سرعتتون خیلی خوبهنقل قول:
فقط پینگت یکم از من بیشتره
برای من چون مودمم پورت گیگ نداره سرعتم چه داخلی و چه خارجی ۱۰۰ هست
برای من هم قرار بود مودم با پورت گیگ بیارن ولی آخر سر یه مدل دیگه آوردن منم چون حوصله پیگیری نداشتم بی خیال شدم
Printable View
سرعتتون خیلی خوبهنقل قول:
فقط پینگت یکم از من بیشتره
برای من چون مودمم پورت گیگ نداره سرعتم چه داخلی و چه خارجی ۱۰۰ هست
برای من هم قرار بود مودم با پورت گیگ بیارن ولی آخر سر یه مدل دیگه آوردن منم چون حوصله پیگیری نداشتم بی خیال شدم
دوستان کسی اطلاع داره اگر یک مجتمع درخواست فیبر شدن داشته باشن مخابرات پیگیر انجامش میشه یا نه؟ اگر اره به چه صورت هست؟
مجتمعی که بیشتر از 100 واحد داره.
بعیده مخابرات برای مجتمع های کلان راهکار خاص داشته باشهنقل قول:
چند تا پورت از FAT بغل میگیرن . اگر یه FAT کافی نبود . چند تا FAT میزنن احتمالا ؟
یه اسپلیتر هم داخل ساختمان میخوره برای توزیع کانکشن بین واحدها که بسته به تعداد واحد ها پورت های ورودی و خروجی اش فرق میکنه ؟
از اون اسپلیتر هم احتمالا چند تا میرنن ...
مثلا ساختمان ما یه سیم 12 کور از FAT آومده (یعنی ما فقط یه پورت را اشغال کردیم)
5 تا یا 6 تا خروجی داره برا 5 یا 6 واحد .
بعضی ها این اپلیتر داخل منزل را بای پاس میکنن . یعنی سیم کور مستقیم از FAT میره اتاق طرف فیوژن میشه .
مثل همسایه ما ..
اون ۱۰۰تا واحد یا بیشتر باید کلش درخواست بده تا بیاد برای ۱۰۰تا واحد یا بیشتر یک فکر خیلی سنگین بکنه با هزینه ی بالا.. وگرنه اینکار رو انجام نمیده و دقیقا همین حرف دوستمون میشه... یه فیبر میکشه فوقش هوایی.. خیال خودش رو راحت میکنه بره..نقل قول:
آخه مشکل اینجاست که حتی Fat هم نیومده تا سر کوچه تنها چیزی که میدونم اینه که تو چاه مخابراتی سر کوچه فیبر اوردن. والا من خودم برام مهم نیست فیبر باشه. همون VDSL باشه عالیه. فقط میخوام ازاین اینترنت ذغالی راحت بشم. شاتل گفته میاد تجهیزات نصب میکنه ولی خب به دلیل امانی بودن تجهیزات و احتمال سرقتشون ممکنه کسی مسئولیتش رو نپذیره. حالا اگر از طرف هیئت امنا نامه ببریم پیگیری کنیم اثری داره؟ یا کسی تجربه کرده که روندش رو بگه؟نقل قول:
شرکت های خصوصی وقتی تانوما و vdsl ارائه میدن، چون باید یه هزینه ای هم به مخابرات بدن هزینه کلیشون بالاتر درمیاد. همین الان هزینه سرویس آذرخش رو با تانوما مقایسه کنین خودتون متوجه میشین. برا همین شما منتظر شاتل نمونین. برین مرکز مخابراتی منطقه و با رئیس مرکز صحبت کنین. احتمال قوی اگر حتی 20 درصد واحد ها هم درخواست بدن، بیان و تا خود مجتمع فیبر بکشن.نقل قول:
با پیگیری حتما به نتیجه میرسین.
همینجا خیال تمامیه مشترکین تهران رو راحت کنم.. دیگه سرویسی به اسم سرویس فیبرکشی رایگان و یا مودم رایگان وجود نداره و تمامیه این موضوع کاملا برداشته شده.. البته در حال حاضر و احتمالا این موضوع به شهرستانها هم رسیده و یا میرسه.. پس به دلتون صابون نزنید تا بیاد رایگان انجام بدن... در مورد فیبر کشی.. شما اگر یک واحد هستی و اگر در برج هستی بهتره که یک متن اماده کنی و با دلیل و شرح درست موضوع و حتی پرینت از عکس اسپید تست دوستانی که در این گروه هستن استفاده کنی و ضمیمه کنی و برای کل برج بفرستی و یا توی واتساپ گروه برج و یا هر راهی که هست.. اگر نشد.. اصولا با ۴ تا ۶ واحد این کار رو انجام میدن.. پس بگرد ببین کی هست که بخواد.. فیبرکشی واحدی ماکسیموم ۱۵۰۰ هزینه داره.. مودم ۸۵۰ تا ۲تومن سرویس هم پر پر ماهی ۱۷۰ تومن.. براشون توضیح بده و ۶تا واحد جور کن که بخوان.. بعد از اینکه خواستن برو مخابرات اگه ۶تا شد ۴تا هم مشکلی نداره.. بذار بیاد انجام بده اونجا بگو کنسل شده.. سرویس رو تحویل بگیر داخل منزل... اگر هم بلوک بلوک هستین باید سعی کنی ۲تا بلوک نزدیک هم باشید و یا توی یک ساختمان باشید تا بیاد انجام بده.. وگرنه میگه انجام نمیدیم.. اگر هم این موضوع رو شنیدی.. یا اگر خواستی یک واحد فقط برای خودت بکشی این رو بدون که اول باید فیبر داخلی رو از رو ساختمان نکشی چون همه صداشون در میاد..دوم اگر اینکار رو کردی اجازه نده کسی از FAT بعدا استفاده کنه.. هزینه بگیر.. و در انتها خودت یک پیمانکار توی دیوار و یا جای دیگه پیدا کن از مخابرات که اجازه گرفتی خودت انجامش بده . تمام...نقل قول:
شما کجا هستین؟؟ تهران یا شهرستان؟
پینگ فرانکفورتتون چند هست؟نقل قول:
دوستان من به چندجا سپردم که اگه بتونم فیبر نوری مخابرات بگیرم. خواستم بدونم برای مودم خودشون گزینه میدن چی انتخاب کنیم یا باید خودم تهیه کنم؟
چون پست ها رو خوندم انگار بعضی مودم ها پورت صد مگ دارن که جالب نیست.
الان بهترین مودمی که میشه راحت تهیه کرد چی هست؟
ممنون
شما اگر با هوآووی مشکلی نداشت مرکز مخابراتیت مدل 8245H بگیر که پورت گیگ داره و میتونی به روتر وصل کنی. و یا یوتل اگر بود و پورت گیگ داشت اون رو بگیر به همراه یک روتر ... همین کافیه...نقل قول:
خودشون قیمت میدن اما اگر خودت پیدا کردی بهتر هست چونکه احتمالا ارزون تر برات در میاد.. فقط بپرس چی ساپورت میکنه همین کافیه..