به درک ک بن کنن دارم دیوونه میشم خب:n28:نقل قول:
Printable View
به درک ک بن کنن دارم دیوونه میشم خب:n28:نقل قول:
:n28:lمن می خوام بازی کنم :n28:
تورو خدا یکی یه راهی بگه ما که دیگه داریم به فنا میریم:n03:
:n28::n28::n28::n28: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا یه وضعی !!! کلا اونورو تایم نداره :دی
مشکل کشوری و برای همه بازی هاست و منم هیچ بازی نمیتونم لاگین کنم یا اگه بتونم هر چندثانیه DC میشه .
امیدوارم بعد از انتخابات مشکل حل شه !
یک و نیم ماه دیگه انتخاباته...! بعدش هم حتما یک ماه اینترنت تعطیله...! میشه 2.5 الی 3 ماه تازه اگر همه چیز عادی پیش بره...!نقل قول:
همین طوره .نقل قول:
البته من الآن پیگیر شدم و تو مخابرات به من گفتن که مشکل موقتیه و به زودی درست میشه حالا راست و دروغش پای خودشون .
هــــــــــــــی ...
اینترنت مخابرات خوزستان هم این مشکلو داره، پینگ عادیه و مثل همیشه هست (250) ولی کانکشن به سرور ریوت هر دقیقه ریست میشه، :n03:
جالبه مثل اینکه سازوکاری طراحی کردن که سر یک دقیقه کانکشن هارو قطع کنه.
به نظرم تا حالا مسئولین شیلترینگ لول رو ندیدن وگرنه مثل تراوین پنبه اش رو زده بودن تا الآن (تازه تراوین مجوزهای لازم از سازمان های مربوطه رو هم داشت و با دامنه ir داشت به صورت کاملاً قانونی کار میکرد)
به نظرم این قطعیها به خاطر تمرین دولت برای بستن پورتهای مختلف هست که برای انتخابات آماده باشن، چون باید طوری پورتها رو ببندن که بانکها و سازمانها بتونن به فعالیتهای روزانه شون ادامه بدن ولی حال ملت گرفته بشه.
اه پس شما هم این مشکلو دارید منم مخابگات هستم سیستم فیلترینگ جدید درست کرده بعد 1 دقیق تو باری مینویسه attemptin to reconnectنقل قول:
Time out رو زیاد کردن و همون طور که میدونید اگه Time Out طولانی باشه آدم DC میشه .