الان که واس من رنگ نیس و باتوجه که صفرم بود یعنی کمتر از 500 کم میشه؟!نقل قول:
الان که واس من رنگ نیس و باتوجه که صفرم بود یعنی کمتر از 500 کم میشه؟!نقل قول:
سلام
پراید صبا اردیبهشت 86 ،که درب های سمت راست ،گلگیر جلو سمت راست و ستون سمت راست عوض شده چقدر می ارزه ممنون میشم پاسخ بدید.
سلام خدمت دوستان عزیز
حدود هیفده میلیون تومن پول دارم و دو نفر هستیم و ماهی یکبار باید از مشهد به کرمان بروم.به نظر شما ماشین مثل 405 دسته دو بخرم یا ثبت نام کنم و ماشین صفر بگیرم؟ حدود دو سه ماه بیشتر نمیتونم بدون ماشین دووم بیارم
نظرتون چیه؟
چه ماشینی بگیرم بهتره؟
ممنووون
اگر رنگ نشده باشه بسته به شدت ضربه و صافکاری کسر میشودنقل قول:
خودروی مذکور از سمت راست چپ شده است یا تصادف شدید با خودروی سنگین مثل اتوبوس داشته است ، نهایتا 6 ملیون تومان ارزش دارد .نقل قول:
ممنون از پاسختون.نقل قول:
خودرو برای خودمه.
دو نوبت تصادف از سمت راست با پراید داشته.
بهرحال قیمت نهایتا 6 تومنه؟
سلام
نمیدونم که آیا تاپیک درستی رو انتخاب کردم یا نه ؟!
دوستان قصد خرید یه ماشین دارم و نظرم بین مگان، لیفان ایکس 60 و جیلی EC7 سدان هست. بودجه هم بین 60-70
ماشین خانواده خواهد بود و بعضا ممکنه باهاش خارج از شهر، زمین کشاورزی و باغ هم بریم. از نظر ایمنی و راحتی و روان بودن و البته کم صدا بودن کدوم رو توصیه میکنید ؟
این ماشین خودروی دوم خانه خواهد بود. ماشین اول سوناتا 2014 ست و میخوام از نظر راحتی به ماشین اول نزدیک تر باشه.
نظرتون رو کدومه ؟!
U ....... Pنقل قول:
سلام ال ایکس بگیر من دو ساله صفر ال ایکس گرفتم خارج شهر با 110-100 کیلومتر در ساعت صدی 6.5 مصرفشهنقل قول:
روغن بهران تک تاز هم استفاده میکنم برای من بنزین سوز مالتی پلکس ازشم راضیم
بین 405 و سمند ، از هر نظر برتری با سمند است ، ایمنی ، جاداری ، راحتی رانندگی و امکانات بیشتر با سمند LX استنقل قول:
دنا هنوز مشخص نشده کی وارد بازار بشود اما احتمال میرود در دهه فجر امسال پیش فروش این خودرو آغاز شود .
بله ، متاسفانه خودروی شما بسیار آسیب دیده است . مشابه سالم خودروی شما 7.5 قیمت دارد .نقل قول:
نقل قول:
به نظر میاد شما قصد رانندگی در خارج از جاده را دارید ، با تفاسیر شما بهترین گزینه بین مواردی که فرمودید لیفان شاسی بلند است که از نظر کیفیتی در رده خوب و از نظر موتوری هم کم مصرف و نمای داخلی و خارجی هم زیباست .
اگر قصد دارید خودرویی نزدیک به YF بخرید بین مگان و جیلی نمیشه خیلی نظر داد کدوم بهتر هستند ، هر دو خودور بسیار نرم عمل میکنند ( مگان دنده ایی 1600 سی سی ) و بسیار نزدیک به هم هستند .
باید در نظر داشت جیلی خودروی تازه واردیست و برای کار سخت هنوز امتحان خودش رو پس نداده است .