تایید میشه.نقل قول:
دیشب اصلا نتونستم دانلود کنم.
سرعت رو که کم کردند شبانه هم برداشتن فقط مونده روزانه هم بردارن:18:
Printable View
تایید میشه.نقل قول:
دیشب اصلا نتونستم دانلود کنم.
سرعت رو که کم کردند شبانه هم برداشتن فقط مونده روزانه هم بردارن:18:
این شاتل یعنی داره با روح و روان من بازی می کنه ها!یعنی متنفرم که یکی این جوری رو اعصابم باشه،درست روزی که تصمیم گرفته بودم حتماً برم از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم سرعت ها رو از از ساعت 3 به بعد برد بالا...اگر قراره همیشه این طور بمونه بمونم سر جام اگر قرار نیست آقا درست نکنید بذارید راحت تصمیمون رو بگیریم تموم شه بره دیگه...راضی بودم این دو شب رو همون 300 مگ می گرفتم ولی مطمئن بودم اینا سرعتارو همون قدر نگه می دارن...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------
پاسخ من:
افرين دوست عزيز - من 512 اكو دارم.
شب ساعت 1 تا 3شب سرعت روي 17 است.از ساعت 3 شب 1دفعه سرعت ميره روي 60 و ثابت ميشه.
دوستان مال شما هم به اين صورته ؟؟؟؟؟؟
.........................................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من سرويس 512 اكو دارم . سرعتم ساعت 1تا3 كليد ميخوره روي 16 كيلو ولي از ساعت 3شب فيكس ميچسبه روي 60كيلو بايت در ثانيه.
موردي مثل مورد من الان هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز پینگت چنده؟نقل قول:
یه دوستام مبین نت داره خیابان اصفهان گلستانه پینگس 245-280 هست خودم تست کردم از 4.2.2.4
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
خودم ایرانسل دارم پینگم 320 هست نهایتش میرسه به 310
البته مودمو اینور و اونور میبرم.الان اینجایی که هستم پینگ 305 هست ولی 4 چراغ روشنه از 5 تا.
کلا ایرانسل وضعیت خوبی تو اهواز نداره.دائما قطعی و وصلی و پینگ بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ 320 برای ایران خوب محسوب میشه ها ! الان خیلیا از جمله من پینگم روی همین رنج هست ( البته بدون dns server و ... )نقل قول:
بچه ها با 512 اكو شاتل شبي 850 تا ميشه كشيد
تو اهواز الان بهترین نت چیه , پدرم در اومد با این شاتل لعنتی ریت دانلودم 10
یکی امار بگیره بزاره اینجا بخدا روانی شدم با این سرعت افتضاح .
فکر نمیکنم ربطی به سیگنال داشته باشه. اگر با pingtest.net تست بگیرید اون پینگ واقعی تری رو نشون میده.نقل قول: