کوچولو ی بابانقل قول:
بیا بیا بیا بیا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کوچولو ی بابانقل قول:
بیا بیا بیا بیا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لولل , چرا دروغ می گی ؟ من که نه تو رو میشناسم نه می دونم کی هستنی نه هیچی :46: فقط می خوام بدونم چند سالتونه تا یهوو یه چی نگم ناراحت بشین و ... :10:نقل قول:
نگران نباش من ناراحت نمیشم ( +@ هرچه میخواهد دل تنگت بگو :دی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پر رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم میزنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب من برای چی نباید بگم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما که گلین برای چی باید ازتون ناراحت بشم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاش بیفته صفا رو هم نـ میزنم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا قضیه این شهر ارواح چیه ؟
شهرهایی هستن که فقط هتلشون قابل استفاده سنقل قول:
اقا قضیه این شهر ارواح چیه ؟
و توی ورلدهای تازه تاسیس خیلی بدرد میخوره
چون هیچ شهری بغیر ازینا وجود نداره !!!
حالا اینا کجان ؟ توی نقشه قرمزن ؟نقل قول:
اینو ندیده بودمنقل قول:
کوچولو ی بابا
-------------
ببخشید کیبوردم فیلتـر کرد :دی
نه ، خاکستری هستندنقل قول:
حالا اینا کجان ؟ توی نقشه قرمزن ؟