منصوریان که خیلی خوب بازی کرد و 90 دقیقه در زمین بودنقل قول:
در کل بازی جالبی بود هرچند جای بزرگانی مثل زرینچه و پاشازاده خالی بود.
برومند را هم که دیدم یاده مشت محکمش که به دهانه استکبار جهانی زد افتادم!:27:
منصوریان که خیلی خوب بازی کرد و 90 دقیقه در زمین بودنقل قول:
در کل بازی جالبی بود هرچند جای بزرگانی مثل زرینچه و پاشازاده خالی بود.
برومند را هم که دیدم یاده مشت محکمش که به دهانه استکبار جهانی زد افتادم!:27:
با وسواس بازیكن میخریم چون حرفهای هستیم واعظی آشتیانی:دنبال یك هافبك-مهاجم خارجی هستیم
فدراسیون فوتبال باید خسارت ما را بدهد
تهران- خبرگزاری كار ایران
مدیرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: یك هافبك خوب خارجی مد نظر داریم تا به تیم خود اضافه كنیم. در همین ارتباط چند فیلم مسابقه اخیر این بازیكن را به دقت زیر نظر گرفتهایم.
امیررضا واعظی آشتیانی، مدیرعامل باشگاه استقلال تهران در گفت وگو با ایلنا افزود: این بازیكن در هر دو خط هافبك و حمله میتواند بازی كند و از توانمندی بالایی برخوردار است. بنا به نظر كادر فنی برای حضور هر چه پر قدرتتر در مسابقات لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا و كسب نتایج قابل قبول تلاش میكنیم در برخی نقاط اگر به بازیكن نیاز داریم آن را جذب كنیم. این بازیكن خارجی نیم فصل به جمع ما اضافه خواهد شد.
وی ادامه داد: در تلاش بودیم یك بازیكن لیگ برتری را هم جذب كنیم اما بنا به دلایلی این عمل انجام نشد. دنی اولروم هم قیمتش بسیار بالا بود كه ما مجبور شدیم قید خرید او را بزنیم.
مدیرعامل باشگاه استقلال تهران با مثبت خواندن اردوی این تیم در تركیه اضافه كرد: من همواره جریان اتفاقات اردوی تركیه را پیگیری میكردم خوشبختانه كادر فنی هم از این اردو رضایت دارند. پس میتوان گفت اردوی خوبی بوده است.
واعظی آشتیانی گفت: ما باید در خرید بازیكنان خارجی از جمله فابیوی برزیلی دقت لازم را انجام میدادیم چرا كه پول بیتالمال را هزینه میكنیم. از این پس برای خرید هر بازیكنی كه مورد توجه كادر فنی بود وسواس بیشتری انجام میدهیم. كاری كه در همه باشگاههای حرفهای دنیا انجام میشود تا باشگاه نیز از این بابت متضرر نشود.
وی افزود: از فدراسیون فوتبال میخواهم ضمن اینكه همواره برنامههای تیم ملی را در اولویت قرار میدهد شرایط باشگاهها را نیز در نظر داشته باشد و هر روز بازیها را جابجا نكند ما حتی در مورد تاریخ مسابقه داربی هم اعتراضی نداریم و در هر تاریخی كه سازمان لیگ برتر اعلام كند بازی خواهیم كرد اما ای كاش به شكلی برنامهریزی میشد كه در نزدیكی مسابقه تیم ملی انجام نمیشد.
مدیرعامل باشگاه استقلال تهران در خصوص تاخیر 24 ساعته بازی این تیم برابر سپاهان اصفهان در هفته بیستم گفت: ما از این مساله گلایه داریم چرا كه از یك ماه قبل بلیت هواپیما و هتل محل اسكان را رزرو كرده بودیم و حالا باید بابت این قضیه هزینه بیشتری پرداخت كنیم. البته فدراسیون فوتبال اعلام كرده ضرر ما را جبران خواهد كرد. امیدواریم آنها خسارت ما را بدهند.
/حاشيه ديدار منتخب تيم ملي 98 و منتخب گيلان/
غيبت پروين و قلعه نويي و حضور رضازاده
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق پرسپوليس و سرمربي تيم استقلال تهران غايبان بزرگ ديدار امروز هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار منتخب تيم ملي 98 و منتخب گيلان از ساعت 15/14 امروز در ورزشگاه عضدي شهر رشت و در زير بارش شديد باران برگزار شد.
علي پروين و امير قلعه نويي كه قرار بود در اين ديدار حضور داشته باشند و در بين دو نيمه از آنها تقدير شود به شهر رشت سفر نكرده اند.
قلعه نويي ساعت 22 شب گذشته به همراه استقلال از اردوي تركيه به تهران بازگشت.
*حسين رضا زاده قهرمان سابق المپيك و سرمربي تيم ملي وزنه برداري ايران در ورزشگاه حضور دارد.
*ناصر حجازي دروازه بان تيم ملي ايران در جام جهاني 1978 آرژانتين روي نيمكت تيم منتخب 98 نشسته است.
*نادر قايقران برادر سيروس قايقران نيز در تيم منتخب گيلان در نيمه نخست به عنوان بازيكن تعويضي به ميدان رفت.
*احمد رضا عابدزاده و ناصر حجازي بيشتر از ساير نفرات در ورزشگاه تشويق شدند.
8زمين ورزشگاه عضدي گل آلود بود و به هيچ عنوان براي انجام بازي فوتبال مناسب نيست.
انتهاي پيام/
آغاز تمرينات استقلال پس از يك روز استراحت
خبرگزاري فارس:تيم فوتبال استقلال تهران پس از بازگشت از تركيه از روز شنبه تمرينات خود را از سر مي گيرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان استقلال تهران ساعت 22 پنج شنبه شب از تركيه به ايران بازگشتند.
استقلال امروز استراحت دارد و تمرينات از روز شنبه در ساعت 15/14 در ورزشگاه دستگردي تهران از سر گرفته مي شود.
استقلال اردويي يك هفته ايي و تداركاتي را درآنتاليا تركيه برگزار كرد. در اين اردو آبي پوشان تهراني دو ديدار تداركاتي با تيم هاي يشيل باير و تالتدي گورگان قزاقستان انجام دادند كه در هر دو ديدار به برتري رسيدند.
واعظ آشتياني در گفت وگو با فارس:
از استقلال انتقاد مي كنند چون منافع شان را قطع كرديم
خبرگزاري فارس: مدير عامل استقلال تهران گفت: كساني كه امروز عليه استقلال موضع مي گيرند افرادي هستند كه منافع شان در اين باشگاه قطع شده است.
امير واعظ آشتياني در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد شايعه مشكل مالي بازيكنان استقلال در اردوي تركيه اظهار داشت: از روزنامه هايي كه اين مطالب را منتشر مي كنند از زبان قانون سوال خواهيم كرد. هر چند با اين رسانه ها كاري نداريم و با آنها مصاحبه هم نمي كنيم.بيشتر اين روزنامه ها آنهايي هستند كه 90درصد برگشتي دارند اما به جهت رعايت حقوق باشگاه استقلال از زبان قانون سوالاتي از آنها خواهيم كرد.
مدير عامل باشگاه استقلال در مورد اينكه 45 هزار دلار نقدي به سرپرست تيم براي اردوي تركيه داده است؛ گفت: هيچ گونه مشكل مالي نداريم. افرادي كه اين حرف ها را مطرح مي كنند آنهايي هستند كه منافعشان در باشگاه استقلال قطع شده است. آنها از اين موضوع ناراحتند و چون ناراحت هستند اين حرف ها را مي زنند.
وي در مورد احتمال ريخت و پاش اضافي در اردوي تركيه از سوي سرپرست تيم گفت: نظري جويباري حواسش هست كه چگونه بايد هزينه كند.
مير عامل استقلال در مورد اينكه چرا بر خلاف مديران گذشته در اردوي خارجي تيم حاضر نشده تصريح كرد: من اين رسم را شكستم تا هم به ادراه باشگاه برسم و هم فدراسيون دوچرخه سواري را اداره كنم.
واعظ آشتياني در مورد افتتاح سايت رسمي باشگاه عنوان كرد: فكر مي كنم در نيمه اول بهمن ماه سايت رسمي باشگاه راه اندازي شود.
وي در مورد آكادمي باشگاه استقلال تصريح كرد: روز شنبه با مربيان تيم هاي پايه و عليرضا منصوريان جلسه دارم و در نشستي صميمانه حرف هايم را بيان مي كنم. من مخالف آكادمي باشگاه نيستم. استقلال و پرسپوليس ظرفيت اين را دارند كه در استان هاي مختلف فعاليت كنند.
واعظ آشتياني عنوان كرد: حساسيت من به اين دليل است كه باشگاه اكنون تبديل به شركت شده است و بايد طبق قانون تجارت عمل كنيم. در قبال مجمع و حسابرسي باشگاه بايد قانوني عمل كنيم و پاسخگو باشيم. دوران حسينقلي خاني ديگر به سر آمده است. بايد بر اساس استاندارها عمل كنيم. در حال حاضر حتي كنفدراسيون فوتبال آسيا پيگير اين موضوع است و تاكيد كرده حساب و كتاب باشگاه ها بايد منظم باشد. اين صورتحساب ها به AFC نيز ارسال مي شود.بنابراين بايد به آكادمي نظم داده شود.
وي افزود:من همانقدر كه براي تيم بزرگسالان اهميت قائلم براي آكادمي هم ارزش و اهميت قائل هستم. بارها براي منصوريان نوشتم كه بايد با آدم هاي با تجربه . آكادميك كار كند.برنامه هم بدهد و همه چيز قانونمند باشد.منصوريان هم اگر طلبي دارد مربوط به فصل گذشته است كه بازيكن تيم بود. هزينه ها بر عهده باشگاه است و بايد آن را پرداخت كند. ايشان هم به عنوان متولي آكادمي بايد ماهيانه گزارش به باشگاه بدهند كه اين هزينه ها در شرف انجام است و بر اساس مقررات باشگاه نيز اين هزينه ها را پرداخت مي كند.نبايد شاهد بي قانوني باشيم .
در گفت و گو با فارس
ابراهيمي: ادامه دهنده برنامه هاي قلعه نويي هستم
خبرگزاري فارس: كانديداي سرمربيگري تيم فوتبال اميد گفت: اگر در تيم اميد باشم برنامه هاي امير قلعه نويي در تيم ملي را دنبال مي كنم.
ناصر ابراهيمي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره تيم اميد و كانديدا شدن براي حضور در كادر فني اين تيم اظهار داشت: در اين فوتبال به همه افتخارات در هر رده سني رسيده ام. كمتر كسي آمار كاري من در رده هاي ملي را دارد.
وي افزود: با اينكه سن بالايي دارم در تمامي كلاس هاي مربيگري فيفا شركت كرده ام. اگر بخواهم كادر فني را انتخاب كنم از مربيان خوب جوان هم استفاده مي كنم. كسي نمي تواند روي من اسم مربي سنتي را بگذارد.
مربي سابق تيم ملي ادامه داد: به طور حتم در اين شرايط مربيان وطني بهتر از خارجي ها هستند. تا مربياني مثل علي دوستي هستند بايد از آنها حمايت كرد. من اگر در كادر فني تيم اميد باشم حتما از همفكري دوستي استفاده مي كنم. اكنون دوره همفكري است و يك مربي به تنهايي نمي تواند كاري از پيش ببرد.
ابراهيمي با اشاره به زمان سرمربيگري امير قلعه نويي در تيم ملي عنوان كرد: زمان قلعه نويي تيم ملي بهترين كادر را داشت. دور ميز 20 نفر در رده هاي سني مختلف بوديم و هر فرد مسئوليت خاص خود را داشت. در آن زمان دو سه تيم ملي داشتيم.
وي اضافه كرد: اگر در تيم اميد باشم برنامه هاي كه زمان قلعه نويي در تيم ملي پياده كرديم را دنبال مي كنم. مربيگري در تيم اميد با توجه به اينكه چند سال است اين تيم ناموفق بوده كار راحتي نخواهد بود. اما ما مربيان دل شير داريم و نبايد هراسي به خود راه دهيم.
ابراهيمي خاطر نشان كرد: هر مربي اي كه انتخاب شود بايد نيمكت قوي را انتخاب كند. در شرايط فعلي تيم ملي روي نيمكت غير از علي دايي بقيه بسيار ضعيف هستند و حتي سرپرست هم فوتبالي نيست.
انتهاي پيام/
معاون باشگاه استقلال خبر داد:
پرداخت بيش از 50 درصد قرارداد بازيكنان استقلال
خبرگزاري فارس: معاون اجرايي باشگاه استقلال تهران گفت: شايعه مشكلات مالي صحت ندارد زيرا بازيكنان بيش از 50 درصد از مبلغ قراردادشان را دريافت كرده اند.
علي اميري در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: اينكه عنوان مي شود باشگاه استقلال مشكل مالي دارد و بازيكنان مطالباتشان را دريافت نكرده اند به هيچ عنوان صحت ندارد، زيرا تاكنون بيش از 50 درصد از مبلغ قرارداد بازيكنان به آنها پرداخت شده است.
معاون اجرايي استقلال در مورد اين كه اين تيم در فصل نقل و انتقالات بازيكني جذب نمي كند؛گفت: بازيكني از تيم هاي ايراني جذب نمي كنيم اما اگر بازيكن خارجي مد نظر باشگاه باشد مي توانيم آن را در هر زماني كه لازم باشد جذب كنيم و به زمان نقل و انتقلات نيم فصل ربطي پيدا نمي كند.
انتهاي پيام/
مریم ممنون بابت اخبار
بازی استقلال 3 شنبه هست و تا اون زمان وقت دارید در پیشبینی بازی شرکت کنید.
آخرين رايزنيهاي استقلال براي جذب اولروم
باشگاه استقلال براي تكميل كادر بازيكنان خود كماكان بدنبال جذب عرفان اولروم بازيكن ابومسلم است
با توجه به جاي خالي كه تيم فوتبال استقلال براي جذب بازيكن دارد، ميتواند يك بازيكن ليگ برتري را در صورتي كه بازيكن آزاد باشد جذب كند. مسئولان باشگاه استقلال درصددند تا رايزنيهاي خود را براي جذب عرفان اولروم انجام دهد و تكليف اين بازيكن را در آخرين روز نقل و انتقالات روشن كنند. به همين خاطر فردا مسئولان باشگاه استقلال با ابومسلم ديداري دارند تا درباره اين بازيكن به جمعبندي برسند.
شما مگه چند تا مهاجم می خواهید که اینجوری دنبال این بدبخت هستید
این را یکی از بچه های انجمن ابیته گذاشته بود خیلی باهاش حال کردم حتما دانلودش کنید
حجمش هم کمتر از 1mg هست
صحنه ی هست از بعد بازی استقلال و داماش و جامی که یکی از تیمها تونست اون را فتح کنه
[
]نقل قول:
کد:http://www.filesend.net/download.php...4162ac3981e093
ممنون بابت خبرنقل قول:
خود من که به شخصه مخالف خرید اولروم هستم فکر نمی کنم موفق بشه اما در کل استقلال به یک مهاجم دیگه نیاز داره !
برای تیمی که به فکر اسیا هست علیزاده و عباسفر گزینه های مناسبی برای پر کردن نیمکت نیستند!
البته استقلال در دروازه هم نیاز به یک خرید خوب داره.
الشارجه امارات به دنبال برهانى
درخشش آرش برهانى در نيم فصل اول ليگ هشتم و زدن ۱۴ گل در ۱۹ بازى باعث شد تا اماراتى ها به دنبال جذب مهاجم استقلال باشند. در همين رابطه خبر مى رسد كه باشگاه الشارجه با ارائه پيشنهاد خواستار جذب برهانى شده است. پيشنهادى كه به نظر مى رسد با توجه به نياز قلعه نويى به مهاجم گلزنش در ادامه ليگ و ليگ قهرمانان با مخالفت استقلالى ها روبه رو شود.
استقلال يه هافبك جنگنده و تهاجمي ميخواد!نقل قول:
يه مهاجم تمام كننده!
نقل قول:
عليرضا لينكشو درست كن بينيم چيه
داور استقلال و پرسپولیس قطعا ایرانی است
فدراسیون فوتبال با تاکید بر توانایی بالای داوران ایران گفت: دیدار برگشت تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس را قطعا یک داور ایرانی قضاوت خواهد کرد و تصور نمی کنم از سوی مسئولان دیگر نیز مخالفتی با این موضوع وجود داشته باشد.
علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال با بیان این مطلب به خبرنگاران افزود: هیچگونه مانعی بر سر راه قضاوت داوران ایرانی در دیدار استقلال و پرسپولیس وجود ندارد و فدراسیون فوتبال این آمادگی را دارد تا شرایط لازم برای حضور داوران ایرانی در این دیدار را فراهم کند.
کفاشیان اضافه کرد: به نظر من سطح فرهنگ و درک تماشاگران فوتبال به نقطه ای رسیده که بتوانیم قضاوت این دیدار پرتماشاگر را به داوران ایرانی بسپاریم و اطمینان داشته باشیم این مسابقه هم نظیر سایر دیدارهای حساس و پرتماشاگر لیگ بدون کوچکترین مشکل و اتفاق حاشیه ای برگزار شود.
وی با بیان اینکه داوران فوتبال کشور از هر نظر توانایی مدیریت این مسابقه سنگین و پرفشار را دارند و این امر را با قضاوت بازیهای حساس بین المللی بارها و بارها به اثبات رسانده اند، اظهار داشت: به اعتقاد من داوران ایرانی جزو بهترین و سالم ترین داوران فوتبال جهان هستند که بارها شایستگی های خود را درمیادین بزرگ ثابت کرده اند و هرکدام از آنها این توانایی را دارند تا این مسابقه را به بهترین نحو قضاوت کنند.
کفاشیان با اشاره به اینکه در دیدار رفت تیم های استقلال و پرسپولیس نیز روی استفاده از داوران ایرانی اصرار داشتم و می توانست طلسم حضور داوران ایرانی در این دیدار شکسته شود، یادآور شد: با وجود اینکه درمسابقه رفت هم می توانستیم از داور ایرانی استفاده کنیم برخی مخالفت ها مانع از این امرشد ولی با تلاش های انجام شده دو کمک داور ایرانی در این دیدار به قضاوت پرداختند که عملکرد موفق آنها باعث شد تا امروز فضای مساعدی برای حضور داوران ایرانی در این مسابقه فراهم شود و نباید این فرصت مناسب را برای داوری فوتبال کشور از دست بدهیم.
رئیس فدراسیون فوتبال درخصوص احتمال برخی مخالفت ها از سوی مراجع نظیر شورای تامین برای قضاوت داور ایرانی در دربی پایتخت اظهار داشت : تصورنمی کنم مشکلی دراین زمینه وجود داشته باشد چرا که شرایط با گذشته کاملا تفاوت کرده است و با مدیریت و تدبیر مناسب می توان شرایط لازم را برای حضور داور ایرانی در این مسابقه فراهم کرد. به نظر من مسئولان ذیربط نیز با این امر موافق اند و حتی اگریک درصد مخالف این حضور باشند تلاش خواهیم کرد تا نظرمساعد آنها را نیزجلب کنیم.
وی دربخش دیگری ازسخنان خود درخصوص انتخاب سرمربی جدید تیم فوتبال امید اظهار داشت : کمیته تیم های ملی بر اساس شاخص هایی که برای انتخاب سرمربی تیم فوتبال امید داشت در حال حاضر به 6 گزینه نهایی دست یافته که قرار است در جلسه روز یکشنبه برنامه های این مربیان برای تیم امید درجلسه کمیته تیم های ملی مورد بررسی قرار گیرد و گزینه نهایی انتخاب شود.
کفاشیان از شخصیت حرفه ای، کیفیت ، تجربه، تحصیلات و کارنامه مربیگری موفق به عنوان فاکتورهای اصلی برای هدایت تیم فوتبال امید برشمرد و تصریح کرد : در میان گزینه های مورد نظر فدراسیون فوتبال ، مربیان غیرشاغل در اولویت قرار دارند هرچند تیم امید و راهیابی به المپیک به اندازه ای برای فدراسیون فوتبال اهمیت دارد که آماده ایم با تیم هایی که مربیان مورد نظر را در اختیار دارند وارد مذاکره شویم و نظر موافق آنها را جلب کنیم.
رئیس فدراسیون فوتبال از تعامل مناسب بین کمیته ملی المپیک و فدراسیون فوتبال برای انتخاب سرمربی تیم فوتبال امید به نیکی یاد کرد و خاطرنشان کرد : خوشبختانه درنشست مشترکی که به تازگی با آقای تاج و آقای افشارزاده داشتیم سوء تفاهمات اخیر برطرف شد و قرار است سرمربی جدید تیم امید با تفاهم و توافق دو مجموعه انتخاب شود و برنامه های آماده سازی و تدارکاتی تیم امید نیز درسایه همکاری طرفین با قدرت و قوت پیگیری شود.
مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز
مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز پنجشنبه ۵ دی ماه به شرح زیر است.
*خبر ورزشی
تغییرات قریب الوقوع در فدراسیون و باشگاه پرسپولیس؛
مصطفوی، دبی کل جدید فدراسیون فوتبال
سعید لو: به پرسپولیس برنمی گردم
روته مولر: به عنوان مشاور کارم را با تیم ملی ایران شروع می کنم
آشتیانی: نمی دانم مافیای بزرگ و کوچک چیست
*ایران ورزشی:
مجتبی جباری: به دربی می رسم
سامره: با تیم های تهرانی مذاگره نکردیم
غیاثی: ریاست عنایت غیر قانونی است
بازگشت احمد زاده به تمرینات ملوان
*جهان فوتبال:
پیروز قربانی: شیث در محدوده خودش حرف بزند
افشین پیروانی: نمی توانم بازیکنان را لای پنبه نگه دارم
تغییر موضع علیپور: من نگفتم پرسپولیسی ها بی فرهنگ هستند
فردوسی پور ۳۰ میلیون تومان به حساب خلیلی ریخت
*پیروزی:
خوردبین: آقایان به پرسپولیس که می رسند مشکل پیدا می کنند
نیکبخت: مجبودم ماشینم را بفروشم تا جریمه بدهم
شمس بعد از امضا قرارداد: به جمع چهار تیم برتر جهان می رسیم
استیلی: قهرمانی حق پرسپولیس است نه استقلال
*البرز ورزشی:
آشتیانی: قلعه نویی روزی ۳ بار به من گزارش می دهد
شریفی: مطمئن باشید نیکبخت پول دارد
نیکبخت: مجبودم ماشینم را بفروشم تا جریمه بدهم
مظفری زاده: مشکلی برای قضاوت دربی ندارم
نکونام بین ۱۰ بازیکن برتر قاره آسیا ایستاد
*روز ورزش:
لطیف، ستاره ای که خاموش شد
مهدی تقوی: بعد از المپیک کشتی را رها می کنم
سعید ابراهیمی: در دور برگشت از "گوگشیلیدزه" انتقام می گیرم
*توپ ورزشی:
کریمی و توره: بازی نمی کنیم
آشتیانی: منصوریان با کدام مجوز برای استقلال پول خرج می کند!
درگیری خونین در بازی دیروز پرسپولیس
استقبال اسپانیایی ها از بازی با ایران
*هدف:
روته مولی: با ایران به جام جهانی ۲۰۱۰ می روم
آشتیانی: اولرم به استقلال نمی آید اما بیک زاده می رود
استقلال- سپاهان، با یک روز تاخیر
*ابرار ورزشی:
درگیری لیدر های پرسپولیس با هواداران قمی
کاظمیان: به هر تیمی در امارات می روم
فردا تیم منتخب جام جهانی ۹۸ با منتخب گیلان
سعداوی: برای اولین بار پرسپولیس را قهرمان آسیا می کنیم
*نود:
پیروانی: امیر و استقلال را با همدیگر شکست می دهیم
استقلالی ها: با افشینی بین المللی نبردند چه برسد به پیروانی
استقلال تالدی قزارقستان را سه تایی کرد
اتحاد نسل ۹۸ در بازی خیر خواهانه
وحید طالب لو:"شماره یک" شدن هدف سختی است.
دروازه بان اول استقلال تهران همچنان امیدوار است تا بتواند بالاخره نظر مثبت علی دایی را برای پوشیدن پیراهن "شماره یک" تیم ملی، جلب کند، البته او اذعان دارد که رحمتی و دیگر دروازه بان های تیم ملی هم شرایط خوبی دارند و همین، کار را برای او مشکل می کند.
* "شماره یک تیم ملی"، چقدر به این جایگاه فکر می کنید؟
- مثل هر دروازه بان دیگری به این فکر هستم که روزی به عنوان دروازه بان اصلی در خدمت تیم ملی کشورم باشم، البته رسیدن به این مهم، ساده نیست.
* ناامیدی برای فوتبالیستی در این سطح مناسب نیست !
- منظور من این نبود که برای ثابت بازی کردن در دیدارهای ملی ناامید هستم ، با توجه به گزینه هایی که شماره یک شدن در تیم ملی را هدف قرار داده اند، شماره یک شدن نمی تواند کار راحتی باشد.
* رحمتی را چگونه می بینید؟
- به هر حال رحمتی در دیدارهای اخیر مورد توجه کادر فنی تیم ملی قرار گرفته و عملکرد قابل قبولی هم از خود بر جای گذاشته است، با این اوضاع طبیعی است تا زمانی که اتفاق خاصی رخ ندهد، رحمتی شماره یک تیم ملی باشد.من خیلی به این مسایل فکر نمی کنم و در وهله اول به موفقیت تیم ملی هستم، چون نتیجه گرفتن تیم مهمتر از بازی من است.
* اردوی اسپانیا را چقدر مفید می دانید؟
- اگر تیم ملی موفقیت می خواهد، باید از کوچکترین فرصت ها برای جمع کردن ملی پوشان استفاده کند، این اردوها به بازیکنان کمک می کند که به هماهنگی لازم برسند و شناخت بالایی از یکدیگر پیدا کنند.
* حریف تدارکاتی اردوی اسپانیا شناخته شده نیست؟
- این برداشت بعضی است که معتقدند تیم ملی باید با تیم های درجه اولی رو در رو شود، بازی با تیم های درجه چندمی به مربیان کمک می کند تا تاکتیک های مختلف را آزمایش کنند تا در نهایت به شیوه ای مناسب برای دیدارهای رسمی برسند.
* تیم ملی را در چه شرایطی می بینید؟
- همه می دانند که فوتبال ملی ایران روزهای حساسی را پیش روی خود می بیند و خوشبختانه برای موفق شدن تیم ملی در رقابت های مقدماتی جام جهانی همکاری خوبی دارند، با این شرایط ،صعود به جام جهانی را دشوار نمی بینم .
* البته نباید از حریفان سرسخت غافل باشیم .
- فوتبال ایران با عربستان و کره جنوبی همطراز است و اگر با آمادگی لازم به میدان برویم، می توانیم این تیم ها را شکست داده و مسیر رفتن به جام جهانی را هموار کنیم.
* کره شمالی و امارات را چگونه می بینید؟
- این دو تیم هیچ وقت نتوانستند برابر ایران حرفی برای گفتن داشته باشند، با اینکه به لحاظ امکانات در شرایط خوبی نیستیم، اما به دلیل در اختیارداشتن بازیکنان درجه اول می توانیم به راحتی حریفانی مثل امارات و کره شمالی را شکست دهیم.
* عربستان حریف دشوارتری است یا کره جنوبی؟
- نمی توان یکی از این دو تیم را از دیگری برتر دانست، جدال ما با اعراب و کره ای ها، دیداری سنتی شده است و شکست دادن ایران برای آنها مهم است، با این حال به دلیل پتانسیلی که تیم ملی از آن برخوردار است، می توانیم آنها را ، حتی در خانه شان هم متوقف کنیم. همانطور که در اولین بازی مقدماتی، یک امتیاز با ارزش در عربستان به دست آوردیم.
* از بحث تیم ملی خارج شویم، استقلال تا چه زمانی می تواند صدرنشین لیگ برتر بماند؟
- خوشبختانه در نیم فصل اول نشان دادیم که شایسته ترین تیم برای رسیدن به مقام قهرمانی هستیم و اگر در ادامه لیگ با اتفاقات غیرقابل پیش بینی مواجه نشویم، قهرمانی برای دومین بار، دور از دسترس نیست .
* البته چند تیم دیگر هم مدعی قهرمانی هستند.
این طبیعی است که استقلال تنها مدعی جدی قهرمانی نباشد، اما هماهنگی فعلی بازیکنان ما و حمایت تماشاگران شانس ما را برای قهرمان شدن بیشتر از سایر تیم ها کرده است.
* پرسپولیس هم این شرایط را دارد!
- هیچ کس نمی تواند مدعی شود که پرسپولیس یا استقلال در قواره های قهرمانی نیستند، این دو تیم به دلیل توجه مردم و رسانه ها و ابزار هایی که در اختیار دارند، مدعیان سنتی قهرمانی در لیگ برتر هستند.
وضعیت میزبانی همزمان استقلال و پرسپولیس مشخص میشود.
کنفدراسیون فوتبال آسیا در مراسیم قرعه کشی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا شرایط میزبانی و میهمانی تیمهایی که یک ورزشگاه را معرفی کردهاند را مشخص میکند.
تیمهای فوتبال استقلال و پرسپولیس ورزشگاه آزادی را برای رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا معرفی کردهاند که ممکن است به دلیل میزبانی دو تیم در یک روز مشکل تداخل برگزار دیدار برای این تیمها به وجود بیاید. در همین رابطه کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم گرفتهاست در مراسم قرعهکشی این رقابتها شرایطی را برای تیمهای استقلال و پرسپولیس فراهم کند تا در یک روز میزبان نباشند. البته نماینده کشورهای دیگر همچون عربستان نیز با این مشکل مواجه هستند. نمایندگان عربستان ورزشگاه ملک فهد را برای این رقابتها معرفی کردهاند. به همین خاطر برای چنین تیمهایی کنفدراسیون فوتبال آسیا راه حلی را در نظر گرفته تا همچون رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا که تیمهایی نظیر آ.ث. میلان و اینتر میلان در یک ورزشگاه بازیهای خود را برگزار میکنند مشکلی با برگزاری دیدارهای خود نداشته باشند.
این هم لینک اون کلیپ فکر کنم این دیگه مشکل نداشته باشه
نقل قول:
کد:http://www.filesend.net/download.php?f=37f42c6288f58e42d24162ac3981e093
با علیرضا موافقم
به یه دروازه بان دیگه هم احتیاج داریم
این که مسلمه.نقل قول:
با علیرضا موافقم
به یه دروازه بان دیگه هم احتیاج داریم
سه شنبه 87/10/10
سپاهان اصفهان - استقلال تهران، ساعت 13:30 ، اصفهان
آخرین بازی :
استقلال 4 - 2 داماش
پیام 2 - 2 سپاهان
تا الآن 16 نفر بازی [سپاهان اصفهان - استقلال تهران] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 14547 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 14256 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3295119&postcount=14547
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3269794&postcount=14256
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 3 روز فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
از بين بازيكنان جامانده فقط جان واريو فيكس است
مهرداد پولادى، فرهاد مجيدى، فابيو جان واريو و مجتبى جبارى به همراه ملى پوشان استقلال ۸ بازيكنى بودند كه در اردوى آماده سازى اين تيم در تركيه حضور پيدا نكردند و در تهران مشغول آماده سازى خود بودند. طبق شنيده هاى ما، بنا به تشخيص امير قلعه نويى سرمربى استقلال در ديدار مقابل سپاهان از بين بازيكنان جا مانده در تهران فقط فابيو جان واريو هافبك برزيلى آبى پوشان فيكس است و بقيه نفرات نيمكت نشين خواهند بود.
استقلالى ها ديروز استراحت كردند
بنا به تشخيص كادرفنى استقلال، اين تيم ديروز به استراحت پرداخت. گفتنى است، اين تصميم به دليل جلوگيرى از خستگى بازيكنان در نظر گرفته شد. ظاهراً قلعه نويى معتقد است بازيكنان تمرينات خوبى را در تركيه پشت سر گذاشتند و در فرم ايده آلى به سر مى برند. شايان ذكر است، استقلالى ها روزى ۲ جلسه تمرين را در تركيه پشت سر گذاشتند و امروز ساعت ۱۵ در ورزشگاه دستگردى نخستين تمرين خود را برگزار خواهند كرد.
پيش قسط دوم استقلالى ها پرداخت مى شود
با انتخاب اسپانسر براى نيم فصل دوم به زودى پيش قسط دوم قراردادهاى بازيكنان استقلال پرداخت خواهد شد. طبق شنيده هاى ما، چك اول اسپانسر به امور مالى باشگاه رسيد و قرار است به زودى به حساب بازيكنان ريخته شود. ديروز شنيديم قرار است اين پول ها قبل از بازى با سپاهان در حساب بازيكنان باشد تا آنها با روحيه بيشترى به مصاف حريف خود بروند.شايان ذكر است، ديدار استقلال- سپاهان سه شنبه هفته جارى در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار خواهد شد.
3 روز مانده تا بازی با سپاهان.شاید بازیه سختی داشته باشیم.ولی من میگم که میبریم.
خوب اگه این بازیکن رو نزاره که نمیشه.نقل قول:
از بين بازيكنان جامانده فقط جان واريو فيكس است
استقلال از اين ۳ بازى يك امتياز گرفته بود
كاظمى، مظلومى و كريمى در انتظار قلعه نويى
استقلال در ۳ ديدار آينده اش در ليگ به مصاف سپاهان، مس و صباباترى مى رود كه بازى هاى ساده اى نيست. ديدار با سپاهان در اصفهان برگزار مى شود و استقلال با مس و صبا در تهران بازى مى كند كه هر ۳ ديدارهاى سرنوشت سازى است. از اهميت اين ۳ ديدار همين بس كه هر ۳ حريف استقلال جزو تيم هاى بالاى جدولى محسوب مى شوند و صباى ۳۰ امتيازى و سپاهان ۲۹ امتيازى هنوز براى خود شانس قهرمانى قائل هستند. از طرفى استقلال در مرحله رفت به مس و صبا باخت و تازه با سپاهان هم در تهران يك بر يك مساوى كرد. يعنى فقط يك امتياز از اين ۳ حريف گرفت و ۲ بازى را واگذار نمود. با تمام اين اوصاف بايد پذيرفت كه شرايط استقلال اين روزها به مراتب بهتر است و حضور در اردوى تركيه هم سبب شد تا آبى پوشان در تعطيلات ليگ از حواشى دور شوند و در آرامش كار خود را دنبال كنند.
•••
استقلال هميشه در اصفهان مقابل سپاهان و ذوب آهن مشكل داشته و نتوانسته به راحتى از سد آنها عبور كند. ۲ سال پياپى است كه آبى ها در اصفهان به سپاهان مى بازند و حالا هم در شرايطى به نصف جهان مى روند كه سپاهان با حضور فرهاد كاظمى در تيم خود شوك ايجاد كرده و مى خواهد با غلبه بر استقلال فاصله خود را با اين تيم و همشهرى اش ذوب آهن كمتر كند. آنها درست مثل استقلال مهره هاى خوبى دارند و بايد ديد كاظمى در شطرنج مربيان با قلعه نويى چه مى كند. قلعه نويى بعد از پيكار با كاظمى بايد خود را براى مقابله با مظلومى و كريمى آماده نمايد. ۲ مربى استقلالى كه هر ۲ در دور رفت قلعه نويى را شكست دادند.
تعطيلاتى كه بلاى جان ما شده است
قلعه نويى: بلاتكليف شده ايم
امير قلعه نويى از شرايط حاكم بر فوتبال ايران حسابى گلايه دارد و معتقد است كه اين وضعيت فقط دردسرهاى ليگ را به طرز محسوسى افزايش مى دهد و حاصل ديگرى همراه نخواهد داشت. البته امير قبل از ترك تهران اين مسأله را به صورت تلويحى مطرح كرده بود اما ظاهراً پس از انتشار برنامه هفته هاى آتى ليگ خشم قلعه نويى به گونه اى است كه نمى تواند آن را كنترل كند و صراحتاً لب به انتقاد گشوده است. سرمربى استقلال ظهر پنجشنبه با اشاره به اوضاع نابسامان ليگ برتر مى گفت: خودمان نمى دانيم تكليفمان چيست چه رسد به بازيكنان. ليگ برتر چند هفته منظم برگزار مى شود اما به محض بروز كوچكترين مسأله اى اولين را ه حل مسئولان تعطيل كردن مسابقات است غافل از آنكه اين حركت به ضرر باشگاه ها بوده و در نهايت باعث كاهش سير صعودى فوتبال ايران مى شود زيرا تيم هاى باشگاهى سازنده و پرورش دهنده استعدادهاى ناب هستند و فقط در شرايطى مى توانند اين كار را انجام بدهند كه با يك برنامه منظم كارهاى خودشان را پيش ببرند. سرمربى استقلال با اشاره به بى نظمى هاى ليگ برتر اضافه كرد: اين تعطيلات بلاى جانمان شده است زيرا نمى دانيم تكليفمان چيست و ۲ ماه ديگر چه برنامه اى برايمان تدارك ديده شده است اين مسأله اى است كه اميدوارم بالاخره روزى به طور كامل حل شود.
رقباى قديمى به هم رسيدند
كاظمى - قلعه نويى؛ دوئلى بعد از ۱۳۴۸ روز
بدون شك رويارويى امير قلعه نويى و فرهاد كاظمى در ورزشگاه فولاد شهر صحنه هاى جذابى را خلق خواهد كرد زيرا اين ۲ مربى رابطه چندان گرمى با هم ندارند وبه نوعى ترجيح مى دهند غير از ميدان فوتبال در محل ديگرى با هم رو در رو نشوند. البته جالب اينجاست كه كاظمى و قلعه نويى نزديك به ۴ سال است كه عملاً به صورت مستقيم مقابل يكديگر قرار نگرفته اند همين مسأله قطعاً بر حساسيت كار خواهد افزود. در دوم ارديبهشت سال ،۱۳۸۴ هنگامى كه قلعه نويى سرمربى استقلال بود و كاظمى هدايت پيكان را بر عهده داشت، طرفين مقابل يكديگر صف آرايى كردند و بازى با يك گل به سود آبى پوشان تمام شد. بعد از آن بازى كاظمى با پيكان به ليگ دسته اول رفت و هنگامى اين تيم به ليگ برتر صعود كرد، امير قلعه نويى سرمربى تيم ملى شد و...فصل قبل هم قلعه نويى پس از عزل كاظمى هدايت مس كرمان را بر عهده گرفت و به اين ترتيب طرفين فرصتى براى رويارويى با هم پيدا نكردند اما سه شنبه هفته جارى بعد از ۱۳۴۸ روز بار ديگر اين شرايط فراهم شده تا دو طرف مقابل يكديگر بايستند. تقابلى كه به نوعى شبيه به يك دوئل است و با وجود اينكه هر ۲ مربى آن را تأييد نمى كنند اما قطعاً پيروزى در بازى سه شنبه برايشان بسيار فراتر از موفقيت در يك ديدار معمولى تلقى مى شود.
شرط جديد استقلالى ها براى مردان خارجى
پرونده پزشكى خود را بياوريد
استقلال در داستان فابيو بالا حسابى دچار مشكل شد و اگر مقاومت برخى از مسئولان باشگاه و كنجكاوى آنها نبود، به احتمال زياد اين تيم هم اكنون صاحب مهاجمى شده بود كه قبلاً هر ۲ پاى خودش را عمل كرده و پول زيادى خرج بازيكن شده بود كه احتمال شديد آسيب ديدگى اش بسيار زياد بود. ظاهراً اتفاقاتى كه افتاده به نوعى باعث هوشيارى مديران استقلال شده و آنها را به تكاپو انداخته تا براى دفعات بعد بسيار هوشيارانه تر عمل كنند. در همين ارتباط صبح پنجشنبه شنيديم استقلالى ها همچنان به دنبال خريد يك مهاجم خارجى خوب هستند و براى نيل به اين هدف ارتباط خود با بنگاه هاى رسمى نقل و انتقال بازيكنان را حفظ كرده اند اما در عين حال شرط بسيار مهمى را براى نيل به اين هدف خود وضع كرده اند و حاضر نيستند از آن عدول كنند. بر اين اساس هر بازيكن خارجى كه قصد پيوستن به استقلال را داشته باشد، بايد شرح حال كاملى از مصدوميت هاى خود در گذشته ارائه كرده و هنگام سفر به تهران در صورتى كه قبلاً عمل جراحى كرده باشد، پرونده پزشكى خود را به طور كامل و با مهر رسمى جراح خود در اختيار باشگاه بگذارد تا در صورت لزوم زمينه براى استعلام از دكتر وى فراهم آيد. بر اين اساس اگر مشخص شود كه بازيكن فوق قبلاً عمل شده اما آن را از استقلالى ها مخفى نگاه داشته است، بلافاصله به كشور خود باز گردانده مى شود.
نوروزى: او به دربى مى رسد
جبارى از امروز در تمرينات استقلال
مجتبى جبارى كه در بازى مقابل ذوب آهن در نيم فصل اول با مصدوميت روبه رو شده بود پس از گذشت ۵ هفته از امروز در تمرينات استقلال شركت مى كند و به دويدن دور زمين خواهد پرداخت. اين بهترين خبر براى قلعه نويى و هواداران آبى پوش مى تواند باشد كه هافبك خلاق تيمشان را مى توانند به زودى در زمين بازى ببينند. جبارى به مدت دو هفته به دويدن نرم خواهد پرداخت و پس از آن كار با توپ را آغاز خواهد كرد به گفته دكتر نوروزى پزشك استقلال هواداران مى توانند مطمئن باشند كه زيدان آسيا به دربى خواهد رسيد.
استقلال از امروز استارت مى زند
كاروان استقلال پنج شنبه شب گذشته از تركيه به ايران بازگشتند و ديروز را به دليل سفر طولانى كه داشتند به استراحت پرداختند. اين تيم از امروز تمرينات خود را در ورزشگاه شهيد دستگردى برگزار مى كند. اين تمرينات پيش از برگزارى ديدار هفته بيست وسوم است كه تيم استقلال بايد در مقابل تيم فوتبال سپاهان اصفهان با مربى جديد خود فرهاد كاظمى قرار بگيرد.
مجيدى در كميته انضباطى باشگاه
فرهاد مجيدى كه به خاطر سفر به دبى و ديدار با خانواده اش در اردوى تركيه استقلال شركت نكرده بود به كميته انضباطى باشگاه فراخوانده شده و بايد توضيحات لازم را درباره عدم همراهى آبى پوشان ارائه بدهد. با توجه به اينكه يك هفته از تشكيل دوباره كميته انضباطى استقلال نمى گذرد، مجيدى به نوعى اولين مشترى اين كميته خواهد بود.
راه اندازى سايت استقلال در بهمن
سايت رسمى باشگاه استقلال كه به گفته واعظ آشتيانى مرجع رسمى اخبار استقلال خواهد بود از اوايل بهمن ماه شروع به كار مى كند. مديرعامل استقلال در كنار خبر راه اندازى سايت، خبر از انتشار روزنامه رسمى باشگاه هم داده بود كه فعلا در مرحله صدور مجوز قرار دارد.
استقلالى ها پولدار مى شوند
استقلالى ها كه اميدوار بودند با حضور واعظ در تركيه پولدار شوند، با لغو سفر مديرعامل شان به اين كشور آرزو به دل ماندند ولى شنيده مى شود با بازگشت آبى پوشان از اردوى تركيه، مسؤولان استقلال به بازيكنان قول دادند كه تا پيش از بازى حساس سه شنبه با سپاهان مطالباتشان را پرداخت كنند.
اعتراض استقلال به حكم مرفاوى
باشگاه استقلال امروز با ارائه نامه اى به كميته انضباطى رسما به حكم صمد مرفاوى اعتراض خواهد كرد. مرفاوى به خاطر اعتراض به داورى درجريان بازى استقلال و فولاد به دو جلسه محروميت و يك ميليون جريمه محكوم شده بود كه به خاطر سفر مكه و عدم همراهى استقلال مقابل ابومسلم و داماش، عملا دو جلسه محروميتش را پشت سر گذاشته است و در ديدار مقابل سپاهان منعى براى حضور روى نيمكت نخواهد داشت.
تقى پور و بيك زاده، مصدومان استقلال
ابراهيم تقى پور و هاشم بيك زاده كه در اردوى استقلال در تركيه دچار مصدوميت شده بودند تا پايان هفته به فيزيوتراپى خواهند پرداخت. تقى پور و بيك زاده كه از ناحيه عضله همسترينگ پا دچار كشيدگى خفيف شده اند پس از بازى استقلال و سپاهان و برطرف شدن آسيب ديدگى شان در تمرينات گروهى شركت مى كنند.
روانخواه از سه هفته ديگر شروع مى كند
اميد روانخواه كه هفته اول ليگ در بازى با ابومسلم دچار پاركى رباط صليبى شده بود پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدوميتش از سه هفته ديگر دويدن نرم دور زمين را شروع خواهد كرد و استقلالى ها مى توانند اميدوار باشند كه در ۴۵ روز آينده هافبك ريزنقش شان را در تركيب ببينند.
لباس هاى جديد استقلال رسيد
ايران ورزشى- پس از شروع همكارى مجدد باشگاه استقلال و توليدى آلمانى sport unl آبى هاى پايتخت از هفته بيستم ليگ برتر دوباره از البسه اين برند معتبر بين المللى استفاده خواهند كرد. پارتى جديد لباس هاى sport unl كه به تهران رسيده تمام لباس هاى استقلال را در بر مى گيرد كه شامل البسه مسابقات، تمرين، هتل ها، مراسم و... است. البسه جديد استقلال از طرح ۲۰۰۹ و جديدترين طرح هاى sport unl پيروى مى كند كه در جنس، رنگ و طراحى فوق العاده زيبا و جالب است. لباس هاى اول استقلال با جديدترين طرح توليدى آلمانى تهيه شده و عنوان اسپانسر جديد اين باشگاه «بازار موبايل ايران» روى آن نقش بسته است. گرمكن هاى استقلالى ها به رنگ مشكى و با حاشيه هاى طلايى شيك ترين لباس هاى استقلالى ها محسوب مى شود تا نيمكت نشينان صدرنشين ليگ برتر هم جلوه اى ويژه پيدا كنند. لباس هاى جديد استقلالى ها امروز از سوى نمايندگى sport unl تحويل باشگاه خواهد شد. جالب است كه قسمتى از لباس هاى استقلال توسط راه آهنى ها از دبى به تهران آورده شد.
آخوندى:
سازمان مى خواهد استقلال و پرسپوليس
را بفروشد اما مجوز ندارد
ايران ورزشى- سازمان ورزش مى خواهد استقلال و پرسپوليس را بفروشد اما مجوز لازم را براى انجام اين كار از سوى مراجع بالاتر ندارد. اين جديدترين موضع سازمان ورزش است درباره دلايل به تأخير افتادن واگذارى تيم هاى پايتخت به بخش خصوصى.
آخوندى در گفت و گو با خبرآنلاين بحث خصوصى سازى را از زبان محمد على آبادى شرح داده است كه متن گفته هاى او را در ادامه مى خوانيد.
او درباره موضع رييس سازمان ورزش براى واگذارى تيم هاى فوتبال گفت: آقاى على آبادى معتقدند براى واگذارى تيم ها بايد از تيم هاى كوچك تر و شهرستانى اين كار آغاز شود. ما طرح مان را در اين زمينه به دولت ارائه كرده ايم و اين طرح در كميته هاى كارشناسى در دست بررسى است.
آخوندى درباره دو تيم استقلال و پرسپوليس هم گفت: بحث اين دو تيم كاملاً متفاوت از تيم هاى ديگر است. به دليل تماشاگران بسيارى كه اين تيم ها دارند نمى توان با عجله و بدون بررسى و تحقيق اين تيم ها را واگذار كرد. همين حالا هم مى بينيد كه تيم هاى ليگ برتر ما با وجود نظارت دولتى هر روز مشكلات مالى بسيارى دارند حال اگر اين تيم ها مالك خصوصى داشته باشند و فرد مالك نتواند از پس هزينه هاى تيمش بر آيد دردسرهاى ما چندين برابر مى شود.آخوندى درباره آنچه على آبادى درباره اهداف سياسى براى خريد اين دو تيم در مصاحبه اش آورده بود هم گفت: اين دغدغه در دولت هاى قبل از ما هم وجود داشته. به هر حال اين دو تيم كلى هوادار دارند و جايگاه اجتماعى بسيار مناسبى را براى هر كسى ايجاد مى كنند پس بى ترديد اين دغدغه كه محلى شوند براى بهره بردارى هاى سياسى اصلا عجيب نيست.ما فكر مى كنيم كه واگذارى اين دو تيم به بخش خصوصى نياز به تامل و تحقيق بيشترى دارد
مدير روابط عمومى سازمان ورزش درحالى اين بحث زمانى را مطرح مى كند كه پرسپوليس بر اساس مصوبه دولت بايد تا پايان امسال به بخش خصوصى واگذار شود؛ بله اين مصوبه وجود دارد اما تا ترديدها رفع نشوند امكان واگذارى دو تيم نيست.
مهم اين است كه بحث اين واگذارى اصلا در اختيار سازمان ورزش نيست. ما بايد مجوزهاى لازم را از مراجع بالاتر بگيريم. مطمئن باشيد كه اگر ما اختيار اين كار را داشتيم مهندس همان دو سال قبل اين دو تيم را به بخش خصوصى واگذار مى كرد اما واقعاً تا مجوزهاى لازم كسب نشود و همه ترديدها از بين نرود امكان واگذارى وجود ندارد.
آخوندى به عكس آنچه تا به حال هميشه سازمان ورزش اعلام مى كرده براى اولين بار فاش كرد كه على آبادى هدايتى را با قول واگذارى پرسپوليس به هيات مديره اين تيم آورد؛ در ابتداى فصل وقتى سازمان ورزش تصميم گرفت آقاى هدايتى به باشگاه پرسپوليس يا عضوى ديگر به استقلال برود اين اقدام پيش زمينه اى بود تا اين دو تيم را به بخش خصوصى واگذار كنيم.
مهندس داشت زمينه را براى خصوصى كردن اين دو تيم و انتقال شان به افرادى چون آقاى هدايتى فراهم مى كرد و ايشان هم با همين انگيزه وارد هيات مديره تيم شدند اما چون مجوزهاى لازم براى واگذارى دو تيم در اختيار سازمان ورزش نبود و ما هم بدون اين مجوزها قادر به واگذارى اين دو تيم نيستيم اتفاقى كه سازمان ورزش به دنبالش بود عملى نشد.
حاشيه مى سازند چون دست شان را كوتاه كردم
واعظ آشتيانى: دوران حسينقلى خانى به سر آمده!
واعظ آشتيانى از رسانه هايى كه مطالب كذب عليه استقلال منتشر مى كنند به شدت ناراحت است: از روزنامه هايى كه اين مطالب را منتشر مى كنند از زبان قانون سؤال خواهيم كرد. هر چند با اين رسانه ها كارى نداريم و با آنها مصاحبه هم نمى كنيم.بيشتر اين روزنامه ها آنهايى هستند كه ۹۰درصد برگشتى دارند اما به جهت رعايت حقوق باشگاه استقلال از زبان قانون سؤالاتى از آنها خواهيم كرد. در حال حاضر مشكل مالى نداريم. افرادى كه اين حرف ها را مطرح مى كنند آنهايى هستند كه منافع شان در باشگاه استقلال قطع شده است. آنها از اين موضوع ناراحتند و چون ناراحت هستند عليه تيم موضع گرفته اند.واعظ درباره اينكه چرا بر خلاف مديران گذشته در اردوى خارجى تيم حاضر نشده به نكته مهمى اشاره كرد: «من اين رسم را شكستم تا هم به اداره باشگاه برسم و هم فدراسيون دوچرخه سوارى را اداره كنم.» درباره آكادمى باشگاه استقلال هم حرف و حديث هايى به وجود آمده كه واعظ به آن پاسخ مى دهد: «امروز با مربيان تيم هاى پايه و عليرضا منصوريان جلسه دارم و در نشستى صميمانه حرف هايم را بيان مى كنم. من مخالف آكادمى باشگاه نيستم. استقلال و پرسپوليس ظرفيت اين را دارند كه در استان هاى مختلف فعاليت كنند. حساسيت من به اين دليل است كه باشگاه اكنون تبديل به شركت شده است و بايد طبق قانون تجارت عمل كنيم. در قبال مجمع و حسابرسى باشگاه بايد قانونى عمل كنيم و پاسخگو باشيم. دوران حسينقلى خانى ديگر به سر آمده است. بايد بر اساس استانداردها عمل كنيم. در حال حاضر حتى كنفدراسيون فوتبال آسيا پيگير اين موضوع است و تأكيد كرده حساب و كتاب باشگاه ها بايد منظم باشد. اين صورتحساب ها به Afc نيز ارسال مى شود.بنابراين بايد به آكادمى نظم داده شود. من همان قدر كه براى تيم بزرگسالان اهميت قائلم براى آكادمى هم ارزش و اهميت قائل هستم. بارها براى منصوريان نوشتم كه بايد با آدم هاى با تجربه آكادميك كار كند. برنامه هم بدهد و همه چيز قانونمند باشد.منصوريان هم اگر طلبى دارد مربوط به فصل گذشته است كه بازيكن تيم بود. هزينه ها بر عهده باشگاه است و بايد آن را پرداخت كند. ايشان هم به عنوان متولى آكادمى بايد ماهيانه گزارش به باشگاه بدهند كه اين هزينه ها در شرف انجام است و بر اساس مقررات باشگاه نيز اين هزينه ها را پرداخت مى كند.نبايد شاهد بى قانونى باشيم.»
نقل قول:
نوروزى: او به دربى مى رسد
جبارى از امروز در تمرينات استقلال
پسر، اگه اینا هم به تیم برگردن دیگه چه تیمی میشه این استقلال..:8:نقل قول:
روانخواه از سه هفته ديگر شروع مى كند
خیلی از لباسها تعریف کردن. خدا کنه واقعاً متفاوت و توپ باشن..نقل قول:
گرمكن هاى استقلالى ها به رنگ مشكى و با حاشيه هاى طلايى شيك ترين لباس هاى استقلالى ها محسوب مى شود تا نيمكت نشينان صدرنشين ليگ برتر هم جلوه اى ويژه پيدا كنند.
ولی خدائیش گرمکنش از ترکیب رنگ قشنگی توش استفاده کردن..
باید منتظر بمونیم ببینیم تو بازی با سپاهان لباسهامون چه شکلین..
اسپانسر جديد فقط براى ليگ برتر
استقلالى ها: پيراهن خودمان را ارزان نمى فروشيم
بر خلاف اظهار نظرهاى اوليه، مسئولان باشگاه استقلال فقط براى ديدارهاى باقيمانده ليگ برتر با اسپانسر جديد خود قرارداد بسته اند و هيچ بحثى در مورد ليگ قهرمانان آسيا مطرح نشده است. يكى از مسئولان عالى رتبه باشگاه استقلال با تأييد خبر فوق به خبرنگار ما مى گويد: ما هيچ مشكلى با اسپانسر جديد خودمان نداريم و اتفاقاً روابط مان هم كاملاً بر اساس احترام دو جانبه بنا نهاده شده است اما در عين حال حراست از منافع باشگاه برايمان اولويت دارد و ليگ قهرمانان آسيا مجال خوبى براى افزايش در آمد است زيرا شايد تا سال ها بعد چنين موقعيتى برايمان فراهم نشود.وى ادامه داد: ما براى هفته هاى باقيمانده ليگ برتر قرارداد بسته ايم اما در ارتباط با ۶ بازى مرحله گروهى ليگ قهرمانان آسيا هيچ تصميمى اتخاذ نشده است و بالطبع قراردادى هم منعقد نكرده ايم زيرا مى خواهيم آن را به بالاترين پيشنهاد در اختيار متقاضيان قرار بدهيم. بنابراين نبايد فراموش كنيم كه ليگ قهرمانان در تمام دنيا به صورت زنده روى آنتن مى رود و مخاطبان پرشمارى در قاره كهن (به ويژه شرق آسيا) دارد بر همين اساس حق مسلم ماست كه رقم قابل ملاحظه و جداگانه اى را از متقاضيان استفاده از پيراهن استقلال به عنوان فضاى تبليغاتى مورد نظر خود دريافت كنيم و با اتكا بر آن مشكلات مالى تيم را كاهش دهيم.
بازگشت مرد میانی استقلال به مستطیل سبز
مجتبی جباری: دوران بسیار سختی بود
"جانواریو" تماشایی بازی میكند
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
مجتبی جباری مرد خط میانی استقلال از امروز به تمرینهای این تیم بازمیگردد تا با توجه به درخشش "جانواریو" خیال امیر قلعهنویی از كمربند میانی تیمش راحت شود، جباری با انجام جراحی لیزری نگرانیهایی را كه درباره مصدومیتش وجود داشت برطرف كرد و اكنون آماده میشود تا ظرف چند هفته آینده بار دیگر پا به توپ شود.
مجتبی جباری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار كرد: خوشبختانه پس از پشت سر گذاشتن مراحل فیزیوتراپی و آب درمانی شرایط بسیار خوبی را پیدا كرده و اكنون نیز تمرینهای قدرتی را آغاز كردم. از امروز نیز در تمرینهای استقلال حاضر میشوم تا زیرنظر دكتر نوروزی تمرینهای انفرادی و سبك خود را آغاز كنم تا به امید خدا ظرف سه، چهار هفته آینده آماده حضور در میدان شوم.
جباری تجربه دوری از میادین فوتبال را بسیار دشوار دانست و گفت: بیتردید برای هر بازیكنی دوری از فوتبال سخت است، با این حال این عمل جراحی لیزری برای پایم مفید بود اما، من نیز روحیهام را حفظ كردم و با انگیزه بالا تلاش خود را انجام دادم تا زودتر آماده بازی شوم.
وی ادامه داد: پس از برنامههای درمانی و تمرینی كه زیرنظر نوروزی انجام دادم تا اندازه زیادی بهبود پیدا كردهام و باید تمرینهای قدرتی و با وزنه را نیز پیگیری كنم تا برای دویدن و بازی كردن آماده شوم.
مجتبی جباری درباره نظرهای متفاوتی كه پیرامون حضور او در بازی داربی مطرح میشود، نیز به ایسنا گفت: تصور میكنم دو یا سه هفته دیگر كه از بازیهای لیگ بگذرد آماده حضور در میادین میشوم، بنابراین به داربی میرسم. البته انتخاب بازیكنان با نظر كادرفنی است اما، من برای داربی آماده میشوم.
جباری با ابراز رضایت از عملكرد استقلال در نیم فصل نخست گفت: در ابتدای لیگ كمی ناهماهنگ بودیم اما، به مرور شرایط تیم به ثبات نزدیك شد و توانستیم به جمع مدعیان و در نهایت صدر جدول برسیم، در مجموع عملكرد تیم در نیم فصل نخست مثبت بود.
وی افزود: معتقدم نیم فصل دوم لیگ برتر جذابتر خواهد بود چرا كه شرایط تیمها و بازیها بسیار نزدیك می شود و امیدوارم استقلال بتواند قدرت خود را جمع كند تا در پایان فصل نیز قهرمان لیگ برتر شود.
جباری ادامه داد: خوشبختانه شرایط استقلال بسیار خوب است و بیتردید با توجه به همكاری كه میان بازیكنان و كادر فنی وجود دارد و آغاز خوبی كه در ابتدای نیم فصل دوم داشته است، اطمینان دارم كه استقلال جزء شانسهای اصلی و مدعی قهرمانی خواهد بود.
جباری درمورد دوران مصدومیتش و نبودنش در تیم استقلال نیز گفت: خوشبختانه در این دوران استقلال نتایج خوبی گرفت و نبود من در تیم احساس نشد، بیتردید این از ویژگیهای یك تیم بزرگ و با كیفیت است كه با تغییر یا نبودن یك بازیكن شرایط خوبش را از دست نمیدهد و میتواند به نتیجهگیری ادامه دهد، با این حال تمام تلاشم را انجام میدهم تا در نیم فصل دوم با انجام بازیهای خوب به استقلال كمك كنم.
جباری در ادامه با اشاره به درخشش فابیو جانواریو در تركیب تیم استقلال تهران افزود: جانواریو بسیار تماشایی بازی میكند و همان طور كه در نظرسنجیهای تلویزیونی عنوان شد فابیو یكی از بهترین بازیكنان خارجی است كه تاكنون به لیگ برتر ایران آمده است. نقطه قوت جانواریو این است كه او تنها متكی به یك ویژگی مانند قدرت یا سرعت نیست بلكه با داشتن تمامی شاخصههای مثبت در لحظات حساس و دشوار به كمك تیم میآید.
وی درباره مشكلات مالی به جا مانده از گذشته با تیم استقلال تهران نیز به ایسنا گفت: این مشكلات پیش از این خاتمه یافته و بحث مالی با باشگاه استقلال ندارم.
جباری در پایان ابراز امیدواری كرد تا بار دیگر به تیم ملی ایران بازگردد و گفت: هر بازیكنی آرزوی پوشیدن پیراهن تیم ملی را دارد. من در شرایط بسیار بدی از تیم ملی دور ماندم و تمام تلاش خود را انجام میدهم تا به دوران آرمانی برسم و در ادامه بازیهای مقدماتی جام جهانی در جمع بازیكنان خوب تیم ملی قرار بگیرم.
انتهای پیام
من که شدیدا دلم برای روان خواه تنگ شده!نقل قول:
این فصل را خیلی مسخره از دست داد! 20 دقیقه بازی کرد و افتاد زمین!
رفتن روانخواه در هفته های اول روی تیم خیلی تاثیر گذاشت.
امیدوارم لباس استقلال همینطور که میگند زیبا باشه.
تو این چند سال هیچ لباسی قشنگ تر از اون لباسی که استقلال باهاش 3 فصل پیش قهرمان شد تو تن استقلال ندیدم.