آره واقعا،کاملا موافقم،اگه جمع کرده باشه باید رفت جای دیگه واسه آنلاین بازی کردننقل قول:
پس یعنی از تو خود مودم نمیشه تغییرات رو متوجه شد که فعاله یا نه
اخه انقد دروغ میگن آدم تا خودش چک نکنه باورش نمیشه
Printable View
آره واقعا،کاملا موافقم،اگه جمع کرده باشه باید رفت جای دیگه واسه آنلاین بازی کردننقل قول:
پس یعنی از تو خود مودم نمیشه تغییرات رو متوجه شد که فعاله یا نه
اخه انقد دروغ میگن آدم تا خودش چک نکنه باورش نمیشه
بیشرف اسیاتک ازم 825گیگ ازم خورد امودم سرویس جدید خریدم ولی حجم باقی مونده به سرویس جدید انتقال پیدا نکرد در صورتی که در کانال تلگرام لعنتیش پست زده بود که
ترافیک باقیمانده در انتهای این سرویس قابل انتقال به سرویس بعدی خواهد بود!
پینگ با سرور 4224 و 8888 زیر 90 میشه اگه فعال باشه تو بازی سرور اوروپا 80-90 میشهنقل قول:
ولی الان پینگ 180-220 هه ...
الان پینگ 180-220 هه ...
دوستان dns اسیاتک چی هست لطفا بزارید
نقل قول:
تو مودم نگاه کن جلوی TYPE چی زده، اگر زده باشه interleave یعنی غیرفعال شده!
باید حتما FAST PATH باشه!
اینا فاکتورهایی هست که از طریق DSLAM اعمال میشه .
چرا پیام من پاک شده ادمین
من سرویس قبلیم 1200 چهار مگ بود الان سرویس جدید خریدم ولی ترافیک سرویس قبلیم انقال داده نشده به سرویس جدید حدود825گیگ بود در صورتی در کانال تگرامی خودش زده بود باقیمانده1200گیگ به سرویس جدید منتقل میشه الان درخواست خسارت زدم میخوام بگم این شرکت کلاهبرداری میکنه تو روز روشن بر ذاتش لعنت..
چند روزی همش timeout میده, یه مکالمه ساده voip انجام نمیشه
خطم 8mb وصله ولی اینترنت مشکل داره
برگشته عصر حجر
من سرویس قبلیم 1200 چهار مگ بود الان سرویس جدید خریدم ولی ترافیک سرویس قبلیم انقال داده نشده به سرویس جدید حدود825گیگ بود در صورتی در کانال تگرامی خودش زده بود باقیمانده1200گیگ به سرویس جدید منتقل میشه الان درخواست خسارت زدم میخوام بگم این شرکت کلاهبرداری میکنه تو روز روشن بر ذاتش لعنت..
من سرویس قبلیم 1200 چهار مگ بود الان سرویس جدید خریدم ولی ترافیک سرویس قبلیم انقال داده نشده به سرویس جدید حدود825گیگ بود در صورتی در کانال تگرامی خودش زده بود باقیمانده1200گیگ به سرویس جدید منتقل میشه الان درخواست خسارت زدم میخوام بگم این شرکت کلاهبرداری میکنه تو روز روشن بر ذاتش لعنت