نقل قول:
لول دوست عزیز اگر در حال حاضر صبانت دارید خوب معلومه خط شما فیبر نیست :)
در ضمن مخابرات چرب زبون رو فیبر اینترنت میده و انحصاری برای خودش نگه داشته.
Printable View
نقل قول:
لول دوست عزیز اگر در حال حاضر صبانت دارید خوب معلومه خط شما فیبر نیست :)
در ضمن مخابرات چرب زبون رو فیبر اینترنت میده و انحصاری برای خودش نگه داشته.
من که مستاجرم میتونم برم مخابرات نامحدود 512 بگیرم یا صاحب خونه باید بره بگیره؟؟
نقل قول:
می تونی.
باید سند اجاره و اینا رو ببری.
بیشتر از مدت استعجار هم بهت نمیدن.
دوستان باز هم پیشنهاد میکنم هر کسی با مراجعه به مرکز مخابراتی خوش سوال کنه. راهنمایی های که اینجا دوستان میکنن صرفا تجربه شخصی با مرکز خودشونه. توی دو صفحه اخیر مثلا دیدم بعضیها گفتن 1 مگ اصلا به شخص نمیدن که درست نیست در مرکز امیر آباد میدن ولی با همین شرایط در مرکز مخابرات مطهری گفتن فقط و فقط به خطی که به نام شرکت باشه (نه مدیر عامل..) میدن. یا مثلا هخمین پست بالای دوستمون گفتن به اندازه مدت استعجار میدن در حال که برای من محدودیتی در نظر نگرفتن و گفتن خودت بیا قطعش کن اگر از اونجا رفتی!
ضمنا از دیروز سرعت مرور و دانلود شدیدا افت کرده و لاست هم باز زیاد شده خیلی ....
چی می گی:18:!!!!نقل قول:
ضمنا از دیروز سرعت مرور و دانلود شدیدا افت کرده و لاست هم باز زیاد شده خیلی ....
درسته .سرعت من هم از ظهر جمعه افت کرده.. یه یه ساعت خوب شد...دوباره خراب شد...همون مشکل تک دانلود...
سلام عزیز !!!نقل قول:
اه پس مخابرات درست شده بود تاحالا؟ چه مدت درست و تک کانکشن بود؟
به نظرتون با کارت جانبازی بابام بهم سرعت 512 میدن؟!!!
512 سرعتش توی IDM چند کیلوبایت بر ثانیه هست؟
من میخواستم برم بگیرم بهم گفتن فقط باید نامه از یه شرکت معتبر بیاری!!!
آقا اینجا واسه کرج هم اطلاعات میدین به آدم؟ D:
من الان تو مشهد اینترنتم از مخابرات هست و نامحدود. میخوام برم کرج یه چیزی میخام شبیه همین. قیمتای کرج رو که نگاه میکردم خیلی بالا بود نامحدوداش. آیا تو کرج مخابرات هم اینتزنت میده یا نه؟