سلام به ایکس باکس میشه ماوس وصل کرد و باهاش بازیه استراتژیک بازی کرد؟
سلام به ایکس باکس میشه ماوس وصل کرد و باهاش بازیه استراتژیک بازی کرد؟
console جز یکی دو عنوان بازی استراتزیکی نداره اصلانقل قول:
ولی اگه بخوای میتونی دنبال این قطعه باشی که حدودا 28 دلار قیمتشه و باید بدی بیارن برات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازین باطری هاس قابل شارژ بخری مثل بازری های اصلی خودش دووم میاره؟؟
چه جوری باید انواع دیسک ها رو از هم تشخیص داد؟ ... جایی نوشته ؟ ... نشونه ای...؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31:
اگه ميتوني دوراسل بگير كه همون طور كه پدرام جان قبلا گفتن با روزي 6 ساعت تا 15 روز دوام مياره.نقل قول:
الان اگه اشتباه نكنم 6 تايش 2200 (2 تاش رايگانه:31:)
با توجه به اينكه روي ديسك بازي چاپ ميشه نميشه تشخيص داد، مثلا براي ورباتيم حلقهي داخليش سياهكه با رنگ سفيد روش نوشته verbatim ، ولي در كل بهتره با نرم افزار هاي رايت dvd چك يشن.نقل قول:
یه نفر خلاصه و مفید بگه دیسک های بازی xbox چند دسته هستن و کدوم بهتره
baw ساکر نیست score ـهنقل قول:
اهههههه این بازی ها چرا چاپشون اینجوریه رفتم دیسکو بشورم رنگهاش رفت؟؟!!!!!!!!!! رفتم همه رو چک کردم با یه کم اب رنگها همشون حل میشدن!!!!
اقا ما با کلی زوق امروز اومدیم 360 باز کردم دیدم توش کابل نداره اقا میثم میگه جدیداش ندارن !!!!!!کابلش چنده یه مارک خوب اگه سراغ دارید بگید ؟ تو مشهد از کجا بخرم ؟راستی DVI با HDMI کیفیتش فرق داره ؟میتونم تبدیل HDMI به AVI بگیرم ؟جنس تبدیلش مهمه ؟
یه سوال دیگه speakr هامو چه طور به Xbox وصل کنم ؟
سلام بازی خورا .من بین این دوتا گیر کردم. یه راهنمایی کامل میخوام(همراه با قیمت). اینکه به نظر شما PS3 بگیرم یا XBOX.رده بندیه خوب یا بد مدلاشون چه جوریه و ......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب طبیعیه.چاپ روی سی دی با جوهر پرینتر هست همه سی دی های کپی که تو بازار هست رنگش میره حتی با دستم بکشی میره.ولی در کل سی دی رو نشور خراب میشهنقل قول:
بچه ها چند تا سوال داشتم ...
1. فقط برای سه تا پروفایل اول ، یک ماه مجانی Gold داریم؟
2.میشه پروفایل ها رو پاک کرد؟
3. اگه برای دانلود و این جور چیزا به Live وصل بشم... یعنی برای بازی نه.... باز بن میشم؟
4. بعد از اینکه دیسکو داخل دستگاه میزارم ... 3-4 ثانیه یه صدای وحشتناک میده ... این عادیه؟
5. اگه فن های دستگاه گرد و غبار گرفته باشند... باعث گرم شدن زیاد و صدای دستگاه میشه؟ ....
... خیلی طولانی بود.... شرمنده ...
ممنون:10:
خوب شما بايد ببيني بودجت چطوريه؟نقل قول:
اگه ميتوني به طور ميانگين 600000 تومن براي خريد بازي ها خرج كني PS3 بگير، ولي اگه ميبيني نمي توني 360 بگير باتوجهبهاينكه الان بازي هاش بهطور ميانگين 3000 تومن هست.
در بازي هاي مشترك قدرت 360 با PS3 برابر يا حتي گاها بيشتر هم هست.
PS3 تو بازي هاي انحصارياش خيليقوي عمل كرده(از نظر گرافيك، مثل heavy rain يا uncharted 2 و...) البته بازي هاي انحصاري 360 هم خيلي خوب و باگرافيك بالا (مثل gears of war 2) داره، ديگه بسته به نظر خودت داره، ولي از من ميشنوي يه الايت بگير و خيال خودترو راحت كن، ميتوني با ريختن بازيها روي هارد و گذاشتن كنسول در جاييكه تهويه ي خوبي داشته باشه از اين كنسول قدرتمند لذت ببري.
مدل خوب و بد نداريم:31: اينها هستن:
مدلهاي 360:
آركيد: 235 تومن
الايت:315 تومن
در ضمن به صفحه ي اول تايپك براي آگاهي از تجهيزاتش مراجعه كن.
مدل هاي PS3:
پلی استیشن 3 120 گیگ 370 هزار تومان
پلی استیشن 3 250 گیگ 395 هزار تومان
لطفا سوالات مربوط به قيمت كنسول رو در تايپك زيرمطرح كنيد:
من تا همين حد از دست براومد كه راهنماييت كنم.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
از همه بهتر ورباتيم هستنقل قول:
بعد T-gate
anoe
ridata
retik و ...
ولي اگه شما الايت داريد و بازي رو تو هارد نصب كنيد، فقط براي بار اول براي نصب بازي توسط درايو خونده ميشه و براي بارهاي ديگه از رو هارد اجرا ميشه(البته بايد ديسك در كنسول براي اجرا باشه ) خريدن ديسك تي گيت با توجه به قيمت ارزونترش پيشنهاد ميشه.
اين پك هاي جديد الايت كاپل كامپوننت و hdmi رو ندارن، hdmi قيمش 10000 هست،تو مشهد ميتوني از:نقل قول:
ولي ميتوني از فتحي يا nextgen هم با تماس گرفتن و هماهنگ كردن بخري(برات پست ميكنن)کد:http://www.gamedepot.ir/janebi.aspx
شما يه كابل hdmi to dvi بگير و خيال خودت رو راحت كن، براي صدا هم ميتوني كابل كامپوزيت رو به كنسولت وصل كني و دو فيش قرمز و سفيد رو به پشت اسپيكرت وصل كني يا از كابل vga براي 360 استفاده كني.
دوستان خواهشن سوالات مربوط به چگونگي وصل كردن 360 به مانيتور رو در اين تايپك مطرح كنيد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158975
شما باید ببینی 360 رو می خوای به چی وصل کنی . اگه مانیتورت ورودی DVI داشته باشه باید یه کابل HDMI به DVI بگیری (10 تومن داره به بالا). واسه ی صدا هم یه xbox360 optical audio adapter میخوای که 22 تومنه - با یه فیش صدا که 1500 تومنه.نقل قول:
شما یه X360 بخر حالشو ببر!نقل قول:
البته شکور جان بعد از Verbatim بهترین DVD 9 دنیا Memorex هست.نقل قول:
حتی اگه توی فرومهای خارجی رفته باشی یه سریشون اعتقاد دارن که این دو هیچ فرقی با هم ندارن!
البته T-GATE هم خوبه ولی خوب در رده های بعدی قرار داره.
سلام بهنام جاننقل قول:
1. بله، فكر كنم همين طوره.
2. بله
3. اگه شما LT داشته باشي و از ديسك بدون steath patch در اون موقع كه به LIVE وصل هستي استفاده نكني بن نميشي.
4.اين نمي دونم!
5. 100%، براي همينه كه ميگن هر 6 ماه يه بار 360 يا PC رو يه خونه تكوني بايد داد:31: البته گرد و خاكش رو.
شهاب جان كاملا حق با شماست، ولي اگه كسي الايت داشته باشه و بازي رو توش نصب كنه ديگه زياد هم فرق نمي كنه، پس ديسك هاي T-GATE بگيره تا بتونه تعداد بيشتري بازي بخره.:31: (اين طوري به صرفه تر هم هست!)نقل قول:
1. راستي ديسك هاي Memorex خام قيمتش چقدره؟
2. آيا فروشگاهي بازي ها رو روي اين ديسك ها ميزنه؟
خوب چون بازی رو روی هارد ریختی برای همین وقتی که میخواد بره توی بازی چند ثانیه برای شناسایی بازی درایو فعالیت میکنه و این صدای درایو هست و جای نگرانی نداره.نقل قول:
بله اگه بریزن روی هارد فرق نفوکولد!!:31:نقل قول:
1:تو اصفهون که حدود 1300 هست.
2: والا تهران رو نمیدونم ولی تو اصفهون که یکی روی Memorex بازیهاشو میزنه.
سلام لطفا آموزش آپدیت Firmware درایوهای Lite-On بـــه iXtreme Lite 1.1 را بذارید ممنون
بچه ها کمک کمک اقا من GTA اجرا میکنم تصویر دون دونه!!با کابل HDMI وصل کردم رو 1080p هم هست مونیتورمم lg2261VP:41:
حتما سرخک گرفته!!:31:نقل قول:
منم مانیتورم همینه یه مقدار دون دون که هست و دلیلش هم کیفیت پایین Panel مانیتور هست!
کیفیت پایین من با PC مثل ایینه بازی میکنم !!رو 1080P!!! اعصابم به هم ریخته !!!از کابل نیست ؟نقل قول:
توی همه بازیها همینطوره!!؟نقل قول:
مال من که فقط تو همین GTA دون دونه.
من به LCD 40 مون که وصل کردم اینجری نبود!
در مورد کیفیت بد Panel هم اینجا جاش نیست ولی اگه خواستید تخصصی براتو توضیح میدم!
نه تو gta فقط ای به خشک شانس من چون تو PC افت فریم داشت میخوساتم اینتو بازی کنم راستی این gta episod from liberty ctie نه GTA :41:نقل قول:
چطوری میشه تو Xbox360 از چیتها استفاده کرد؟
مثلا اینجا که اچیومنتهای اسپلینترسل رو نوشته چطوری باید استفاده کرد و اصلا اچیونت چی هست؟
ممنونکد:http://www.cheathappens.com/show_cheat.asp?ID=27301
سلام بر همه
بهترين نرم افزار براي رايت بازيهاي 360 رو ميشه معرفي كنيد.....؟؟
بعد با رايت بازيها از كيفيت بازي ها كه كم نميشه..........؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا دقایقا این سوال منم هست رفتم بازی گرفتم DVD ایش تر و تمیز اما رو هارد نمیریزه حالا میخوام از رو بازیش رایت کنم چه کنم ؟نقل قول:
یه چیز دیگه حالا اگه بازی رو از رو DVD اجرا کنی خیلی دریو اذیت میشه !!!
دوستان اگه تو مشهدم جایی سراغ دارید که کیفیت بازیهاش خوبه و همش رو هارد ریخته میشه بگبن !! رفتم 5 تا بازی خریدم 3 تاش رو هارد نصب نمیشه !!!!
سلام اقا من اهواز رفتم دی وی دی 9 خام بگیرم یه چیز مسخره فقط epoch داشت خواستم ببینم چطور مارکیه قیمت 1000 بود
آقا من یه دوست دارم که چند روز پیش رفتیم واسش xbox 360 خریدیم حالا این بنده خدا میخواد کنسولو وصل کنه به مونیتور ال سی دیش که ال جی هست ( با کابل vga) میگه رو نوشته ها و توبازی همه چیز یه سایه داره که غیر طبیعی هست ولی رو تلوزیون لامپ تصویری مشکلی نداره خواهشا یه کمک بکنید از بچه های همین سایت هم هست hatami 66
سلام.نقل قول:
سلام بر همه
بهترين نرم افزار براي رايت بازيهاي 360 رو ميشه معرفي كنيد.....؟؟
بعد با رايت بازيها از كيفيت بازي ها كه كم نميشه..........؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم ImgBurn برنامه ی خوبی باشه هم سبک هست هم کار کردن باهاش راحت.
دوست عزیز این بازی هایی هم که خریداری میکنید رایتی هست دیگه:46:
سلامنقل قول:
اقا دقایقا این سوال منم هست رفتم بازی گرفتم DVD ایش تر و تمیز اما رو هارد نمیریزه حالا میخوام از رو بازیش رایت کنم چه کنم ؟
یه چیز دیگه حالا اگه بازی رو از رو DVD اجرا کنی خیلی دریو اذیت میشه !!!
دوستان اگه تو مشهدم جایی سراغ دارید که کیفیت بازیهاش خوبه و همش رو هارد ریخته میشه بگبن !! رفتم 5 تا بازی خریدم 3 تاش رو هارد نصب نمیشه !!!!
باید از بازی image بگیرید و بعد رایت کنید همین.
دوست عزیز توجه کنید چون کیفیت دیسک ها پایین هست برای درایو ضرر داره.
به احتمال زیاد چون اینا بازی ها رو با سرعت بالا رایت میکنن این مشکل پیش میاد
اگه بازی رو تو هارد نصب میکنید زیاد به مارک گیر ندین.:5:نقل قول:
سلام اقا من اهواز رفتم دی وی دی 9 خام بگیرم یه چیز مسخره فقط epoch داشت خواستم ببینم چطور مارکیه قیمت 1000 بود
---------- Post added at 02:35 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------
سلام. دوست عزیز اینا چیت نیستن توضیح در مورد این هست که چه جوری اچیومنتها را بگیریدنقل قول:
چطوری میشه تو Xbox360 از چیتها استفاده کرد؟
مثلا اینجا که اچیومنتهای اسپلینترسل رو نوشته چطوری باید استفاده کرد و اصلا اچیونت چی هست؟
نقل قول:
آقا من یه دوست دارم که چند روز پیش رفتیم واسش xbox 360 خریدیم حالا این بنده خدا میخواد کنسولو وصل کنه به مونیتور ال سی دیش که ال جی هست ( با کابل vga) میگه رو نوشته ها و توبازی همه چیز یه سایه داره که غیر طبیعی هست ولی رو تلوزیون لامپ تصویری مشکلی نداره خواهشا یه کمک بکنید از بچه های همین سایت هم هست hatami 66
دوستتون حق داره چون مانیتور های LG با بعضی از این کابل ها مشکل داره و سایه دار میکنه همه چیز رو.
من جعبه ی کابلم این رنگی هست و مانیتورم هم LG و به خوبی جواب میده.
ولی یه کابل دیگه که جعبش فرق میکرد رو امتحان کردم سایه داشت همه چیز
اینم بگما مشکل از مانیتور هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
من دوستم يه xbox گرفته بيشتر بازيهارو اجرا نميكنه فقط اگه بازي به صورت نقره اي رايت شده باشه اجرا ميكنه رفت به مغازه دارها نشون داده بهش گفتن بايد آپديتشو عوض كنه .
آپديتشو عوض كرد بعد يه مدت دوباره همونجوري شده.
دوباره برد نشون داد گفتن آپديت فقط واسه يه مدت خوبه.
واقعا همينطوره؟
بهش گفتن اگه ميخواد واسه هميشه همه دي وي دي ها رو اجرا كنه بايد درايور دستگاهشو عوض كنه.
آيا با عوض كردن درايور درست ميشه؟
اصلا درايور چي هست؟
كلا راهنمايي كنيد ببينيم اين دوستمون بايد چه خاكي به سرش بزنه؟
سلام.نقل قول:
سلام دوستان.
من دوستم يه xbox گرفته بيشتر بازيهارو اجرا نميكنه فقط اگه بازي به صورت نقره اي رايت شده باشه اجرا ميكنه رفت به مغازه دارها نشون داده بهش گفتن بايد آپديتشو عوض كنه .
آپديتشو عوض كرد بعد يه مدت دوباره همونجوري شده.
دوباره برد نشون داد گفتن آپديت فقط واسه يه مدت خوبه.
واقعا همينطوره؟
بهش گفتن اگه ميخواد واسه هميشه همه دي وي دي ها رو اجرا كنه بايد درايور دستگاهشو عوض كنه.
آيا با عوض كردن درايور درست ميشه؟
اصلا درايور چي هست؟
كلا راهنمايي كنيد ببينيم اين دوستمون بايد چه خاكي به سرش بزنه؟
اول اینکه اجرا نمیکنه چی اروری میده؟
این مشکل ها ممکن هست از هر جایی باشه. اگه الان فریم ور دستگاه دوستتون non stealth باشه و باز هم این مشکل رو داشته باشه یا مشکل از دستگاه هست یا این دیسک ها.
الان اگه بخواد درایو عوض کنه و لاین ان بندازه فکر کنم نزدیک 60 تا 70 تومنی خرج داره.
به نظر من اول برید پیش یه تعمیر کاری که واقعا کارش عالی هست اون براتون تست میکنه و دقیق میشگه مشکل از دسیک هست یا dvd rom یا فرم ویر.
دوستان بی زحمت یه سایت واسه خرید بازی اعلام کنید که بازی رو با پیک موتوری هم بفرسته اگه میشناسید.(تهران)
ایشون بازی رو با قابه بلوری و dvdی با کیفیت میده 2.400توماننقل قول:
کدوم ایشون؟؟؟:31:نقل قول:
حالا کدوم ایشون ؟:18:
سلام. آقا من میخام یه XBOX 360 بخرم. دیروز رفتم توپخونه. کلی چرت و پرت تحویلم دادن و گیجم کردن. یه جوونمردی پیدا شه و منو راهنمایی کنه! از مدیر اینجام خواهش میکنم منو راهنمایی کنه! اینجا هی میخان برای آپدیت پول الکی بگیرن. میشه آدم خودش آپدیت کنه؟
ببخشید سوتی دادمنقل قول:
این ایشون
کد:http://www.pardazandeh.com
سلام
مانیتور 2261 یا 2262 واسه دستگاه خوبه و کدوم بهتره
2261 خروجی جک 3.5 م.م داره که لازمش دارم این 2262 هم داره
وفرقه دیگه ای هم دارن
کیفیت و ...
سلام
والا من خودم 2261 دارم و خوبه. ولی شما به نظرم یه سر به سایت سامسونگ بزنید 2262 باید بهتر باشه حتی یه کوچولونقل قول:
مانیتور 2261 یا 2262 واسه دستگاه خوبه و کدوم بهتره
2261 خروجی جک 3.5 م.م داره که لازمش دارم این 2262 هم داره
وفرقه دیگه ای هم دارن
کیفیت و ...