشه بره بیرون از شهر تا سلاح بخره برای ممدم باید چند لول اسلحه خونه ساخته بشه که بهتره بره از یک شهر دیگه بخره چون لول ممد بالاست مجبوریم اسلحه خونه را تا لول 12 اینا ببریم بالا تا سلاحی برای ممد باز بشهنقل قول:
---------------------------بعد اسلحه خونه که سلاحی برای آرش باز بشه همون برنامه تو اگر وسطا دیدیم بانک باید لول آپ بشه هر کی خواست می گه بانک را می برم بالا ( یک لول )
من ميخوام روي برنامه باشه!! هر كي هر كي نشه معلوم نباشه چيو بسازيم هر كي يه چيزي بگه!!
بانك الان 6000 دلار ظرفيت داره!! به نظرتون كافيه؟!
در ضمن Town Hall ما لول 5 هست تا لول ده بشه خيلي طول ميكشه!! ميخواي مرحله دوم رو بزنم تا لول هفت كه سريع تر بريم سراغ تيلور و گان اسميت؟؟!!
بزن. آره بزن
بزار مشنگ امشب 4 ساعت بسازه ببینم این لباسا چه قدر بهش فرق کرده اون موقع می گم برات الان فقط دوستان بگن که لول آپ کردن بانک براشون فعلا مهمه یا نه ؟نقل قول:
------------------------
اسلحه خونه به جز آرش و سوروش ( دراکولا ) همتون لول بالا هستید یعنی تا بخواهیم سلاحی برای شما در اسلحه خونه باز بشه خیلی باید ساخته بشه فعلا به نظرم همون تیلور و بانک و شهرداری از همه مهمتره شهرداری را می تونیم بزاریم بعدا ولی بعدا دیگه فایده نداره چون شهر ساخته بشه دیگه برای چی می خواهیم سختی کار کمتر بشه
الان مهمش بانکه که باید دوستا بگن لول آپ بشه یا نه بعدش تیلور و شهر دار البته
البته تو هم تو اون برنامه ات این را نوشتی ولی یکم لول ها را بیار پایین تابرابری باشه در ساخت ساختمون ها
فعلا شب می دم بانک را بسازه تا بانک لول آپ بشه بعدا مشکل در مورد بانک نداشته باشیم
بله؟؟!!نقل قول:
بزن. آره بزن
حرفي نزدم كه!! اصلا شما فوندري اختيار تام داري!! ولي ترجيحا قبل از تصميم گرفتن ديگران رو بايد خبر كني!! همين!!
بابا بانک خوبه 6000 عالیه من یک ماه 600 جمع کردم6000 خوبه
:39::39::39::39::39::39:
حاجی من اینو گفتم بزن :39::39::39::39::39::39:نقل قول:
در ضمن Town Hall ما لول 5 هست تا لول ده بشه خيلي طول ميكشه!! ميخواي مرحله دوم رو بزنم تا لول هفت كه سريع تر بريم سراغ تيلور و گان اسميت؟؟!!