بچه ها پارسال یه فایل پی دی اف هم توی سایت بود که شهریه ها و زمان مراجعه برای ثبت نام بر اساس حرف اول اسم بود ولی امسال نذاشتن میخوام ببینم شهریه امسال چقدره؟
Printable View
بچه ها پارسال یه فایل پی دی اف هم توی سایت بود که شهریه ها و زمان مراجعه برای ثبت نام بر اساس حرف اول اسم بود ولی امسال نذاشتن میخوام ببینم شهریه امسال چقدره؟
یعنی اگه بخوام به امید تکمیل ظرفیت وایستم باید نرم انتخاب دوم رو دیگه یعنی تا بهمن باید انتظار بکشم که شاید این اتفاق افتاد؟نقل قول:
کارنامم مونده بود صفحه ی 10
گفتم بگذارم بازم ببینید
خوشحالی زده به مخم :31:
اینم کارنامه ی من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش اینو مطمئن نیستم باید زنگ بزنی بپرسی . شاید نظام وظیفه اجازه نده از انتخاب دومت انصراف بدی و بری انتخاب اول رو ثبت نام کنی. راستی نسبت به آخرین قبولی انتخاب اولت چقدر تراز کم داری و چند نفر عقبی؟نقل قول:
من خودم انتخاب اول قبول شدم اینو برا یکی از دوستام میخوام این شماره چنده باید به کجا زنگ زد ؟نقل قول:
فرق ندارهنقل قول:
بیشتر میشه دانشگاه رو کش داد
اما در مدرک میزنه پاره وقت
بعضی ها هم میگن یک امتحان جامع باید موقع گرفتن مدرک بدی.
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
حسودیت شده به خواهر ت نه :31::31::31:نقل قول:
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
زود هستنقل قول:
میزنن
شنبه دیگه ثبت نامه
من هیچ اطلاعی از زمان ثبت نام و اینا ندارم
از کی شروع می شه ؟؟
تو سایت دانشگاه آزاد قزوین که زده از 7 ام تا 14 ام
یعنی فردا
این برای سال بالایی هاست ؟؟؟
راهنمایی کنید ممنون می شم :11:
مرکز آزمون:نقل قول:
22581327
22581322
22580077
22573131
22574050
22574333
من پرسیدم یک بارنقل قول:
هم پاره وقت قبولی هم تمام وقت
اگر ترم اول بری
و داری می ری ترم دوم
و بخواهی انصراف بدی بری اون یکی رشته نمیشه
چون معافیت تحصیلی رد شده.
مگر این که کنکور بدی از نو.
گفتم هم کلی گفته باشم برای همه
هم شاید کمک شما بشه
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
20 تا 25 این ماهنقل قول:
اون مال سال بالایی ها
دوستان به نظرتون 5600 واسه من که آزمایشی دادم خوبه؟؟؟؟؟