و بعد از 16 روز از درخواست
آزادی نزدیک است:31:
Printable View
و بعد از 16 روز از درخواست
آزادی نزدیک است:31:
سلامنقل قول:
خیلی عالیه. شما هم با ادب و احترام جواب بدید.
در قوانین انجمن گفته نشده که تاپیک ها متعلق به یک عده هستن و بقیه ( هر کس که باشن) حق اظهار نظر ندارن. ما هم که به خودمون شک نداریم درباره سرویس های مشکل دار. پس نگرانی هم نیست . خیی راحت اشکالات سرویس اینجا به بقیه اطلاع داده میشه. کسی هم دلش میخواد بیاد طرف داری کنه. ملت کور نیستن و شعور هم دارن ( مگه اینکه شک داشته باشید شما) خودشون میخونن, انتخاب میکنن و تصمیم میگیرن که از شاتل ( یا هر سرویس دهنده دیگه ای) سرویس بگیرن یا نه.
این ارائه نظر نبود. این چارچوب فعالیت تاپیک های پی سی ورده.
شما خودتونو می گید یا همکاراتونو !!!!نقل قول:
شاتل دیروز بهم اس ام اس زد که اگه تا 24 ساعت دیگه پول رو پرداخت نکنی سرویست جمع اوری میشه
الان 24 ساعت گذشته و هنوز هیچ کاری نکردن
حتی زنگ هم نزدن که التماس کنن سرویس و شارژ کنم...... :دی
ما که از شر شاتل خلاص شدیم یک ماهیه.....به شما ها یی که مشکل افت سرعت دارین(به خصوص جکسون عزیز) توصیه میکنم هرطور شده از این شرکت بیاین بیرون پولتون را الکی حروم این شرکت نکنید
اونایی هم که مشکلی با شاتل ندارن و کیفیتشون خوبه بهتره که تو شاتل بمونن امیدوارم کاری که با من مشترک 3 سالش کرد با شما دوستان نکنه!!!
دوستان یه سوال,چجوری بفهمیم خط از رانژه شرکت خارج شده؟ خودشون که نمیگن
خاموش شدن چراغ status هست؟
چراغ لینک خاموش یا چشمک زن میشه و دیگه ثابت نیست...نقل قول:
---------------------------------------------------------------
اینو من میگم هی پاکش میکنن گفتم از موقعت استفاده کنم تا اسپم به شمار نیاد وقتی پست تکی میدم
حضور کارمندان شاتل در تاپیک چقدر پرنگ شده با تعداد پستهای انگشت شمار اونم همش توی همین تاپیک:27::31:
سلام داداشنقل قول:
من موندم تا ببینم نتیجه شکایت چی میشه که 1 درصد اگر امیدی هست شاتل رو سر جاش بنشونیم ولی کلا چون اینقدر مشغله دارم که حوصله درگیری با شاتل و مخابرات رو برای تخلیه خط ندارم . اینقدر با شاتل درگیر شدم که به این زودیها من رو ول نکنه پس من هم میگم بچرخ تا بچرخیم:31:
خارج از جواب شما(امیدوارم ناظر باز نگه درگیر شدی و توهین کردی!)
بچه ها پست من کو صبح براتون نوشتم ....
من امروز صبح طی صحبتی که با پشتیبان داشتم بهم گفت تو این لینک برید پیشنهاد و انتقادات رو بنویسید بهش گفتم چه خوش خیالی پیشنهاد که هیچی ولی واستون انتقادات فراوون ، گفتم حالا گیریم که نوشتم چی میشه ی وسیله جدید واسه پیچوندن دوباره ؟ ؟؟؟
دوستان کسی تا حالا واسه این لینک پیام فرستاده ؟ چی چی هست ؟ :5:
اگر فرستادید چه خبره ؟ چی میشه ؟ بمنم بگید ؟
آقا من دو روز دیگر از دست شاتل راحت می شوم اما هنوز شرکت جایگزین برایش پیدا نکردم هرجا از دوستان می پرسم می گویند هر شرکت کم فروشی یا محدودیت دارد
یکی هست به من یک شرکت معرفی کند
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کنید
دوستان سرعت شما هم کم شده؟
صفحه باز کردن خیلی طول میکشه