مهلت پرداختش الکیه. هر وقت دلت خواست پرداخت کن.
ضمناً از طریق ستاره 130 ستاره 1 مربع هم می تونی بدهیت رو ببینی.
مهلت پرداختش الکیه. هر وقت دلت خواست پرداخت کن.
ضمناً از طریق ستاره 130 ستاره 1 مربع هم می تونی بدهیت رو ببینی.
سلام
كلي شهر به جشنواره اضافه شد تو كرجم ميخواد بياد من يكي ميخرم اوليشو ميدم بابام دوميشو ميدم به مامانم
حال ميده هااااااااا
نقل قول:
خوب آخه اینها مگه کارشون حساب کتاب نداره همینطوری الکی خرج روی دوشمون می زارند برم بفروشمش بهتره از مخابرات خط می گیرم.
پیشنهاد میکنم از اینترنت استفاده نکنی همچنین تماس غیر ضروری نگیری...نقل قول:
البته فعلا"...تا مشکلات برطرف بشه.
مخابرات به هیچ عنوان... مگر اعتباری.
من زنگ زدم 130 ببینم چرا اینجوری حساب کردن ولی هر چی منتظر شدم به اپراتور وصل نشد...
...........................
برای سایر دوستان مشکلی وجود نداره؟؟؟
همه راضی هستید؟؟؟ درست حساب کردن واستون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر 20 روزه پرداخت نشه یک طرفه میشه...نقل قول:
و بعد 90 روز به کلی تموم میشه...
یعنی باید یه سیم کارت دیگه خرید...
----------------------------------------------------------------------
شماها فکر میکنید پول اون 3 تا بی ام و از کجا میاد؟؟؟؟؟؟
از پول من شما که بیشتر از اون چیزی که باید بگیرن میگیرن....
از هر کس 1000 تومن اضافه بگیرن خدا بده برکت
1 میلیاردو 400 میلیون تومن میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا 5-6 سال میتونن تابستون بی ام و بدن...
لعنتیا.....
آقا کسی نمیتونه به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوان 25 هزار تومن اضافه ازم بگیرن...
ایده بدید بابا...
راه حلی . چیزی...
دوستان کسی لیست کامل شماره خدماتی که با ستاره و مربع انجام میشه داره.مثل همون کدی که شهاب جان گفت
خیلی داد و بیداد سر قبض نکنید. البته قبض های زیادی در آب و برق و تلفن و تلفن همراه دولتی با مشکلات و شکایات زیادی همراه بوده است. نمونه اش چند روز پیش یک نفر در برنامه امروز تهران از قبض برق خودش شدیدا شاکی بود. قبض برق ما هم چند سال پیش یکدفعه 250 هزار تومان! آمد.
خیلی کم افرادی هستند که شاید مشکل شما را داشته باشند. بیشتر افراد مشکلات مخابراتی و فنی دارند. خوشبختانه فضای رقابت ایجاد شده است. ما که این همه ضرر های مختلف کرده ایم اینم روی همه. یعنی شما می توانید بروید و یک سیم کارت دولتی بخرید.
در ثانی من جزو اولین کسانی بودم که ایرانسل خریدم و اصلا و اصلا و اصلا مشکل مالی و زیادی قبض نداشته ام. حال انصاف به خرج دهید وقتی این مشکل را نداشته ام الکی از ایرانسل انتقاد کنم. این که می شود حق کشی. شما انتقاد خود را کردی. بهتر است ایرانسل را طلاق دهی و یک سیم کارت دولتی برای خود اختیار کنی. شاید ایرانسل برای شما شگون نداشته است. و امیدوارم با دولتی خوشبخت شوید. فقط نمی دانم ضررتان را چگونه جبران نمایید.
من هم اگر مشکلات شما را داشتم حتما اینکار را می کردم. خوشبختانه موبایل مثل آب و برق انحصاری و تک بعدی نیست شما نوع دیگری از سیم کارت را انتخاب کنید. اما مطمئنم ایرانسل خرج بی ام و و جوایز دیگر را با این کار در نمی آورد. ممکن است در محاسبه قبض اشتباهی پیش بیاید ولی دزدی آنهم در ابتدای شروع کار ایرانسل اصلا امکان پذیر نیست. متاسفانه الان حال توضیح دادن در مورد مسائل تبلیغاتی شرکت ها را ندارم ولی اینکه با اضافه گرفتن بی دلیل از مشترکین پول جوایز خود را در بیاورد غیر منطقی و در حکم خودکشی است.
در آخر به عنوان یک مشترک ایرانسل شرمنده ام که ایرانسل شما را اذیت کرده است.
خدا کنه این بلا در آینده سر من نیاید!
الان ساعت 6 و نیم صبح جمعه است. حوصله هم نداشتم یه چیزایی سر هم کردم.
با ایرانسل شیک و با استاندارد های جهانی قدم بردارید
آره اگه کسی داره بزاره ممنون می شم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان 7 ماهه ایرانسل دارم و هر 3ماه یکبار قبض پرداخت کردمنقل قول:
فعلا اینطوری هست هر 3 ماه یکبار میتونی قبض پرداخت کنی
تا الان از من ایرانسل 1 ریال اضافه نگرفته اگه تا الان به ریز مکالماتش نگاه کنی میفهمی چی به چیه
به نظر من شفاف ترین ریز مکالمات رو بهت میده از سیر تا پیاز
عزیز ایرانسل وقتی قبضش میاد تو سایت ریز مکالمات هم میده نمیدونم حالا قبضت اومده یا نه ولی بهتره اگه نیومده صبر کنی تا بیاد چک کنی اگه موردی بود میتونی اقدام کنی:5: :20:نقل قول:
ولی مطمننا موردی پیش نمیاد چون خیلی ها تا حالا این مشکل و داشتن وقتی ریز مکالمات و دیدن قضیه فرق کرده:19: