نقل قول:
پست من جا افتاد ؟؟؟؟
Printable View
نقل قول:
پست من جا افتاد ؟؟؟؟
امروز سرعت من پایین تر از روزای دیگه ست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر از چند گاهی اینترنت بین الملل پارس برای من قطع میشه ...
یعنی سایت های داخلی کار می کنه و خارجی نه !
هر بار چند دقیقه طول می کشه ! قبلا هم بود ولی این یکی دو روزه مخصوصا امروز خیلی بیشتر شده ...
مجبورا یه پراکسی باز تو ایران پیدا کردم و می تونم سایتهای خارجی رو باز کنم .. چون فقط ترافیک داخلی کار می کنه با اون پراکسی می تونم سایتها رو باز کنم ..
خب تا 7 اگه دانلود ميكردي توي 45 دقيقه ميتونستي 450 مگ ديگه بگيري يعني هر 6 ثانيه يك مگابايت.نقل قول:
با اون 800 تا ميشه 1200 كه با سرويس 256 اين مقدار يعني 1200 مگ نرمال هست.
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
همچين چيزه خيلي بعيد هست كه صحت داشته باشه.نقل قول:
اصلا نميشه تفكيك بين سايت داخلي و خارجي قائل شد چون سايتهاي داخلي هم اكثرا سرورهاشون خارج از كشور هست.
باور می کنید این تست سرویس 128 هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز رفتم که سرعت 256 بگیرم ولی اون طرف گفت یک 128 برات انتخاب کردم برو حالش را ببر (طرف دوستم هست) و این هم شد نتیجش ولی هرکاری کردم اسم سرویس را بم نگفت!!!
از اونجايي كه تست ساعت 6 رو نشون مي ده +3:30 هم ميكنيم ميشه 9 و نيم شب كه سرعت پارس آنلاين توي روز يعني به جز 1-6 كه رايگان هست همينه كه شما گذاشتيد يعني دور و بر 190-200.نقل قول:
اسم سرويس توي پنل كاربري نوشته.
256 و يا بيشتر با 128 بيشتر توي شب نمود پيدا مي كنه.
البته اينم سياستشون هست توي روز چند تا سرچ توي گوگل بزني 100 مگ مصرف ميشه:31:
حالا شب دانلود كن بعد نتيجش رو بگو.
مال منم دقیقا همینطوره.نقل قول:
و این چند روزه هم بیشتر شده و با و ی پی ان هم بعضی وقتا درست نمیشه:41:
نقل قول:
مشکل باید از جای دیگه باشه چون اگه قطع شه باید واسه همه قطع شه اما من مشکلی از این بایت ندارم
نقل قول:آقا راست ميگن اصلا يه چندتا از اين سايتها بذاريد ما هم بدونيم كجاها ميريد كه باز نميشه:31:نقل قول:
شوخي ندارم كه:31: چند تا مثال بذاريد ما هم تست كنيم.
بعد بگيد dns استفاده مي كنيد يا نه.
6 تا 7 اینترنت شما رایگانه .