سلام
دو مورد درباره پارس آنلاین
1) چند وقتی هست که با قطعی مواجه میشم .چندین بار تماس گرفتم با پشتیبانی و همه بعد از چک کردن گفتن تو سیستم ما قطعی وجود نداره برای شما و ثبت نشده .تا اینکه یکیشون گفت خط شما نویز داره ، و یا کولر گازی یا آسانسور داره نویز میندازه . تا اینکه ما هم آسانسور و هم کولر و چک کردیم و مشکل از اون نبود . بعد یکسری تغییرات دادن رو تنطیمات و درست شد و گفتن مودم و تا فردا خاموش نکنید تا مانیتور کنیم و تماس بگیریم . توی همون شب حدود ساعت 2 و نیم همون مشکل درست شد و هیچی باز نمیشد . فردا که تماس گرفتن ، گفتم مشکل داشت دیشب گفتن برای ما قطعی ثبت نشده و .... . بعد از کلی بحث گفتن مشکل از سیم کشی شماست و این مشکل با شما خواهد موند . ممکنه الان درست باشه و بعد از چند روز مجدد خراب میشه.(با اینکه پشتیبانی واقعا مودب و پیگیر بودن ولی متاسفانه نتونستن مشکل رو حل کنن و من هر روز حداقل یکبار این مشکل برای چند دقیقه برام پیش میاد ) اگر کسی از دوستان مشکل مشابهی داره که تونسته حلش کنه ممنون میشم راهنمایی کنه
2) کم کردن قیمت ها از طرف پارس آنلاین:n09: :
واقعا باید به این مغز های فعال تبریک گفت که از عنوان ارزون کردن اینترنت:n02: در جهت گرون کردنش استفاده کردن
تا قبل از این داستان ارزون شدن اینترنت :n02: من سرعت 512 با حجم 30 گیگ ماهیانه رو 68000 تومان میخریدم در حالیکه خطم روی 9 مگ بسته شده بود اما حالا با این داستان جدید اون سرعت با اون حجم رو حذف کردن و به من موقع تمدید قرارداد بسته پیشنهادی میدن :
1 Mb ......>با حجم 20GB .........> با قیمت 52320 تومان + 10 گیگ حجم اضافه به قیمت 26500........> 78820 تومان
در حالیکه این هم روی 9 مگ بسته میشه
یا باید سرعت 4Mb و با حجم 30 گیگ در ماه رو به قیمت 81000 تومان بخریم در حالیکه این هم روی 9 مگ بسته میشه
و به همین سادگی اینترنت از طرف شرکت پارس آنلاین ارزون شد :n09:
پ.ن: امروز یه سیمکارت 4 جی ایرانسل گرفتم که با توجه به اینکه من از پارس برای کنسول گیم استفاده می کردم ، امیدوارم با 4 جی نتیجه مطلوب بگیرم تا از مشکلات پارس آنلاین راحت بشم ( البته پارس آنلاین شرکت عالی بود تا قبل از اون طرح یک سوم شبانه )