سلام دوست عزیزنقل قول:
باید خدماتی پکیج بیاد بالا سر دستگاه و سنسور دما احتمالا خرابه باید تعویض بشه
دستگاه روی سیستم گرمایش کار میکنه ولی مصرفی مشکل دارید به دلیل اینکه یا سنسور دما خرابه یا فلومتر
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
باید خدماتی پکیج بیاد بالا سر دستگاه و سنسور دما احتمالا خرابه باید تعویض بشه
دستگاه روی سیستم گرمایش کار میکنه ولی مصرفی مشکل دارید به دلیل اینکه یا سنسور دما خرابه یا فلومتر
سلام . من میخوام رادیاتور بخرم بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که پنلی بخرم اما امروز یک سری رادیاتور بهم معرفی کردن که پنلی بود اما از جنس مس. معروف به کوپر . میخواستم بدونم آیا این رادیاتور های مسی خوب هستن ؟ با توجه به جنس آن ها آیا رسوب نمیگیرند؟
محصول کلد استاپه
با سلامنقل قول:
اين رادياتورهاي پنلي رو من چند سال كه ميدونم توي كرج خيلي پرفروش شدند - من خودم به شخصه و فقط به دليل قابليت تعويضي نبودن اين رايداتور نخريدمش
و گر نه از هر بابتي عالين فقط اگر (دارم ميگم اگر) سوراخ بشه ضربه شديد بخوره يا آسيب جدي توي بدنه و مسير لوله ها بوجود بياد كه خيلي خيلي محاله ديگه قابليت تعمير يا تعويض پره نداره همين و بس
توي كرج پارسال جنس آريستون و يك مدل ترك رو ميفروختن پره اي 14800 تا 15000 تومن با ضمانت 10 ساله كتبي من خودم ديدم
ولي جنسشون رو هيچ وقت نپرسيدم چي هستن؟ اگر مس خالص باشه خوب قدرت گرمادهي عالي داره چون مس رساناي خالص ولي قدرت جذب بالاي هر نوع رسوبي رو هم داره نه به اين خاطر كه هر چي خلوص بيشتر قدرت جذب رسوب بيشتر
بلكه به اين دليل كه توي مبحث شيمي - مس يكي از فلزاتيه كه شديدا تمايل به واكنش با هر نوع ماده شيميايي ديگه اي رو داره اونهم با آب شهري كه خوب درجه خلوص پاييني داره
در هر صورت اگر قابليت جرم گيري و رسوب گيري رو بعدا دارند جنسشون عاليه شك نكن بخر ولي اگر مشكل پيدا كنه و راهي نداشته باشه اونوقت نخر چون به ضررته
موفق باشيد
من در اين مورد چند تا تجربه داشتم توي واحدهاي ساختمونموننقل قول:
واحد خودم اين مشكل رو داشت از شير سه راهي بودش
و 2 واحد ديگه هم همين مشكل رو داشتند از شير سه راهي بودش
1 واحد از سنسور بودش
البته در مورد پكيج اخگر الان كه چند سال تعويض كرديم و گلديران گذاشتيم خداروشكر حتي نگاه نميكنيم ببينيم آب كم كرده يا نه چون اصلا احتياجي به سر زدن هم نداره
واقعا عالين
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون اینا داخلشون لوله مسی استفاده شده . شکل پنلی داره و پک هست اما هزینه به صورت پره ای محاسبه میشه. قیمتش پره ای 35 هزار تومنه.
20 سال گارانتی داره گرید انرژی A داره.(شرکت تولیدی رادیاتور مسی آذر پرتو گرما با نام برند تجاری « کلد استاپ ») سایت به من اجازه نمیده آدرس سایتشو بفرستم اما داخل گوگل بزنید میاره سایتشو
به گفته فروشنده گرمادهی خوبی داره اما امن چون ندیده بودم تا امروز یکم مشکوکم. در ضمن وزنشونم خیلی خیلی کم تر از پنلی های فولادی هست. با این اوصاف.... ؟!
با سلام مجدد به دوست عزيزم فانتوم20
راستش من تا بحال چنين چيزي رو تا بحال نديده بودم
پره اي 35 هزار تومن يكمي گرونه حالا 2 - 2 تا چهارتا كنيم با آلومينيومي ها خيلي فرقي ندارند الان ايران رادياتور آلومينيومي پره اي 18 هم داره كه قدرت گرمادهي تا 95 درصد داره من هر سال مجبور شدم براي چند تا واحد هي بخرم و تعويض كنم چون رادياتورهاي قبلي قديمي بودند و ارزون و آشغال
الان چند سال كه من از همون نوعش ميگيرم و پارسال اتفاقا به جشنواره خورد من هر چي خريدم پره اي 12500 تومن حساب كرد
اگر كرج هستيد من شماره اون فروشگاه و بدم كارشون خيلي درسته البته نمايندگي چند تا شركت هست و اسمشون دره شيري كلا كارشون تأسيسات
ولي اگر تهران هستيد خيابون طالقاني مركز اينجور چيزهاست ديگه
20 سال گارانتي واقعا عاليه يعني شركت اينقدر از محصولش مطمئنه كه خرابي نداره واقعا چه شركتي جاي تحسين داره
يك سري مدل رادياتورهاي فرانسوي هم اومده يك شركت معتبر هم وارد ميكنه من پارسال اومدم بخرم منصرف شدم ون فضا ندارم - رادياتورهاش هم رادياتور هم قاب يعني تموم لوله ها و اتصالات پشت قاب عكسي زيبا مخفي ميشن
ولي قيمتشون تا پارسال 1300000 بودش امسال نميدونم چنده
پنلهاي فولادي خوب به طبع خودتون ميگيد فولاد مطمئنا سنگين تر از مس
ولي اگر اين ضمانت 20 ساله رو داره و اگر از لحاظ هزينه براتون مشكلي نداره واقعا عاليه
آهان الان يادم اومد من از شركت دما تجهيز تهران آقاي رضايي مسئول فروششون 2 تا پكيج گلديران گرفتم همون موقع به من پيشنهاد بوش آلمان رو ميدادند كه من واقعا برام صرف نداشت 4.5 ميليون هزينه كنم
بچه هاي فوق العاده با تجربه اي هستند چون همه جوره راهنماييت ميكنند و قيمتهاشون هم از همه جا ارزونتره - من پرستيژ رو چه از كرج چه تهران بيشتر جاها قيمت 2250 داشتم به من قيمت داد 2120 و 50 تومن پيك موتوري گرفت آورد كرج گوهردشت تحويل داد پكيج كاملاً سالم بدون هيچ دخل و تصرفي توي محتويات جعبه و با گارانتي 2 ساله گلديران بودش كه نصاب اومد و نصب كرد
منظور اينكه هم سوادشون خوبه هم انصافشون
شركت دماتجهيز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد
بسیار ممنون از راهنماییاتون واقعا کاربردی بود.من همدانم و این رادیات هارو فقط توی یه مغازه دیدم که میگفت نمایندگیشه
خواهش ميكنم
اميدوارم موفق باشيد در هر صورت با چند جا و افراد خبره و آگاه صحبت كنيد
انشالله نتايج خوبي ميگيريد
سلام روز بخیر.
بنده در مورد پکیج سوال دارم.
راستش تحقیق زیاد کردم و الان حسابی بین مارک ها کیج شدم
الان روی فرولی - ایران رادیاتور - بوتان کدوم پیشنهادتون هست.
پکیج بون فن نیاز دارم ولی شنیدم که فرولی دیگه کیفیت قبلی رو نداره و چینی شده.
تعریف بوتان و مدل های ورونای بدون فن رو خیلی شنیدم
برای اپراتمان 100 متری نیاز دارم و میخوام اذیت نکنه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
باتشکر فراوان
سلام دوست عزيز
راستش پكيج هم مثل بقيه چيزهايي كه خودمون دوست داريم شده سليقه اي
متأسفانه از هر كسي هم كه ميپرسي ميگه مال من كه خوب دراومده يعني كلا همه چيز در ايران از شير مرغ تا جان آدميزاد شده هندوانه دربسته يا شيرين رنگ نداره يا قرمز طعم نداره
در هر صورت من كلي مطالب قبلي توي همين قسمت نوشتم
توي اين 10 سالي كه من بيشتر برندهارو امتحان كردم و الان بعضيهاشو داريم نتايج كلي رو خدمتتون ميگم خودت تصميم بگير هيچ كدوم اين برندها هم مال بابام و بابا بزرگم نبوده كه يك عده خاص ميان تبليغات ميكنن از اين كار هيچ سودي عايد من نميشه
به مدت 6 سال براي 10 واحد پكيج اخگر گرفتيم با مشخصات 24 و 35 هزار كه هر كدومشون توي اين 6 سال به اندازه 10 تا پكيج ديگه هزينه تعمير و تعويض داشتند
اولين چيزي كه ميسوخت سنسور دما بودش بعدش منبع و بعد شير سه راهي و بعدش برد و بعضي وقتها هم پمپ
يك واحد خودش تصميم گرفت رفت ايران رادياتور خريد تا الان پوستش رو كنده و ما هم خوشحاليم حالا به دلايلي
يك واحد رفت از اين چينيهاي ديجيتال خريد كمي و بيش به نسبت بوتان و ايران رادياتور خيلي بهتر كار ميكنه و تعميرش هم راحت تره چون خودم هميشه از تعميركار چيزي ياد ميگيرم دقت ميكردم و ميديدم با وقت كمتري تعمير ميشن و خيلي سريعتر هزينه معقول تري هم داشتند برند تاچي از اون ديجيتال سياه
يك واحد ديگه رفت بوتان خريد و ميدونم كه توي زمستون همش به مشكل ميخوره و يكسره تعميركار بوتان اينجاست
از قضا واحد خودم و چندتاي ديگه و اوني كه مستأجر داشتم ديگه واقعا به هزينه افتاده بودند يعني بعضي وقتها بالاي 400 هزينه ميكرديم و اونهم معمولا براي 1 ماهه دووم داشت
برادر مستأجر من توي نيروگاه فرديس مدير و مسئول تأسيسات خنك كندده هاست و مهندس - و با تجربه بالاي 20 سالش به من يك پيشنهاد داد من صد بار ديگه هم ببينمش ازش تشكر ميكنم حداقل هزينه تعميرات پكيج واحد خودم و مستأجرمو به صفر رسوندش
ايشون با توجه به تمامي نقاط قوت و ضعفهاي تمامي پكيجهاي توي ايران يك وايلانت 2 بوش آلمان يا كشورهاي اروپايي مثل مجارستان يا لهستان يا هر كشور اروپايي كه توليد ميكنه و 3 يك برند فرانسوي معرفي كردن كه خوب قيمتهاشون بالا بودش و ارزشش رو نداشت
2 از برندهاي ايراني كه مونتاژ ميشه و كاركرد خيلي عاليتري دارند به من فقط پيشنهاد گلديران رو دادش من براي واحد خودم و براي پدرم و خواهر همسرم و مستأجرم و مستأجرش و مستأجرشون و دقيقا 7 تا گلديران تهيه كرديم 3 سال داره كار ميكنه آخ نميگه لامصب كاركردش اينقدر عاليه و جزء اولين پكيجهايي كه قابليت ارسال آب گرم به چند نقطه در منزل رو داره و شير سه راهيش قطع نميشه اتومات نميكنه به يك مسير بده و مسير ديگه رو قطع كنه
3 عدد ديجيتال و 4 عدد آنالوگ تهيه شد و نصب شده من توي پستهاي قبلي نوشتم حتي سر نميزنيم ببينيم آب كم كرده يا نه چون اصلا كم نميكنه
هر چي بگم كمه چون پكيج قبلي پوست منو كنده بودش - در كل نظر و سليقه شخصي بنده گلديران - بعضي از افراد ميگن داره براي اين برند تبليغات ميكنه هر چي ميخوان بگن بگن
بهر حال انتخاب با خودتونه از همه جا بپرسيد و سوال كنيد
موفق باشيد