بازهم آسیتک سرعتم کم کرده, سرویس 8مگ رو 4مگ بسته
باید بازم 1544 زنگ بزنم 20 دقیقه بحث کنم, هر چند هفته اینکارو میکنه
فکر میکنه همه از پشت کوه اومدن, متوجه نمیشن
Printable View
بازهم آسیتک سرعتم کم کرده, سرویس 8مگ رو 4مگ بسته
باید بازم 1544 زنگ بزنم 20 دقیقه بحث کنم, هر چند هفته اینکارو میکنه
فکر میکنه همه از پشت کوه اومدن, متوجه نمیشن
اتوماتیک اینکارو می کنن ، زنگ بزن بگو خط رو نزاره رو اتوماتیک بسته به کشش تنظیم نشه!نقل قول:
سالهاس این کارو میکنن, صد بار زنگ زدم موقتا درست میشه تا اینکه بازم...نقل قول:
نقل قول:دقیقا من هم همین مشکل رو دارم و وقتی با پشتبانی صحبت میکنی طوری حرف میزنه که انگار دارن لطف میکنند به ما اینترنت میدن و باید شکرگزار باشیم که کلا قطعش نکردن :n04:نقل قول:
شرکت کثیف تر از اینها سراغ ندارم و این حرف رو از کسی میشنوید که همه ISP ها رو تست کرده
سلام وقت بخیر خسته نباشیدنقل قول:
ببخشید به چه نحوه توی netflix ویدیو استریم میکنید؟! با کدوم ....؟!
ممنون میشم یه توضیحی بدین تشکر
من این سایتو قبلا دیدم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویری که گذاشتم از نت فلیکس نیست.نقل قول:
روی سیدباکس نرم افزار Plex رو نصب کردم و هر تورننتی رو که اضافه میکنم دسته بندی میشه و میتونید با کلاینت Plex روی هر دیوایسی استریم کنید.
علاقه مند بودید برای پیاده سازیش میتونم کمکتون کنم و بنظرم از نت فلیکس خیلی ارزونتر در میاد و اینکه از زیرنویس فارسی هم خیلی خیلی خوب پشتیبانی میکنه.
سرویسم هم 16 مگه ولی خطتم تا 12 آپ میشه
محتوای مخفی: تصویر از محیط plex
سرعت 512 بعد از اتمام حجم منصفانه رو چند بسته میشه؟
آخه اون وسطا سرعتو باز گذاشتن و بعد از اتمام، رو یک مگ بستن.
هنوز هم همونطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
------ را اینجا فعال کنید البته باید بخرید . یه روش دیگه هم هست بعضی از کشور ها هنوز مشکل پخش نت فلیکس ندارن مثل رومانی .
اکانت نت فلیکس هم شراکتی بخرید ...(من با دادشم که اروپاست یکی داریم البته اون پرداخت می کنه و من تو ایران بهش ما به تفاوت میدم )
هستن .... زیادی که که سرور های استریم برای نت فلیکس - هولو - پرایم امازون - بی بی سی ...دارن .....ولی همه پولی هستن و البته در زمان های خاصه هیچ وقت جلوشونو نمی تونن بگیرن
من سالهاست هر چی میخوام فورا دانلود میکنم, خرج netflix و اینها رو نمیدمنقل قول:
پسرم آلمان اشتراک netflix و amazon داره, باید صبر کنه اونا فیلم یا سریال جدیدی stream کنن
در عرض چند ساعت از زمان پخش همونو فورا مجانی دانلود میکنم