مقدار مصرفی من بعد از چند ساعت اعمال میشه و از حجم باقی مونده کاسته میشه دیگه مثل قبل چند روز یکبار کم نمیشه
Printable View
مقدار مصرفی من بعد از چند ساعت اعمال میشه و از حجم باقی مونده کاسته میشه دیگه مثل قبل چند روز یکبار کم نمیشه
متاسفانه خیر.نقل قول:
سلام.برای انصراف از سرویس adsl چیکار باید کرد؟
سلام دوستان
من به یک دلیلی مودم خودم را که dsl-2520u است ریسیت کردم کسی میتونه کمک کنه دوباره تنظیم کنم با راهنمای سی دی اون نشد من لینترنت مخابرات گرفتم چراغ اینترنت خاموشه لطفا تنظیماتی که مربوط به این مودم باید انجام بشه را بگید یک توجهی هم به امضای من بکنید
آقا این سرعت اینترنت ما رو دایال آپ رو کم کرده برای همه اینجوره ؟
سلامنقل قول:
سرعت منم چند روزی هست در حد dial up شده . زنگ زدم گفت بررسی می کنیم . بقیه دوستانم سرعتشون اومده پایین یا نه ؟ من مرکز خاتم الانبیام
منم تو بهارستانم عصر دوشنبه تا حالا سرعتم افت داره ولی دانلود متغییر از 20 شروع میشه میره تا 100 و 80.مشکلی نیست تا فردا و پس فردا درست از این مشکلا زیاد توی مخابرات پیش میاد.
میری مخابرات ولی عصر میگی خودشون ردیف میکنن برات .نقل قول:
سلام.برای انصراف از سرویس adsl چیکار باید کرد؟
من دیشب شارژ کردم ! الان من پنلم رو چک میکنم بعد از 10 ساعت هنوز ترافیکی کم نشده ! :|
یک چیز دیگه هم اینک حجم مازاد مصرف من رو 23 گیگ زدن !
اما نکته جالب اینجاست که من دفعه اول که گفتم به پشتیبانی برام شارژ کنه گفتم 2 گیگ شارژ کن بعد دیدم 23 گیگ شارژ کرده و 21 گیگش به عبارتی شارژ منفی بوده و حدود 1.7 گیگ هم ترافیک داشتم .
بعد که این 2گیگ تموم شد تو یک هفته (کلا استفادم زیاد هست :دی) وقتی زنگ میزنم بهم میگن 23 گیگ شارژ منفی خوردی .
یعنی دقیقا این 2گیگم که استفاده کردم منفی ثبت شده !
بعد که میرم مخابرات زده که 23 گیگ دوباره عینا حساب شده ! و اینک تو پنل من هم هیچ اثری از اون 23 گیگ منفی نیست و فقط تو خود پنل ادمین هست . حالا بعد از اینکه ادمین اطلاعات پنلش رو روی پنل من ساینس میکنه و یکسان میکنه بازم یک چیز دیگه که عجیبه اینه من امروز پنل رو چک میکردم اینو دیدم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگاه کنین از ساعت 13 و 9 دقیقه تا 18 و 41 دقیقه من 23 گیگ مصرف کردم :دی
جالبه دوباره یک ساعت بعدشم هیمن مقدار رو استفاده کردم !
یکی منو توجیه کنه چطور تو 5 ساعت 23 گیگ استفاده کردم ؟ :دی
یعنی من داشتم با سرعت 1.4 مگابایت بر ثانیه بکوب دانلود میکردم ؟! :دی آخه اخرین سرعتی که بتونه بده فقط 2مگابیت هست که تقسیم به 8 میشه 256 کیلوبایت !
کلا اینترنت لولـــی هست ! به قول مسئول بخش دیتا "اینترنت پیرمردی" :دی
میگفتن مثل اینک شبکیه هم روی فیبر نوری سرویس میده ! یعنی با خود مخابرات قرارداد داره ! اگه کیفیت سرویس هاش خوب باشه بد نیست یک نگاهی بکنین به سایتش .
shabakieh.com
اما جالب اینه پیش شمارم رو که میزنم میگه پشتیبانی نمیشه ! :| زنگ میزنم میگن نه پشتیبانی نمیشه ! میگم مثل اینک شرکت شبکیه با مخابرات قرارداد داره که روی فیبر نوری هم سرویس بده ! میگن که هنوز که چیزی به ما اعلام نشده و ...
چه خبره اینجا ؟!
بعد دو سه ماه كه از اين پينگ و سرعت خبري نبود ....
یه سوالی هم برای من بوجود اومده
با حسابی که من کردم در عکس زیر یعنی سرعت من 53 M/s هست :18::18::18:
525 مگ در عرض فقط 9 ثانیه (New World Record) :5:
که از این بابت خیلی خوشحالم چون تا حالا نمی دونستم اینقدر سرعت بالاست و هی غرغر می کردم
امیدوارم که عزیزان ما در مخابرات ما رو هلال کنن :42::42: