همچین جیدی نیست هست بگید بگیرم تقدیمتون کنمنقل قول:
موفق باشید
Printable View
همچین جیدی نیست هست بگید بگیرم تقدیمتون کنمنقل قول:
موفق باشید
فقط منتظر اینم که 17 روز دیگه که از سرویسم مونده تموم شه و جمع آوری کنم !
خیلی مشکلات داره های وب از وقتی اومدم های وب مشکل نوییز خط پیدا کردم ، حتی خودشونم نمیدونن باس چیکار کنن و فقط یه سری خزعبلات به آدم میگن !
تایم رایگان هم که دیگه نداره !
گاهی وقتا هم که هیچ فایلی نمیتونم آپلود کنم ! فقط باس مودم رو خاموش و روشن کنم تا دوباره بتونم با سرعت 20 کیلوبایت یه فایل رو آپلود کنم !
سلامنقل قول:
شما لطف میکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته لینکش برای یکسال پیش هست... احتمال میدم نباشه ... اگر بود ...خیلی خوشحال میشم بصورت خصوصی کد رو برام بفرستید
موفق باشید
جالبه منم خطم اومده پایین میگن از طرف ما نیست من مجبورم یه ماه دیگه بمونم چون زیاد فشفشه رایگان دارم تموم بشه منم تخلیه میکنم ، اینقدر ضعیفه ساده ترین کاره نمیشه انجام داد همش تایم اوت میده قطعی هم زیاد سرعت هم پایین.نقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
برادر من خوب مال يك سال پيشو مينويسي كه چي!!!قبل پست دادن واقعا فكر كنيد!!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
یک سوال
من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دیدم برای "ترافیک عادی" بالای 10 گیگ آفری نداره های وب. این یعنی شما 20 گیگ بخوای بخری باید 2 تا 10 گیگ بدی؟ (به بیان دیگه 2 بار هزینه گزاف پلکانی رو بدی!!؟)
اگر اینجوری هست حتما به 195 شکایت کنید چون این دیگه آخر دزدیه!!
این که هیچی نیست . دلمون خوشه اینترنت 16 مگ گرفتیم . . نود درصد اوقات سرعت اندازه همون 8 مگ هست . فقط صبح می تونم اینترنت واقعی 16 مگ رو تجربه کنم سرعت دانلود یک و 500 تا یک و 600 مگابیت میشه. از ساعت 3-4 بعد از ظهر سرعت میاد رو 900 کیلو تا یک مگا بیت .عینهو موقعی که 8 مگ داشتم.. ( همین الان سرعت دانلود 800 کیلو بیت هست)
البته جالب ترش اینه که بعضی اوقات از سرورای داخل ایران سرعت خیلی پایین تر از سایتا و سرورای خارجی هست !!
نقل قول:
داداش این موضوع فکر کنم مال دو هفته یا سه هفته قبل هست . واسه یه روز کد تخفیف داد فکر کنم 50 تومن یا بیش تر بود..اونم فکر کنم واسه اولین خرید بود کاربرا می تونستن ازش استفاده کنن . همین یه بار بود . فکر می کنی های وب خیرات می کنه روز و شب کد تخفیف دیجی کالا بفرسته واسمون ؟؟
خیلی های وب خاطرمون رو می خواد:n08:
جدیدا هم کد تخفیف میده؟ چطور میشه گرفت؟نقل قول:
دوستان یه سوال دارم. لطفا اگر کسی از غیر از های وب هم همین الان در حال استفاده از اینترنت هست جواب بده.
ایا واسه شما هم یوتیوب و فیسبوک بدون فیلتر هست و می تونید بدون مشکل استفاده کنید همین الان؟ :n07:
18 ساعت اینترنت رو قطع کردن باز و انگار نه انگار اتفاقی افتاده مملکت صاحب نداره که این جور میشه.
نقل قول:
پس دم مخابرات منطقه شما گرم .
خدا رو شکر یه هفته هست مشکل قطعی ندارم .
ولی این طور که تو گفتی احتمالا به این جا هم سرایت کنه تو همین چند روز . لعنتی مثل بیماری مسری هست . یه جا قطع بشه چهار روز بعدش بقیه نقاط کشورمم این طوری میشه :n02:
میدونی تمام این مشکلات زیر سر این دولت و مسئولینش هست بدون در نظر گرفتن میزان زیرساخت های کشور و این که مقدمات لازم رو فراهم کنن اجازه بهره برداری از اینترنت های همراه رو صادر کردن 3G ,4G حالا هم که اینترنت روستایینقل قول:
مگه شما چقدر پهنای باند به کشور اضافه کردین که این همه دارین توسعه میدین روز های هم که قطع نیست پینگ بالا پکت لاست سرعت کم تک کانکشن و ...
من موندم تعریف از اینترنت یعنی چی وقتی حتی نمیتونید یک اینترنت خوب حتی با سرعت 200 کیلوبایت ولی پایدار به مردم ارائه بدین چطور میاین در روزنامه و تلویزیون ادعای پیشرفت در زمینه اینترنت میکنید؟؟؟؟
وقتی حتی با قطع ارتباط یک شهر ارتباط چند تا شهر قطع میشه این نشان دهنده چیه ؟؟؟؟ ضعف زیرساخت ؟؟؟ این دولت از همه دولت های قبلی بیشتر گند زده.
اینا حتی حاضر نیستن پول خرد تو جیبشون که واسه ما ارزوست و صرف فیبرنوری بکنن حاضرن 4g,5g همه بیارن اما فیبر نوری نکشن درصورتی که اولویت هستشنقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
کار به این دولت و اون دولت نداره . مساله اینه که پول مفت مردم زیر دهن اینا مزه کرده و از هر راهی باشه می خوان از حلقوم مردم بکشن بیرون . هر کی تو این راه بیش تر بچاپه بهترهر دولتی باشه همین آش و همین کاسه است. مسابقه واسه چاپیدن ملت
داداش حرف از پهنای باند نداریم و این حرفا هش مسخره کردن خودمونه. همین الان ایران داره به افغانستان و عراق پهنای باند می فروشه . اونم به قیمتی که خدا فقط می دونه چه قدره.
نکنه پس اینایی که میده به عراق وافغانستان می فروشه پهنای باند فرودگاه مهر آباده.
همش به خاطر تجهیزات مزخرف ماقبل تاریخ مخابراتی ایرانه . به درد خودشون می خوره .
وقتی اون قدر قدرت داسته باشی که به هیچ احدالناسی پاسخگو نباشی وضع همینه . تا قیام قیامت همینه
مخابرات که مثلا قرار بود خصوصی بشه که بهتر بشه افتاد دست س.پ الان هم که دیگه فقط دارن پیشرفته ترین دست گاه های ش رو از چین میخرن و هیچ انگار و نه انگار بقیه چیز ها هم مهم هست فعلا که این ها سواره هستن و ما پیاده.نقل قول:
بله بعضی از روزها مثل امروز فیلتر این سایتها برداشته میشه ولی موقتی هست و بعدش دوباره سریع فیلتر میشه زیاد بهش امیدوار نباش چون دائمی نیست موقته :n02:نقل قول:
فیسبوک رو نمی دونم ولی یوتیوب رو از اولین روزی که این طرح جدید های وب رو استفاده می کردم(28 روز قبل) بدون فیلتر بود واسم . گفتم شاید بقیه ای اس پی ها هم این طوری باشهنقل قول:
حالا انقدر بیاید بگید اینجا فیلتر نیست فیلتر نیست تا فیلترش کنن بسه دیگه استفاده کن صداش رو هم در نیار اهنقل قول:
یوتیوب رو هیچوقت نمیبندن
باز گذاشتن تا مردم ویدیو آنلاین ببینن حجمشون تموم شه تا دوباره پول بدن گیگ و فشفشه بخرن
دوستان من قیمت های این شرکت رو دیدم ، برای دانلود میخوام فقط ، سرعت 16 مگ رو واقعا بهم میده یا الکیه ؟
مثلا میخوام 3 ماهه بخرم ، یه فشفشه 50 گیگی هم بخرم برای دانلود
نظرتون چیه ؟
هایوب برای دانلود عالیهنقل قول:
آره اگه خطت 16 بکشه برات میزارن سرعت 1مگ و 500 کیلو بهت میده
بله سرعتش برای دانلود عالیهنقل قول:
ولی حیف که دانلود شبانه رایگان نداره :n03:
دوست عزیز من همین الانش های وب 16 مگ دارم . سرعت دانلود در بهترین حالت برام تا 1.7 مگابیت هم رسید. در بدترین حالت هم اومد رو 300 کیلوبیت..( وقتی کلا مخابرات و اینترنت داغون باشه)نقل قول:
بستگی به خطت داره هر چه قدر خطت بکشه های وب بهت میده . های وب می خواد تو هی سرعت بالاتر بخری بری رو دانلود زرتی فشفشه بخری. های وب اینو از خداشه .
به نکته ی بسیار خوبی اشاره کردی . دمت گرم . واقعا هم همین هست. اینا خودشون آپارات ساختن ولی دیدن مردم نمی رن سراغش اومدن سراغ یوتیوب.نقل قول:
به خدا چند روز قبل یه فایل 30 مگی رو خواستم تو آپارات آپلود کنم به فحش دادن رسیدم . اونم با همین اینترنت 16 مگ های وب . بعد در عرض یک دقیقه یا کم تر همین فایل تو یوتیوب آپلود شد
سلام
دوستان های وب کیفیت سرویسهای نامحدودش چجوریه؟
قبلا از یه جای دیگه میگرفتم نامحدودشو ورداش جم کردم
کسانی که داشتن رازی بودن؟
سلامنقل قول:
نامحدودی که محدودیت حجم داشته باشه دیگه میشه شیر بی یال و دم:n02:
سرعت شون هم خود های وب میگه سرعت اسمی،های وب بعد از برداشتن شبانه رایگانش دیگه اصلا توجیه اقتصادی نداره من که اصلا دوست ندارم تست کنم نامحدود هارو...
بله البته:n02:نقل قول:
حرفتون رو قبول درم
ولی خب چه میشه کرد
اخه خونمون جوریه که حجمی به هیچ وجه جوابگو نیست
و همین نامحدود بی یال و دم جوابه:n41:
(حداقلش اینه که میدونی تا سر برج تموم نمیشه)
قبلا اسیا تک داشتم
نامحدودشو برداش بی خی شدم
پارس انلاین هم که ماشالا بعد از یک ماه میگه تو مرکز مخابراتی شما فقط یک مگ یک ساله میتونیم بدیم:n34:
نقل قول:ببین های وب اصلا نامحدود نداره و در توضیحات هم واضح نوشته که بعد از تمام شدن حجم باید حجم بخری! تو های وب باید پول بدی پول و فقط پول های وب فقط پول میشناسه برای یک اینترنت متوسط در های وب ماهانه 50 تا 60 هزار تومان حداقل باید کنار بذاری وگرنه باید جمع آوری کنی و فقط هزینه و دردسر رانژه براتون داره بخوای فشفشه بخری قبلش باید پول سرویس رو بدی بعد برای اینکه به تعداد روز فشفشه اعتبار داشته باشی باید نیترو بخری تا شما رو شایسته خرید فشفشه قرار بدهندنقل قول:
سرویسهای غیرحجمی، سرویسهایی با ماهیت مشابه سرویس نامحدود هستند. از این نظر که ترافیک قابل استفادهی بالایی دارند.
تفاوت آنها با سرویسهای نامحدود معمول این است که بهجای کاهش سرعت در هنگام گذر از مصرف مشخص، سرعت آنها در طول مدت ارائه سرویس همواره ثابت باقی میماند. در عوض اگر حجم قابل مصرف تمام شود، امکان خرید ترافیک اضافه با قیمت کمتر از معمول و همچنین فشفشه، وجود دارد.
در آسیاتک شاتل پارس آنلاین صبانت و... طرح های ویژه تمدید یکساله و... ارزان قیمت برای مشریان قدیمی میزارن تا راحت بشه حجم خرید ولی در های وب از این خبرها برای تمدید نیست هر ماه باید یک نیترو 6 تومنی بخری تا بتونی بسته حجم فشفشه بخری و شرکت های دیگه طرح های ویژه حجم ارزان قیمت به همراه سرویس میدن ولی در های وب اول باید یک سرویس گران قیمت بخری بعد حجم فشفشه بخری
از این ها گذشته خودتون برای پنیگ افتضاح که همیشگی هست آماده کنید به علاوه قطعی وصلی های دوره ای که یک هفته ویا یک ماه طول میکشه ولی پشتبانی میگه اشکال از مرکز مخابراتی شما هست ولی میای اینجا میبینی همه مشکل دارند!
های وب کلی طرح جدید هم برای مشتریان وفادارش داره که بیشتر این عزیزان رو سرکیسه کرد مثلا برای تماس با پشتیبانی باید یه نیترو 2 تومنی بخری و برای نظر دادن و لایک کردن پست های های وب تو اینستا هم یه نیترو 1000 تومنی بخری هنوز این طرح ها راه نیفتاده و مشترکان وفادار منتظرند :n19:
نقل قول:
نه که خیلی عاشق چشم و ابروی های وب باشم که سه سالو نیم هست دارم ازش استفاده می کنم .
بدبختی خدا یه سرویس دهنده درست و حسابی نیست تو این استان بوشهر خراب شده که خدایا خرابش بگردون خودشو نیروگاه اتمیش و اون ذخایر گازش که فقط سرطان و فحشا و بدبختی برامون آورده :n37::n35:
همونایی هم که هست فقط تو خود بوشهر و 50 کیلومتریشو پوشش میدن . ( صبانت- شاتل- پارس آنلاین ) یعنی اگه یه آی اس پی درست و حسابی بود همون دو سال قبل خلاص شده بودم ازش .غیر های وب ، پیشگامان و خلیج آنلاین هست تو منطقه ما . باید ده بیست سی چهل بکنم بین این دو تا تا آخرش یکی رو انتخاب کنم . سه سالم خودم پیشگامان استفاده می کردم قبل های وب
اون روز با پشتیبانی های وب داشتم اینترنتی صحبت می کردم بهش گفتم :اگه بخوام تخلیه بزنم چقدر طول میکشه خطو تخلیه کنید . گفت :بین 3 روز تا یه هفته . گفتم :نمیشه زودتر از این تخلیه
بشه ؟ گفت: نه. گفتم: اگه تو سامانه 195 شکایت کنم چقدر طول می کشه ؟ اول که کمی من من کرد. بعدش گفت ما سعیمون رو می کنیم ببینم چی میشه :n10:
جواب درستی نداد اپراتوره :n02:
سلام
من دفعه قبلی هم پرسیدم ولی کسی جوابمو نداد
سرویس های نامحدود چه فرقی با محدود دارن؟
ببین دوست من . من تا حالا سرویس نامحدود نداشتم ولی یکی از دوستام واسه یه ماه سرویس نامحدود های وب رو گرفت ( یک سال پیش ) سرعت 256 بود به نظرم . یعنی افففففففففففتضااااااااااحنقل قول:
سرعت دانلود با دانلود منجر رو 30 به زور به 35 کیلو بیت می رسید . رو 10 یا 20 نرمالش بود .ولی خودم تو خونه اینترنت 8 مگ های وب داشتم سرعت دانلود زیر 600 یا 700 نمیود . دوستم چون پول نداشت خرج خرید حجم کنه مجبور بود نامحدود بخره ولی سر یه ماه بیش تر دووم نیاورد بس که افتضاح بود . این مال یکی دو سال قبله. راستش الان دیگه نمی دونم چه وضعی داره
ولیییی
چرا شما گیر دادی به نامحدود؟ اینو بدون که دیگه تو ایران سرویس نامحدود معنی نداره . یعنی سرعت اصلا نداره و افتضااااااح. شما همون حجمی بخری خیلی بهتره . هر چند که الان همشون نامحدوداشون رو هم حجمی کردن دیگه یعنی تا مقدار معین حق دانلود نامحدود داری و بعد از اون دیگه باید پول بدی واسه حجم !!
پس خیلی خودتو درگیر نامحدود ومحدود نکن . همون حجمی بخر هم سرعتش بالاتره هم دردسرش کم تر !!
دوستانی که فشفشه ویژه عید قربان را دریافت کردند این فشفشه به اونها تعلق نمیگیره :n13:
درودنقل قول:
برای دو تاعید فقط یک فشفشه میدهند .
به مناسبت عید سعید قربان و غدیر، مشترکین گرامی میتوانند با ورود به پنل کاربری خود از ابتدای روز دوشنبه، ۲۲ شهریور ماه تا پایان روز سه شنبه ۳۰ شهریور ماه، نسبت به دریافت فشفشه هدیه خود اقدام نمایند.
هنرنمایی دیگری از های وب ....
ماه قبل اینترنت 16 مگ های وب داشتم . این ماه طی صحبت با کارشناس های وب که گفته بود تو سرویس های حجمی پهنای باند رو بالاتر از اون چیزی که خریدین میبندیم ، رفتم اینترنت 1 مگ حجمی خریدم (2 سال همین سرویس رو داشتم که سرعت دانلود روزم 440k بود و سرعت دانلود شب رایگانم هم 250k) . اما دیدم سرعت دانلودم همون 128k است. زنگ زدم پشتیبانی های وب بهش میگم همکارتون گفت که پهنای باند رو توی سرویس های حجمی بالاتر میبندیم اما این که همون سرعت اسمی خودمه که . میگه پهنای باند رو روی 4 مگ براتون بستیم . میگم پس چرا سرعت دانلود من از 128k بیشتر نمیره ؟ میگه خود سیستم به صورت اتوماتیک اجازه نمیده بیشتر از 128k دانلود کنی . به پشتیبانی میگم اگه قرار باشه نهایت سرعت من 128k باشه پس چرا شما پهنای باندم رو روی 4 مگ بستین ؟ اگه روی همون 1m می بستین هم که بازم سرعت دانلودم همین 128k بود .شروع کرد به مِن مِن کردن و جوابی نداد ... اینها دیگه شورشو در آوردن به خدا
به پشتیبانی های وب تماس گرفتم گفتم پس چرا فکری برای دانلود شبانه نمیکنین ؟
بهش گفتم اکثرا دارن میرن شرکتهای دیگه ...
بهم گفت اگه دانلود داری فشفشه بخر
میگفت ما بسته های فشفشه را برای افرادی که نیاز به دانلود دارن گذاشتیم :n04:
کلا تو اینستا هم تا صحبت از دانلود شبانه میشه فوری پشت سر اون چند تا کامنت میاد که از فشفشه و کیفیت سرویس تعریف میکنن و به به چه چه راه انداختن قشنگ معلومه این یوزرهانقل قول:
الکی و از طرف های وبه:n02:
واقعا با این سیاستی که های وب در نظر گرفته متاسفم برای یوزرا چون مشترک رو میپیچونن و عوام فریبی میکنن
خوب بزارید یه داستان قشنگ بگم.
پریشب تو خونه نشسته بودیم ساعت 8 شب که یه دفعه صدای انفجار اومد . بوووم . فکر کردم جایی بمب زدن . تا نه . ترانس برق محله مون ترکید رفت رو هوا. فکر کنم برق محله ما و دو تا محله کناریمون قطع شد. من پای کامپیوتر بودم و خدا خدا می کردم کامپیوتر نابود نشده باشه.
خلاصه من دیگه گذاستم تا فردا صبحش که کامپیوتر رو روشن کن. خلاصه
کامپیوتر رو روشن کردم مودم هم و هارداکسترنال همشون سالم بود اما !!!
هر کاری کردم به هر صراطی رفتم نتونستم به اینترنت وصل بشم . اولین شکی که داشتم این بود که کارت شبکه کامپیوترم سوخته باشه از شانس بدم روز تعطیل بود و عید . همه جا هم تعطیل.
از سر ناچاری زنگ زدم به های وب مثلا گفتم که دیشب همچین اتفاقی افتاده و احتمال میدم مودم از تنظیم دراومده باشه . خوب یه خانومی بود
45 دقیقه با من حرف زد پای تلفن. ده دقیقه اولش همش می گفت پینگ بگیر !! پینگ بگیر :n08::n08:
بعد مثلا گفت 1 دقیقه مودم رو روشن خاموش کن تا چی میشه 5 بار خدا شاهده همین کار رو تکرار کردم و هیچی به هیچی. دقیقا 4 بار مودم رو خودم ریست کردم به صورت سخت افزاری خخخ. چند بار سوزن رفت تو گوشت دستم جونم دراومد .:n08:
همش هم تکرار می کرد که ممکنه مشکل از مرکز مخابراتی خودتون باشه . :n13::n35:
جالبیش می دونی چی بود؟؟ وایرلس سالم کار می کرد و گوشیمو راحت به همین اینترنت های وب وصل کردم بهشم گفتم . بعد واسه همین شک کردم به مشکل کارت شبکه . اینو خودم تو دهن طرف انداختم بعد اونم شروع کرد که آره احتمالا کارت شبکه تون سوخته و باید عوضش کنید تا درست بشه چون با وایرلس به گوشی وصل شده اینترنتتتون. )
خلاصه من بدو بدو رفتم دیروز بعد از ظهر دنبال کارت شبکه . سر یه مغازه که اتفاقا باهاش دوستم هستم طرف بهم راهنمایی داد که احتمال 99 درصد مشکل از ویندوز باشه و کارت شبکه سالم باشه. گفت اول برو ویندوزت عوض بکن اگه نشد بیا کارت شبکه بخر.
منم حرفشو گوش گرفتم ویندوزو دوباره عوض کردم و با کمال تعجب دیدم قشنگ وصل شد به اینترنت .
اما نیم ساعت قبل دوباره کارت شبکه مشکل پیدا کردو چون از قبل این دفعه درایورشو از اینترنت گرفته بودم نصبش کردم و خدا رو شکر دیگه مشکلی نداشته تا الان .
یه خبر خوب هم این که می خوان نمایندگی آسیاتک رو بیارن تو شهرمون . تا آبان ماه کاراش تموم میشه . منم کاسه کوزمو جمع می کنم از های وب بای بای می کنم. البته تا اون موقع مجبورم سر کنم با های وب نکبتی
:n03: :41: :n28:
گرافیک تصاویر این صفحه تو همه شرکتا عالیه:|نقل قول:
سریع هم میادش:|
Sent from my LG-D855 using Tapatalk