گرفته شده : شنبه 10 اردیبهشت ساعت 11 pm
256 Kb از پارس آنلاین دارم.
Printable View
گرفته شده : شنبه 10 اردیبهشت ساعت 11 pm
256 Kb از پارس آنلاین دارم.
سلام
ی سوال
اسیاتک که همون مخابراته
و ارم نت هم که ارم نت هست
چرا می نویسن اسیاتک(ارم نت)؟
سلام
نمایندگی آسیاتک تو شیراز ارم نت هست
نقل قول:
مشکلات دیگه تبدیل به معما شده :
توی ساعات دانلود رایگان بعضی وقت ها ، اینترنت که قطع میشه هیچ ، تلفن هم قطع میشه ولی محال هست از 7 صبح به بعد تلفن قطع بمونه.
هفته پیش دیدم Page باز نمیشه ، یک نگاهی پایین انداختم دیدم اصلا چراغ ADSL خاموش هست .
گفتم حتما دوباره پورت سوخته و مشکل مخابراتی هست ( البته هیچ وقت این جوری نمی شد ، تازه از رانژه هم که .
در میومد ، روشن بود ولی آرام چشمک می زد)
خلاصه همین طوری زدیم 192.168.1.1 دیدم اصلا کانکشن PPOE نیستش . ( چجوری میشه خودش پاک شده باشه وقتی تا یک ساعت پیش بوده؟)
اخیرا بعضی وقت ها هم همه چراغ های مودم سبز هست ولی Page باز نمیشه و وقتی خاموش روشن می کنم می بینم چراغ سبز اینترنت ، قرمز میشه.
فعلا همین مشکلات .
آقا امروز خیلی قطعی ها زیاد شده.
خدا کنه حداقل بعد از این همه قطعی که برای ارتقا پهنای باند بوجود امده لااقل این سرعت شبانه ما به همون سرعت قبل برگرده.
فعلا که سرعت روزانه خوبه فقط مونده این شبانه لعنتی که همه کار ما دانلود شبانست.......
ای خدا ....
من قبلا شاتل داشتم .اصلا جالب نبود.الان چن وقته که پارس گرفتم و خیلی راضیم .(خدا رو شکر) .سرعتش تووووووپ.
میشه بگید سرعت دانلود شبانه و روزانتون چقدره؟نقل قول:
ممنون
512 شاتل داشتم سرعت از 58 بالاتر نمیرفت . شبها که دیگه افتضاح. الان با 128 پارس بین 160-180 روزانم هس .چون دانلود زیاد ندارم شبها رو نمیدونم . ولی تا اونجا که یادم میاد تفاوت چندانی نداشت.نقل قول:
آره مال پارس خوبه. قبل عید دانلود شبانه من به 170 هم میرسید. (البته با تورنت). ولی الان نمیدونم چجوریه. امتحان نکردم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شما الان چجوره؟ خوب شده؟
روزانه ام عالیه به 280 تا 300 میرسه اما شبانه خرابه 50-60نقل قول: