سلام.
یک سئوال داشتم . من دی ماه 89 اعزام به خدمت شدم و هنوز برای کسری بسیج اقدامی انجام نداده ام . میخواستم بدانم الان اگر اقدام کنم همان سالی 45 روز کسر میشه یا نه ؟(نیروی انتظامی) .
Printable View
سلام.
یک سئوال داشتم . من دی ماه 89 اعزام به خدمت شدم و هنوز برای کسری بسیج اقدامی انجام نداده ام . میخواستم بدانم الان اگر اقدام کنم همان سالی 45 روز کسر میشه یا نه ؟(نیروی انتظامی) .
دوستان مارو بعد از 11 روز مرخصی دادن بیایم یکم زندگی رو تجربه کنیم !
06 جایی هست که سخت گیری میکنن شدید ، تو این 11 روز سختی زیاد کشیدم ، فکرش رو نمیکردم اینقدر سخت بگذره
دعا کنین زودتر آموزشی تموم شه راحت شیم
چقدر زیر آفتاب داغ پوست انداختیم و شنا رفتیم ! خلاصه خیلی خستم !
دیگه کسی از 06 اینجا نیست مرخصی داده باشن بهش ؟
برو خدارو شکر کن...نقل قول:
ما 2ماه یه کله آموزش دیدیم...بدون حتی یک روز مرخصی!!!
ولی بهت قول میدم تمام سختی هایی که تو آموزشی میبینی بهتر از یگان هستش...چون همه باهم هستید و چیزی به نام ارشد و پایه بالا و ...وجود نداره.
هروقت تقسیم شدی و وارد یگان شدی متوجه منظورم میشی!
بچه ها من اگر آدم بیفتم ارتش تو یه شهر دیگه غیر از شهر خودم امکان داره که خونه کرایه کنم نزدیک پادگان و ساعت دو برم خونه؟
سرباز دیپلمه روزی چند ساعت باید تو پادگان باشه ؟
و اگر افتادم نیروی انتظامی چی ؟ وضعیت کار و استراحت چه طوریه؟
به غیر از کسری بیسجی و جبهه پدر راهی نیست که کسری گرفت ؟ مثل تحقیقات و ..... البته در حین خدمت ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا ، از بند نخبه بودن استفاده کنی
یکی از دوستام یک طرح تحقیقاتی داد 8 ماه کسری گرفتنقل قول:
یکم بیشتر توضیح میدی رفیق؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در حین خدمت ؟! کدوم ارگان بوده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
8 ماه !!!! خدای من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه اطلاعات بیشتری بدین ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام
یک سوال داشتم
با مدرک فوق دیپلم آموزشی امکان داره کجا بیفتم ؟
شانس کدوم از ارتش سپاه نیروی انتظامی بیشتره که بیفتم ؟
نقل قول:
کلا ارتش بیشتر از بقیه سرباز میگیره ! سپاهم که خیلی کم !