بالاخره دیروز معرفی نیمه رسمی و امروز معرفی رسمی شد ...
کد:
http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/press/pressreleases/pressreleasedetails/vivazprfinal-20100121
طراحیش برعکس عکس های قبلیش به نظرم قشنگه. اونی که دست الدار بود انگار با مواد توپ پلاستیکی و با دست جمع شده بود ... و الدار هم تمام سعیشو در بی ریخت نشون دادن گوشی کرد و موفق هم بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طراحی سری جدید سونی اریکسون از فلسفه طراحی ’human curvature’ پیروی میکنه که اولین نمونه ش رو تو X10 دیدیم ... که از شکل بدن انسان گرفته میشه ... من که طراحیش رو بیشتر از ساتیوی خودم دوست دارم ...
نقل قول:
features the new design philosophy ’human curvature’, first introduced with the Xperia X10, which will become a consistent feature of Sony Ericsson’s portfolio going forward. Designed to mirror the shape of the human body, and at the same time delivering a precise and compelling phone interaction, Sony Ericsson Vivaz™ is instantly recognisable.
شعار سونی اریکسون برای این گوشی هم "
Catch Life in HD with Sony Ericsson Vivaz " هست که واضحه که تمرکز سونی اریکسون رو کیفیت فیلمبرداری این گوشی بوده ... هی پشت هم هم در مورد فیلمبرداریش میگه
از تغییرات خوبش افزایش سرعت سی پی یو به 720 مگاهرتز بوده که مسلما تاثیر مستقیمش کیفیت فیلمبرداریه ...
قویترین سی پی یوی استفاده شده در یک گوشی سیمبین رو داره و به همین خاطر سریعترین سیمبین حال حاضره ...
قابلیت جدید دیگه هم فوکوس ادامه داره ... یعنی چیزی که تو پیکسون 12 استفاده شده بود که باعث میشه بهترین کیفیت فیلمبرداری رو بده ...
نقل قول:
* Capture - record spontaneous moments and memories in HD quality and crisp high resolution for a real-life video experience. The dedicated video key allows consumers to shoot video instantly with continuous auto focus for the perfect film every time.
* View - review video content in the standby panel or online via Wi-Fi on the 3.2 inch widescreen
* Share - upload via Wi-Fi onto YouTube™ and Picasa in high resolution while still using other features on the handset
از نکات خوب دیگه ابعاد جمع و جور (107 x 51.7 x 12.5 mm) و وزن واقعا کم این گوشیه که تنها 97 گرمه!! (یعنی از K750 هم کمتر!!) جنس بدنه هم شبیه ساتیو به نظر میرسه که عالیه و رنگ نقره ای ساتیو که من دارم جای هیچ اثر انگشتی روش نمیمونه (غیر از صفحه نمایش)
مشکل باتری هم حل شده و با 430 ساعت استندبای جز خوب ها و با 13 ساعت تاک تایک جز غول هاست ...
اضافه شدن جک 3.5 میلیمتری و microUSB در گوشی های سونی اریکسون رو هم با فال نیک میگیریم