استاد رياضي ايران كيه ؟
استاد بزرگ شطرنج جهان كيه ؟ ايران چه طور ؟؟
شطرنجت خوبه ؟
Printable View
استاد رياضي ايران كيه ؟
شطرنجت خوبه ؟
سلام محمود جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری؟
کارا خوب پیش میره؟
من از وقتی برام در مورد عقش رفتی رو ممبر متحول شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای حکیم دانا ما را از این گرداب نجات ده. این عقش چی بیده؟ فرقش با عشق چیه؟
تاحالا از این عینکا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزاشتی در چشم هیچ دختری؟
اگه آره چندتا؟
اصلا با عشقولانه موافقی؟
سلام
مامان رو بیشتر دوست داری یا بابا رو؟
مسافرت کجاها رفتی؟
دوست داشتی یه چشم نداشتی شهید بودی الان؟
فکر میکنی جهنمی هستی یا بهشتی؟
به نظرت اگه ماها رفتیم بهش بهترین سرگرمیهایی که تو بهشت هست چیه؟
فکر میکنی تو بهشت کلمه تکنولوژی معنی بده؟
نماز میخونی؟
اگه نمیخونی تو مسلمونی؟
اگه مسلمونی چرا نمیاز نمیخونی؟
دوست داشتی مسیحی بودی؟ چرا؟
مگه اسلام چشه؟
من رو بیشتر دوست داری یا ووکمن رو؟
کباب بیشتر دوست داری یا جوجه کباب؟
game بازی میکنی؟
کدوم شرکت بازی سازی رو بیشتر قبول داری؟
نظرت در مورد شرکت EA چیه؟
اگه شرکت یوبی سافت بازی Assassin’s Creed رو برای کامپوتر منتشر کنه آیا خوشحال میشی؟ اصلا میدونی ااین بازی چیه؟
آواترم رو الان عوض کردم به نظرت این قشنگتره یا اون قبلیه؟
چرا من همیشه فکر میکنم توی صندلی داغ نمیتونم سوال کنم یعنی چیزی به ذهنم نمیرسه ولی تا میام یه سوال بپرسم به جای یکی این تعدا سوال پرسیدم؟
دوست داری من بازم ازت سوال بپرسم؟
مرسی
میبینمت
چرا هیچ کس سوال نمیپرسه ؟
این به همون سندرم حاد مدرسه مربوط میشه آیا؟
اين سوال با من بود ؛ آيا ؟
با سلام
سلام :)
اينم سوالهاي من اگه خواستي جواب بده
مگه ميشه نخوام :blush: اختيار داري بابا
1.اگر قرار بود كسي را از خودت سرخورده كني، چه كار ميكردي؟
نقطه ضعفي رو كه داره بهش يادآوري ميكردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.اگر بخواهي بدسليقهترين خريدي كه كردي نام ببري چي مي گي ؟
يك شلوار لي خريدم ؛ توي مغازه يك جورايي خيلي رنگش زيبا بود :blink:
اوردم خونه ديدم نور مغازه فروشنده چقدر زيبا بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.اگر قرار باشد چيزي را كه بيش از هر چيز تا به حال وسوسهات كرده است نام ببري، چه ميگويي؟
وقتي كه ميتونستم با يك دروغ الان سوئد باشم
برميگرده به پارسال
فقط همين انذازه بگم كه توسط يكي از دوستانم با يك دختر سوئدي آشنا شده بودم و موقعيت اين بود كه با اون دختر قول قرار ازدواج رو هم بذارم
ولي اين كار رو نكردم
4.اگر ناگهان دريابي كه زندگي ديگر برايت جذابيت ندارد، چه ميكني؟
بالاخره يك نقطه جذابيتي در ميابم :happy: ، چون اون موقع زندگي ميشه جهنم
5.اگر قرار باشد بدترين كاري را كه تابهحال در طول زندگي كردي نام ببري، به چه چيزي اعتراف ميكني؟
بدترين كار براي من اينه كه شكر خدا رو به جا نياوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.اگر قرار باشد هيجانانگيزترين اثر هنرياي را كه تاكنون ديدهاي نام ببري، از كدام اثر نام ميبري؟
من اثر هنري رو به فيلم سينمايي ربط ميدم
كنستانتين و دالان سبز
7.اگر قرار باشد تلويزيون برنامهاي پخش كند، دوست داري چه برنامهاي باشد؟
آسمان شب
8.اگر ميتوانستي همين حالا چيزي را از خاطره هات پاك كني، كدام را انتخاب ميكردي؟
خاطراتم رو دوست دارم ;) ؛ چه خوب چه بد و چه تلخ و يا شاد
پاكشون نمي كنم
9.اگر قرار باشد جذابترين تيپ لباس زنانه را توصيف كني، چه ميگويي؟
ساده پوشي و شيك بودن و در عين حال تابع عرف جامعه بودن
اين چه تيپي ميشه ؟
10.اگر از تو بپرسنددر كدام دوره از زندگيايت خوش قيافهتر بودي، چه ميگويي؟
وقتي كه يك تا دوسالم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين جوري كه تعريف ميكنن ، همه لپ هام رو گاز ميگرفتن
فعلا
سلام .... ديدم داري با حال جواب ميدي منم ادامه داده بيدم ...
حال دار بيدن از خودت بيده :happy:
سلاااااام
1- ميبيني تاپيك هات اينطوري ميشن چه حسي بهت دست ميده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلاً كه كاربر بي تجربه بودم ميخواستم عالم و آدم رو " چيز " كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي الان تاپيك هاي بسته شده ندارم و اگر تاپيكم بسته بشه حتماً دليل منطقي داشته كه بستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بچگي آتاري داشتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خونه پسر خالم آتاري داشتن اونجا بازي ميكردم و بعد ...
سگا داشتم بعدش اولين سري پلي استيشن و بالاخره كامپيوتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراحل تكاملش بود :blush:
3- از اين فيلم هاي اين شكلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با كدوم بيشتر حال ميكني ؟
تروي فيلم زيبايي بود ;)
4- اين فرمول يعني چي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بپر توي بقلم !!!
5- از اين جور موزيكا خوشت مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر آهنگ جايي و هر حس و حال مكاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگي به جمعش داره :evil:
ولي اگه تنها باشم از اين مدلش نه
6- تا حالا شده تو كف دانلود چيزي بموني آخرشم نتوني داونش كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اينكه اين اسمايلت كلي اشكم رو دراورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و باعث شد براي شادي روح پدر و مادر نرم افزار نويس Download Accelerator دعا كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رامبد دست رو دلم نذار كه خونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلي لينك دانلود دارم كه گذاشتم ِDSL گرفتم دانلود كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايد دو صفحه A4 شده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- آشپزيت خوبه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تووووووووووووووووپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو چي ميخواي برات درست كنم همين جا بزنيم توي رگ
از ماكاراني گرفته تا قيمه بادمجون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- آخرين باري كه گريه كردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون شب قدري بود
saeid_ronaldo
خرين باري كه از ته دل گريه كردي؟
شب قدري بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گريه كردن چه حسي بهت ميده؟
آرامش و يك احساس دروني
موافقي كه ميگن گريه روح ادم رو شست و شو ميده؟
100% ( يك كم بيشتر )
behroooz
با غروب دلتنگ روزهاي جمعه چطور كنار مي ايي ؟
بيشتر تابستون رو پنجشنبه جمعه ها لواسون هستيم
اونجا خيلي دلم ميگرفت و بيشتر وقت ها تنها ميرفتم يك گوشه و به گذشته ام فكر ميكنم
ولي الان ديگه نمي دونم چند شنبه هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soleares
استاد رياضي ايران كيه ؟
فيزيك دكتر محمود حسابي
رياضي رو نمي دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گري كاسپارف ؟؟؟ آيا ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احسان قائم مقامي استاد بزرگ
شطرنجت خوبه ؟
اي بد نيست سلام ميرسونه ؛ انقدر كه فرق اسب رو با رخ ميدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام محمود جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری؟
کارا خوب پیش میره؟
سلام
خوبم ؛ تو چطور مطوري ؟ :)
اي ، شكر خدا
ميسوزيم و ميسازيم
من از وقتی برام در مورد عقش رفتی رو ممبر متحول شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای حکیم دانا ما را از این گرداب نجات ده. این عقش چی بیده؟ فرقش با عشق چیه؟
حكيم دانا كجا بود بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بي خيال
اين جمله " درباره وبلاگ " وبلاگم بود ( يادش بخير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
" عشق حقيقي هيچ پاداشي رو از معشوقش نمی خواد ، وقتي كه هر دو نفر از عشق همديگه سرشار بشن ، وقتي كه همديگر رو آنچنان دوست بدارن كه تفاوتي نكنه ديگري چه ميكنه ، وقتي خودمون رو بعد از عشقمون دوست داشته باشيم ، وقتي كه بالاترين نعمت خداوند رو براي عشقمون فدا كنيم ، اون وقت به عشقه بدون شرط دست پيدا ميكنيم و اون عشق فراتر از طبقات جهان خاكي هستش ، اون موقع مي فهميم كه چگونه به يكديگر عشق بورزيم ، به خداي خود ، به پروردگار خود"
البته بلاگم رو حذف كردم ;)
تاحالا از این عینکا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزاشتی در چشم هیچ دختری؟
اگه آره چندتا؟
نه نذاشتم ؛ ولي خودمون هستيم
عجب چيزي هستش اين عينك ها ، كلي آدم ميخنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا با عشقولانه موافقی؟
الان دوست ندارم عاشق باشم ( يعني زوده ;)