نه دیگه رایگان خیالت راحت:31:نقل قول:
من 128 پنج گیگ می گیرم بازم نیم بهاست یا مفتیه؟
Printable View
نه دیگه رایگان خیالت راحت:31:نقل قول:
من 128 پنج گیگ می گیرم بازم نیم بهاست یا مفتیه؟
داستان امروز:
امروز تصمیم گرفتم برای یک ماه دیگه آسیاتک را شارژ کنم وبعد از عید ان شاء ا.. از دست اینا راحت بشم. چشمتون روز بد نبینه. بگم یه کم با هم بخندیم.
زنگ زدم بخش فروش، گفتن برو از quick task شارژ کن. وقتی در quick task اکانت را تمدید میکردم از 29 اسفند تا 29 فروردین تمدید میکرد. چون حجم تموم شده بود و میخواستم سرویس را تغییر بدم باید یکماهه میگرفتم. دو حالت سیستم اینا شارژ میکرد، یا از 29 اسفند تا 29 فروردین که به درد من نمیخورد، یا از امروز تا 1 اردیبهشت که 128 نامحدود را 52 تومان حساب میکرد. آخرش به بخش فروش گفتم تا خودشون فاکتور اضافه کردن تا فقط از امروز تا یکماه شارژ بشه. مرحله ی یک رد شد. وارد مرحله ی اصلی شدم :31:
حجم دوره ی قبل تموم شد و با وجود اینکه فاکتور جدید پرداخت شده بود و سرویس 128 فعال بود فقط سایت آسیاتک باز می شد. با خاموش و روشن کردن مودم و ... مشکل حل نشد که نشد. هر کی توی پشتیبانیشون یه چی میگفت، پشتیبانی وصل میکرد بخش فروش، بخش فروش وصل میکرد پشتیبانی ...
این مشکل حدوداً 3 ساعت ادامه داشت و بعد از 7-8 مرتبه تماس با آسیاتک حل شد.
و این بود آخرین تمدید آسیاتک...
حتماً بعد از عید خط را از رانژه خارج خواهم کرد. امروز ِ ما را که گرفتند، ان شاء ا.. خدا همه ی روزهایشان را بگیرد.
روز خوش.
یعنی من که میخوام از بعد عید فکر کنم اردیبهشت 5 گیگ 128 بگیرم گرونتر میشه از این نرخی که تو سایتش زده؟؟؟نقل قول:
یا از امروز تا 1 اردیبهشت که 128 نامحدود را 52 تومان حساب میکرد.
9000 ساعت آرامش( 1سال) و 9000 مگابايت 90000 تومان با بالاترين سرعت ممكن (71370 ريال + آبونمان)
قضیه این سرویس جدیدشون چیه؟؟؟
آخه فايده 128 با شبانه رايگان چيه ؟ بايد حداقل 512 با 5گيگ حجم بگيرين تا شبانه معنا داشته باشه وگرنه با 128 شبی 300 مگ كه به درد خودشون میخوره.
نقل قول:
واقعا صدای بخش فروشی هارو شنیدی؟
باورنکردنیه
از امروز تا 1 اردیبهشت را این مقدار حساب میکرد. یعنی حدود یکماه و نیم که یک و نیم برابر می شد. فقط قیمت آبونمان اضافه می شود که با 160% مالیات بر اینترنت پرسرعت یواش، حدوداً 2 هزار تومانی بیشتر می شود :20:نقل قول:
بله. برای خودم هم جای تعجب بود :18: اصلاً منتظر نموندم. فقط مشکل این بود که هیچکی راه حل را بلد نبود :31:نقل قول:
نقل قول:
9000 ساعت میگیم یک سال
9000 مگابایت حدود 8گیگ و 700 مگابایت
جمع سرویس جهت خرید:
89/988 تومان
در اصل 8 گیگ برای یک سال 90000 تومان بعد اون موقع گیگت تمام بشه سرویسی چون هر گیگ 5500 باید پول بدی
نمیتونی هم باطل کنی چون پول یک سال مالیاتت می پره
طرف باید خیلی کم مصرف باشه وگرنه به صرفه نیست
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
یکی نیست بگه جای این قرتی بازی ها و کلاه گذاشتن به طرق مختلف سر یوزر قیمتهای درست حسابی بدید
باز تکرار میکنم فقط ترک آسیاتک و بس
این که خیلی افتضاح پس اون 71370 ریال که نوشته واسه چیه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ساعت میگیم یک سال
9000 مگابایت حدود 8گیگ و 700 مگابایت
جمع سرویس جهت خرید:
89/988 تومان
در اصل 8 گیگ برای یک سال 90000 تومان بعد اون موقع گیگت تمام بشه سرویسی چون هر گیگ 5500 باید پول بدی
نمیتونی هم باطل کنی چون پول یک سال مالیاتت می پره
طرف باید خیلی کم مصرف باشه وگرنه به صرفه نیست
تو دو سه هفته چهار پنج بار قیمت ها رو عوض کنن به این میگن یه شرکت با ثبات