اسم کامل-ورژن WEB UI--ورژن Firmwareنقل قول:
Printable View
اسم کامل-ورژن WEB UI--ورژن Firmwareنقل قول:
اون جا همه چیز حساب کتاب داره یک چیزی به نام قانون است.نقل قول:
آقا یکی نیست تو این مملکت مشکل من رو داشته باشه؟ یا کسی هنوز بهش پی نبرده؟
چرا ایرانسل دسترسی به سرورهای داخلی رو محدود کرده؟
الان من سایتهای داخلی رو نمیتونم وارد بشم. مثلا سایت دانشگاهم باز نمیشه. تا دیروز فکر میکردم مشکل از دانشگاهه، دیروز میخواستم کانتر بازی کنم دیدم سرورهای داخلی هیچ کدومشون بپینگ نمیدن، سرورهایی که همه فعال بودن در حالیکه چند سرور ایرانی که آی پیشون با 10 شروع نمیشد رو میتونستم پینگ کنم ولی با latency زیاد. این یعنی اینکه ایرانسل الان به شبکه اینترانت کشور وصل نیست.
سرورهای داخلی همه ip شون با 10 شروع میشه و الان چند ماهه که این مشکل هست و عجیب اینکه کسی صداش در نیومده؟ آیا این کار رو کردن تا در مصرف پهنای باند صرفه جویی بشه؟
دوستان میشه یه راهنمایی کنیدنقل قول:
این تجهیزاتی که نصب شده روی دکل بالا فقط برای نسل 3 بوده یا نسل 4 رو هم ساپورت می کنه؟ (همینجا خوندم سه تا فرکانس مختلف رو ساپورت می کنه.)
سلام دوستان میخواستم بدونم میشه ?همزمان با طرح شبانه ?طرح روز هم زد یا نمیشه ؟
اینم خدمت شمانقل قول:
بد نیست روی گزینه تشکر از کسی که برات وقت گذاشته هم کلیک کنی. ( چون تازه واردی گفتم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آره میشه فقط باید با فاصله 24 ساعت طرح ها رو انتخاب کنی.. مثلا الان طرح روز خریداری میکنی ... 24 ساعت بعد طرح شبانه خریداری میکنی.. یا بلعکس اول طرح شبانه میزنی بعد از 24 ساعت طرح روزانه میزنی... هیچ فرقی نمیکنه فقط باید 24 ساعت بگذره.نقل قول:
شهرک باهنرنقل قول:
نقل قول:
کلا این یخورده عذاب اور شده این کاربر رضا که میرسه من یه مدت پیدام نمیشه اینجا چون
پشت سر هم اقا رضا اقا رضا اقا رضا ... انگار تو یه مزرعه هستی همه میگن بع بع
خیلی ببخشید ولی ادم حالش بهم میخوره امیدوارم یه ناضر بیاد این پستهای بیهوده رو کنترل کنه.
هر چند ممکنه پست خودم پاک شه ولی گفتم یجور بگم دیگه..
این طرح *555*3*10# که پنج ساعت مکالمه باشماره خاص داره رو زدم. الان می خوام دوباره همین طرحو بخرم نمیذاره. میگه شماره مورد نظر در لیست طلایی شما هست. چک کردم داره با تعرفه آزاد حساب میکنه. دوستان ممکنه راهنمایی کنید این چه داستانیه ایرانسل راه انداخته؟؟
من چند سال پیش این طرح رو فعال کردم از اون اولم اینجوری بود.هیچ تغییری نکردهنقل قول:
تو محل ما دکل رایتل هست.امروز دیدم داشتن روش آنتن ماکروویو نصب میکنن.6 تا رو خود دکل نصب بود به جهات مختلف.به نظر شما چرا دارن اینکار رو میکنن
برای پوشش دهی بیشتر دارن لینک های دکل های دیگه رو ازون دکل میگیرن تا چند تا سایت جدید نصب کنن.نقل قول:
سلام
من یه سوال داشتم که البته به موضوع تاپیک نامربوط هست ممنون میشم جواب بدید
غیر از شرکت های DLink و TP link و Huawei دیگه چه شرکت هایی مودم 3G و 4G می سازن؟
برند های خفن مثل cisco یا Linksys مودم 3G دارن؟
بله دارن ولی خیلی کمیابه تو ایران.نقل قول:
دوستان این ترفندی که 99 گیگ حجم رایگان میتونی از ایرانسل بگیری هنوز هست؟
یکی میشه اینا رو توضیح بده مثلا 1.5گیگ + 1 گیگ 12 شب تا 12 ظهر
یعنی فقط از ساعت 12 شب تا 12 ظهر میشه مصرف کرد یا 1.5 گیگ توی روز 1 گیگ توی ساعتی که گفته
همونجور که خودتون متوجه شدید درسته. ساعتی که زیر نوشته برای تکه دوم بسته هست.نقل قول:
محل کار شما در کدام شهر و حدودا در کدام منطقه همان شهر است؟نقل قول:
محل شما در کدام شهر و حدودا در کدام منطقه همان شهر است؟نقل قول:
اینترنت 5G سرعتی بیش از 20Gbps دارد!
خبرنامه دانشجویان ایران: اگرچه نسل چهارم اینترنت همراه یعنی 4G-LTE تبدیل به یک استاندارد جهانی در دنیا شده و محبوبیت قابل توجهی به دست آورده است، اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU) اعلام کرده در حال کار بر روی نسل بعدی اینترنت همراه یعنی 5G است. 12 نماینده از ITU در فواصل زمانی دهم تا هجدهم ژوئن بر روی استانداردهای شبکه 5G بحث و تبادل نظر کردند. ITU تصمیم گرفته 5G را با حداکثر سرعت 20Gbps یا 20 برابر بیشتر از سرعت 4G-LTE ارائه کند. البته این را به خاطر داشته باشید که سرعت ذکر شده هم اکنون بصورت یک نظریه است. سریعترین شبکه، LTE CAT 9 با سرعت 300Mbps است که مشخص است از سرعت استاندارد 4G یعنی 1Gbps پایینتر است. اگر بتوان به سرعت مورد نظر در 5G دست پیدا کرد مثل این است که کاربر در مدت زمانی بسیار کمی یک فیلم با کیفیت بالا را دانلود کند. در صورت به واقعیت تبدیل شدن این شبکه، 5G میتواند در یک محدوده 1 کیلومتری بیش از یک میلیون دستگاه را با سرعت 100Mbps سرویس دهی کند. قرار است ITU در المپیک 2018 بصورت آزمایشی شبکه 5G را به مرحله اجرا در آورد و مرحله اجرای تجاری آن به سال 2020 موکول خواهد شد.
درود
عزیز cat 9 سرعتش 450 مگابیت هستش.
قبل از اینکه 5G استانداردش تعیین شه،اعلام کرده بودن تو ایران میخوان 5G بدن.خخخخخ
XPERIA Z3
سلام
توی منزل فقط 2G آنتن میده 3G آنتن نمیده بایستی برم پشت بام تا 3G آنتنش بیاد راهی نداره تو منزل 3G آنتن دهی داشته باشه؟
من رشت هستم بلوار مدرس کوچه شهید افضلی اونجا دکل قرار دارهنقل قول:
سلام .من از طریق گوشی موبایل به pc کانکت میشم .سرعتم خوب بود با پینگ بالا.
ولی الان یک چند روزی هست سرعتش افت کرده.و سرعت دونلودش تو idm به زیر 100 رسیده و با قطع و وصل فراوان.
نکته عجیب اینجاست که در این قسمت مثل عکس پایین ولی جلوی ipv4 هم no internet acsess زده.
ولی عجیب اینجاست که اینترنت کار میکنه !!!!!!!!!
کسی میدونه مشکلش چیه؟
در کشور ip ورژن 6 هنوز راه اندازی نشدهنقل قول:
تمام آی پی های کشور ورژن 4 میباشد
میشه چند تا لینک بدید چون من هر چی می گردم چیزی پیدا نمی کنمنقل قول:
نه عزیز.این عکس مال من نبود.فقط این عکس را گذاشتم که منظورم را برسونم.نقل قول:
برای من حتی ورژن 4 هم غیر فعال زده.ولی اینترنت کار میکنه ولی سرعت پایینه در حد دونلود 80 کیلو با idm
بسته 1 روزه !! :دی
انتن -80 نسل 3
دیگه عین سابق نیست تو این تاپیک زیاد پست نمیزارن
سرعت خیلی افت کرده... روی 3G لینک از سرور ایران دانلود شبانه 20 کیلوبایت!
تجربه نشون میده عده ای هر سال درست سر تابستون بدلیل سادیسم مزمن میزنن سرعتها رو کم و پیلترشکنها رو کند میکنن. تا پاییز همین اوضاع برقرارهنقل قول:
توی مخ معیوبشون چیه من که موندم
دوستان لطفا یه سرویس با صرفه معرفی کنید
حجم 40 مگ و 60 مگ خیلی کمه اصلا جوابگو نیست
برای یک هفته میخوام
به تعرفه های 3 و 6 ماهه در سایت ایرانسل یه نگاه بندازنقل قول:
شاید یکی از دلایلش اینه که ماشالا مردم مسابقه دانلود با اینترنت موبایل گذاشتن. به قصد کشت دارن دانلود میکننا!نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
به میزان پهنای باند در نظر گرفته شده برای اون منطقه وتعداد یوسرهای اکسس پوینت ربط داره عزیز. خیلی مناطق هستن که اقت سرعت نداشتن و بهبود هم داشتن . منطقه لویزان تهران برای مثال افزایش پهنای باند داشته به 11-12mb/s شب و روز سرعت همینقدر هست. نمیدنم چطور پهنای باند رو تقسیم میکنن ولی همه جا به یک اندازه شلوغ نیست.
چرا تعداد شهرها افزایش پیدا نمیکنه
دوست عزیز شهرهای زیادی تحت پوشش قرار گرفتند بدلیل اینکه سایت ایرانسل بروز نشدهنقل قول:
400 کیلومتر از راه های استان فارس تحت پوشش قرار گرفته
دیروز در سفر به استان فارس متوجه شدم
منطقه 22 تهران - شهرک گلستان تقریبا میتونم بگم که ایرانسل سرعت شبا بین 1-5 مگ هستش رو 3G..صبحا هم کلا 512 کیلوبیت .. بر عکس همراه اول صبح 10-16 مگ شب هم نزدیک 20 مگ..رایتل هم همیشه 4-10 مگ.
تعداد سایت های 3G ایرانسل تو منطقه ما از آزادگان تا دریاچه 6 تاس .. همراه اول 12 تا و رایتل 7 تا... 6 تا سایت همراه اول هم به فیبر مجهز شدن ( موقع کندن زمین و کابل کشی شاهد بودم ).
کلا وضعیت خوبی نداره ایرانسل تو منطقه ما...انقدر یوزر زیاد شده که ظرفیت همه سایت ها پره پره.:n03:
بقیه جاها در چه وضعیه ؟