آره خوب....ولی اصلا انتخاب شعرش هم خوب نبوده تو این آهنگ...ولی آهنگسازی آلبومش خیلی رشد کرده خداییش..نقل قول:
Printable View
آره خوب....ولی اصلا انتخاب شعرش هم خوب نبوده تو این آهنگ...ولی آهنگسازی آلبومش خیلی رشد کرده خداییش..نقل قول:
شعر سلیقه ایه...نقل قول:
من اکثر شعرهای آلبوم رو پسندیدم، خوب و سنگین بودن... دست کم نسب به سایر آلبوم ها که یه سر و گردن بالاتر بود....
ولی من خیلی از آهنگ بندریه خوشم اومد!!!نقل قول:
با این که شاده ولی خیلی معنا داره!!!
با سلام به همه دوستان
2 مورد هست در مورد اهنگ بازار خرمشهر که شاید برای بعضیها سوال باشه
1-عینک ریبون
اینکه چرا بین این همه چیز با ارزش از عینک ریبون استفاده شده؟؟؟
برای اینکه عینک ریبون نماد تیپ بچه های ابادان و خرمشهر است(حتی تا این حد که اگه ولمون کنید تو شب هم این عینک رو میزنیم..ههههههه)
2-سید عباس
سید عباس یه امام زاده واقع در آبادان است که مردم آبادان خرمشهر تعصب خاصی نسبت به این سید بزرگوار دارند
گفته میشه در زمان شاه میخواستند با تراکتور این امام زاده رو تخریب کنند که جاده بزند که تراکتور در اثر معجزه این امام زاده چپه میشه و مانع از تخریب ان میشه
منبع:
کد:/www.mchavoshiclub.com
دوستان معنی این اهنگ بی معیش که میگه :
پاییز که میشد میترسیدم ژاکت یکی از همکلاسیهایم را پوشیده باشم چیه ؟ نه شعر بود نه شعر نو نه مفهومی نه .... :31:
اینو گفتی یاد اون جکه افتادم که به آبادانیه میگن بابات مرده...! میگه آخ جون از فردا تريپ مشکي با عينک دودي!! :27:نقل قول:
اینکه چرا بین این همه چیز با ارزش از عینک ریبون استفاده شده؟؟؟
برای اینکه عینک ریبون نماد تیپ بچه های ابادان و خرمشهر است(حتی تا این حد که اگه ولمون کنید تو شب هم این عینک رو میزنیم..ههههههه)
پ.ن: ببخشید که خارج از گفتوگوی تاپیک بود!:11:
نقل قول:نقل قول:
به نظر من عبارت هایی مثل النگو و عینک ریبون و تو ازدواج کردی و اینا یه کم بیکلاس میکنه...
با شعرای آلبوم خودکشی و امثال اون که 2،3 سال پیش میداد مقایسه کنید..
اتفاقا همین یه عالمه معنی و مفهوم داره ... پستای قبلی رو نخوندی :20:نقل قول:
دوستان معنی این اهنگ بی معیش که میگه :
پاییز که میشد میترسیدم ژاکت یکی از همکلاسیهایم را پوشیده باشم چیه ؟ نه شعر بود نه شعر نو نه مفهومی نه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود آهنگ خودكشي كه ضايع ترين كار چاوشي بود.نقل قول:
با شعرای آلبوم خودکشی و امثال اون که 2،3 سال پیش میداد مقایسه کنید..
نه شعر درستي داشت وسط آهنگ هم مصاحبه ميكنه و حديث ميگه و ...
خودکشی خوب بود. مشکلش این بود که از وسطاش شروع میکرد میگفت:برای گریه کردنات یکی دو روزی کافیه سیاه بپوش برای من اینم برای قافیه. خیلی این بیتو تکرار میکرد خیلی