بچه ها من افتادم شاهرود لشگر تکاور 58 رسته الکترونیک (ستوان سوم)
اقا چه جور جایه ؟؟؟
کسی میدونه؟
Printable View
بچه ها من افتادم شاهرود لشگر تکاور 58 رسته الکترونیک (ستوان سوم)
اقا چه جور جایه ؟؟؟
کسی میدونه؟
نقل قول:من کسریم رو سال 90 ثبت کردم و تو برگ سبزم هم هست ولی الان یگان می گه باید تاییدش کنیدنقل قول:
برا تایید باید به کجا مراجعه کنیم؟
ممنون
سلام میلاد جان خوبی داداش ؟ فدت شم من امروز صبح اومدم 02 واسه شروع آ»وزشی لباسامون رو بهمون دادن و مرخصی دادن تا شنبه 7 صبح دوباره بریم اونجا .. داش میلاد حرفات و کمکات خیلی به دردم خورد دمت گرم داداش گلم ... متاسفم دوباره افتادی 02 کاشکی زودتر کارت درست شه برات دعا میکنم .. داداشی من افتادم گردان فجر و گروهان 2 میگی واسم چجور جاییه ؟فرماندمون کیه ؟؟ از کی حساب ببرم ؟ چیکار کنم خوبه ؟ اگه خواستی میتونیم همدیگه رو ببینیم اصلا اونجا ... ما خیلی مخلصیم خلاصه داداش .نقل قول:
سلام
امروز بالاخره از قزوین اعزام شدیم 01 و ساعت حدودای 1:30 رسیدیم و رفتیم تو پادگان و به صف شدیم. کسایی که اعزام مجددی بودیم رو جدا کردن و بردن تو پذیرش یه فرم پر دادن و پر کردیم و تا 13 اسفند مرخصی دادن.
من خودم 53 روز سابقه خدمت دارم برای همین باید مجدد برم اموزشی ولی باید منتظر بمونم و 13 اسفند برم ببینم برنامه از چه قراره.
بچه ها من اعزام مجددی هستم و شرایط دار هم هستم(پدر نظامی) رشتم هم عمرانه پارتی هم چند تایی هست به نظرتون میشه که دوره کد نخورم و بیوفتم شهر خودم؟
دوره کد نخوری رو بعید میدونم. ولی 99% میوفتی شهر خودت ( به خاطر پدر نظامی)نقل قول:
منم که مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه بودم امروز رفتیم پادگان
با کلی معطلی پذیرش شدیم و تا صبح روز بعدش مرخصی دادن
بازم مرخصی بیام اطلاعات بیشتری میزارم
خوب شما دوره کد خوردی ، احتمالا هم افسر آموزشی میشینقل قول:
سلام دوستان....
بالاخره اموزشی تمام شد...
من یه پارتی داشتم و بدون اینکه خودم واسه عقیدتی ثبت نام کنم..پارتی من سفارشم رو کرده بود و خودشون (پادگان 02) امدن و اسم منو صدا زدن و رفتم امتحان و همچنین همون لحظه مصاحبه رو انجام دادم(پیشه معاون عقیدتی 02 که سفارش شده پودم پیشش)..همه چی خوب پیش رفت..ولی وقتی امروز امریه رو گرفتم نوشته بود که کد خوردم رسته پیاده و دوباره همون مرکز 02....تعجب کردم..یعنی چطور ممکنه که عقیدتی واسم نزدن؟؟؟به نظرتون دلیلش چیه؟؟ یک هفته مونده با اموزشی تمام بشه..همون معاون از مرکز 02 رفت و بجاش یه معاون دیگه امد...ولی فکر نکنم به این ربطی داشته باشه چون قبلش از همه مصاحبه و امتحان رو گرفته بودن و امریه ها فکر کنم حاضر بود و معاون جدید فکر نکنم دخالتی داشته بود.....
حالا بنظرتون الانم میشه تغییرش داد و کد رو عوض کنند بزنن عقیدتی لویزان؟؟؟منظورم همون پارتیمه..یعنی میتونه کاری واسم کنه یا اینکه الان که امریه صادر شد دیگه نمیشه کاری کرد؟؟؟پارتیمم تو عقیدتی نیروی هوایی کار میکنه....
راهنمایی کنید لطفااااااا
من رشتم برقه بابا چجور بدون ذوره كد تقسيمم ميكنن؟نقل قول:
من دوس دارم دوره رو بگذرونم
مطمئني كه روز اول تقسيممون ميكنن؟؟
سلام هادی جان....نقل قول:
البته 02 جای خوبیه برای ما مازندرانیا و مستقیمه و هم چنین با اوضاع و احوال اونجا اشناییم ولی من دوست داشتم بیوفتم عقیدتی تا بعد بتونم همونجا اگه خدا خواست بمونم که ظاهرا قسمت نبود......
از فجر تا اونجا که شنیدم میگفتن که خوبه ولی همه چیز بستگی به فرماندتون داره.....هر طوری که در مورد خدمت فکر کنی همونطور هم برات میگذره....زیاد سخت نگیر زود میگذره...
هر چی فرماندها گفتن انجام بده و به بقیه بچه ها کاری نداشته باش....اگه میخوای گردنت همیشه پیشه فرمانده ها کلفت باشه و اقای خودت باشی..هر کاری که فرماندهات گفتن رو انجام بده..اگه گفتن لباسانتو بشورین..حتما بشور و تنبلی نکن تا مجبور نشی به کسی جواب پس بدی(امیدوارم منظورمو گرفته باشی)...
اگه سوال داری بازم بپرس...تا جمعه مهمانی مایی داداشی..
راستی روزه اول خیلی خیلی خیلی بهت سخت میگذره..انگار این یک روز یک هفتست که گذشته...نه که اذیتت کنن هااااااااااااا..فقط واسه اینکه نمیدونی برنامه چیه و هر دقیقه شما رو به خط میکنن تا بگن که چیکار باید کنین و چیکار نکنین....
انشاالله اونجا همو میبینیم.....پنج شنبه بهت میگم که چطور همو ببینیم..یادت باشه فراموش نکنم..البته اگه دوست داری:n24::n06:
سلام خدمت دوستای گل
آموزشی ما تو اموزشگاه علمی و تخصصی مرزبانی شهید ادیبی ناجا (مرزن اباد چالوس) تموم شد
نمیدونم چرا تقسیمات این دوره انقدر بد بودن؟؟!!
کل بچه ها افتادن مرزهای خطرناک ایران منم افتادم اردبیل.نمیدونم چه جور جاییه
تک فرزندها بیچاره ها افتادن هرمزگان
خیلی هم افتادن آذربایجان غربی و شرقی و سیستان
چند نفری هم افتادن گیلان و گلستان
ایشالله هر کی هر کجا که خدمت میکنه سالم و سرزنده باشه
اقا بهترین مرز افتادی ... مرزهای استان ما سخت نیستنقل قول:
من چند تا دوست دارم تو مرز خدمت میکنن راضین ... جایی دوری هم بیفتی نهایت 60-70 کیلومتر با شهر فاصله داری
مرسینقل قول:
فقط من متوجه نشدم دقیقا کجاست؟
اونکه توی خیابان معلم هست باید برم؟ ستاد فرماندهی انتظامی؟
برعکس تقسیمات ما عالی بود. (مرزبانی شهید رجایی)نقل قول:
کرمانشاه و ایلام (مرزهای امن) حدود 70 درصد بچه ها رو برداشته بودن. بقیه کردستان و خوزستان افتادن. درصد کمی هم بوشهر و کیش افتادن و متاسفانه 4 نفر آذربایجان غربی افتادن. 1 نفر هم استان گیلان! در کل تقسیمات خوبی بود.
دیروز رفتم 01 و بعد از روال عادی وقتی داشتن بچه ها رو مرخص میکردن گفتن 6 نفر رو میخوایم که امشب رو نگهابانی بدن. شانس گند ما هم،منم جزوشون بودم!!
اولش اعصابم خورد بود که چرا اینجوری شد و یه روز بیشتر از بقیه باید بمونیم ولی بعدش یاد بچه هایی افتادم که جاهای ناجوری افتادن و به خودم گفتم برو حالشو ببر که تو شهر خودتی
امروز صبح بالاخره ولمون کردن تا شنبه
همین روز اول با اینکه کار خاصی انجام ندادم این پشت پوتینه پشت پام رو داغون کرد. حالا نمیدونم برم عوضش کنم یا با دستمال گذاشتن تو جوراب و واکس زدن حل میشه؟!!
فقط دوستان یه سوال
امروز یه فرم هایی میدادن و میگفتن امریه دارید یا نه؟ حالا منظورشون امریه برای اینجا و آموزشیه یا کسایی که برای خدمت و جای دیگه امریه گرفتن هم منظوشون بوده؟؟! من چون فکر کردم منظورشون برای آموزشی و 01 هست، زدم ندارم ولی برای خود خدمت یه جا مصاحبه کردم و گفتن قبولم شدم
به ما گفتن 3 نفر باید وایسه ، من موهامو نزده بودم ، نگهم نداشتن :n02:نقل قول:
ببین کلا کفش از بغل جا باز میکنه ولی اگه نوک و پشت پاتو میزنه ، بهتره بری عوض کنی .نقل قول:
امروز صبح بالاخره ولمون کردن تا شنبه
همین روز اول با اینکه کار خاصی انجام ندادم این پشت پوتینه پشت پام رو داغون کرد. حالا نمیدونم برم عوضش کنم یا با دستمال گذاشتن تو جوراب و واکس زدن حل میشه؟!!
پوتین های خودشون که به درد نمیخورد ، من رفتم یه پوتین خریدم ، وزن جفتش به اندازه ی یه دونه پوتین اون ها هم نبود . پا توش خیلی راحت تره .
چه سوال چرتی پرسیدن ها ، خب کسی که امریه داره ، تو برگه سفیدش زده " امریه دار " دیگه ، ما هم که برگه هارو داده بودیم بهشون ، خب اونهارو میخوندن دیگه .نقل قول:
فقط دوستان یه سوال
امروز یه فرم هایی میدادن و میگفتن امریه دارید یا نه؟ حالا منظورشون امریه برای اینجا و آموزشیه یا کسایی که برای خدمت و جای دیگه امریه گرفتن هم منظوشون بوده؟؟! من چون فکر کردم منظورشون برای آموزشی و 01 هست، زدم ندارم ولی برای خود خدمت یه جا مصاحبه کردم و گفتن قبولم شدم
سعی کن پوتین بهمن بگیری. یه مدت واکسش بزنی نرم نرم میشه.نقل قول:
برای من که تو برگ سفیدم ننوشتن امریه دارنقل قول:
هرکی امریه برای آموزشی و خدمت بگیره تو برگ سفیدش مینویسن "امریه دار" یا فقط اونایی که برای آموزشی امریه گرفتن؟
بچه ها رسته من رو زدن اداری و پرسنلی و کد رو زدن امور اداری . از چند از دوستان پرسیدم گفتند خیلی خوبه و بهترین قسمت ممکن افتادی و برو حالش رو ببر :n02: درجه ما هم ستوان دوم :n26: حالا نظرتون در مورد رسته و کدش چیه ؟
راستی الان مدت مرخصی به ازای هر ماه چقدر هستش ؟
یه نفر از دوستان گفته یکی هست که یه پولی میگیره و برات کسر بسیج درست میکنه ! ایا هنوز این کسر قابل قبول هستش ؟ ارزش داره اقدام کنم براش :n25:
تو یگان میشه به پوتین زیپ انداخت ؟
رسته ای که بر حسب این مورد اداری پرسنلی که بایدد روی لباس بزنم همون دو تا اسلحه هستش یا فرق میکنه ؟
منظورتون رو متوجه نمیشم ، امریه برای آموزشی یعنی چی ؟نقل قول:
کلا شما میتونستی قبل از اعزام به خدمتت تو یکی از ارگان های غیر نظامی امریه بگیری ( که میگی گرفتم ) و وقتی برگ سفیدت میاد ، توش نوشته ، " امریه دار " ، در این صورت یعنی نظام وظیفه باهاش موافقت کرده ،
ولی اگه ننوشته باشه " امریه دار " باید پیگیری کنی ، شاید اصلا امیرت مورد موافقت قرار نگرفته باشه .
حالا بچه هایی که امریه تو ارگان غیر نظامی نگرفتن ، و به صورت آزاد رفتن ، روزه آخره آموزشی ، تقسیم میشن ، و باز اینجا هم لفظ " امریه " به کار برده میشه که فکر کنم این دوتارو با هم خلط کردی !!! و یا شایدم من منظورتون رو خوب متوجه نمیشم . :n13:
موفق باشید .
با سلام خدمت دوستان
من تابستان پارسال ، حدود 2.5 ماه رفتم سربازی ، بعد ارشد قبول شدم و ترخیص شدم
اگر بعد از تموم شدن ارشد ، بخوام برم خدمت دوباره ، ماههای باقیمانده رو به قانون الان حساب میکنن یا به قانون همون موقع؟
پیشاپیش ممنون ازدوستان
با قانون جدید یعنی 21 ماه که 2.5 ماه ازش کم میشهنقل قول:
مطمینی؟نقل قول:
آخه اون موقع که خودم سربازی بودم ، شنیدم اونایی که خدمت قبلی داشتن رو به قانون زمان خودشون حساب کردن
دوستان توی ن زمینی ارتش راحتتیرن قسمت کجائه/ منظورم جائیه که نگهبانی اصلا نداشته باشه؟ مثل سرباز ِ بوفه و ...از این جور جاها دیگه کجا ها هست؟ ممنون میشم اگه جواب بدین
بچه ها من باید 10 (پنجشنبه) خودم معرفی کنم یگان (شاهرود)
چند تا سوال داشتم
باید وسایل کامل ببرم (مرخصی نمیدن؟)
باید تا وقت اداری اونجا باشم یا تا بعد از ظهر وقت هست؟؟
بله دوست گرامی. شما باید 21 ماه خدمت کنید که منهای 2.5 ماه میشه 18.5 ماه.نقل قول:
اما به عنوان مثال اگر شما سرباز فراری بودید طبق قانون روز اعزامتون باهاتون برخورد میشد.
مثلا اگر هنگام اعزام شما خدمت 18 ماه بود و شما بعد از 2 سال فرار مجددا به خدمت باز میگشتید خدمت شما همون 18 ماه حساب میشد ... اما ممکن بود که دادسرا برای شما اضافه خدمت یا جریمه در نظر بگیره ( معمولا برای افراد متاهل و سن بالا هیچ تنبیهی در نظر نمیگیرن ؛ البته اگر تنها یه بار فرار کرده باشن)
تنها جاهایی که از همه بهتره و نگهبانی هم نداره و مرخصی هاشم چندین برابره عقیدتی و حفا هست.نقل قول:
همونطور که یکی از دوستان گفت شما حتما برو چک کن ببین امریت قبول شده یا نه. نمیدونم کجا باید چک کنی احتمالا از نظام وظیفه باید بپرسی دیگهنقل قول:
منم درخواست امریه داده بودم خود اون ارگان هم قبول کرده بود و اسمم رو فرستاده بود ولی آخر سر تو برگ سفید نزده بود امریه دار با پیگیری هایی که کردم فهمیدم نیروهای مسلح با امریه م موافقت نکرده. انشاالله که برای شما موافقت شده باشه ولی اینو گفتم که اگه احیانا امریه تون قبول نشده باشه از الان بدونی راحتتر میتونی باهاش کنار بیای تا اینکه 2ماه دیگه بفهمی و بخوره تو حالت
چقدر سوال پرسیدی فقط چند تاشو جواب میدم الباقی حسش نی :n09:نقل قول:
1- اداری پرسنلی بستگی داره اگه ستاد باشه که برو حالشو ببر چون اداری کار میکنی و عین یه کارمند تا ساعت 2 به صورت اداری و بعدش خونه....
2- بخش اداری مرخصی روزانه یکی از الزاماتشه ، یعنی باید حتما بری خونه چون روز برگ محسوب میشی و اگه بخوای تو اسایشگاه بخوابی باید قرار گاه نامتو بزنه که در این صورت کل هفته رو باید بمونی ...بهتره روز برگ بری خونه اگه خونت همون دوروبراست:n06:
3- در ماه 2 یا سه بار نگهبانی داری حالا با هر درجه ای باشی... (خود منم استوار دو ام)
4 - پوتین زیپ دار برای سرباز کلا ممنوعه حالا هر ارگانی باشه :n27:
توی این تیپی که من هستم سربازای عقیدتی نگهبانی میدن .از حفا نمی دونم.ولی اگه جای دیگه ای هست ممنون میشم راهنمایی کنین
مرسی میلاد جان داداش گلم لطف کردی عزیزم حتما با هم هماهنگ میکنیم دادا من پیدات کنم اونجا ببینمت اینقدر تو رفیق باحالی بودی واسه من .... فقط داداش گلم یه سوال دیگه من اومدم تو آمل همه جاش رو گشتم واسه لباس چون اندازم نبود شلوار و لباسم بعد هیچ جا سایز من رو نداشت من یه دست لباس ارتش نیرو زمینی جدید گرفتم که اندازه خودم بود اما این لباسه طرحش با همون لباس قبلیم یکیه ها لباس نیرو زمینی ارتش هم هست اما شلوارش دو تا جیب اضافه داره برا نوار دوزی نمیشهه یک تیکه بدوزم و بعدشم اینکه رنگ سبز لباسم با رنگ سبز خود لباسی که بهمون داده بودن یکم فرق داره بهم گیر میدن اونجا یا نه ؟؟؟لطفا اگه میشه زودی جوابم رو بدهنقل قول:
سلام
من دوره آموزشی جوادالائمه پاسداران بودم
دیروز امریه رو گرفتم
زده : قرارگاه فرماندهی نزاجا - دایره عملیات - آج
رسته هم رایانه
میخواستم ببینم در کل چجور جایی هست ؟
ترجیح من شخصا پوتین های ارک هست.نقل قول:
رسته منم خورده اداری پرسنلی. باید این آرم رسته پیاده رو عوض کنم؟
نوار وظیفه هم بزنم؟
رسته اداری پرسنلی یا آجودانی خوبه ، درگیر کارهای نظامی نمیشین ، تو اتاق کار اداری انجام میدیننقل قول:
بچه ها رسته من رو زدن اداری و پرسنلی و کد رو زدن امور اداری . از چند از دوستان پرسیدم گفتند خیلی خوبه و بهترین قسمت ممکن افتادی و برو حالش رو ببر :n02: درجه ما هم ستوان دوم :n26: حالا نظرتون در مورد رسته و کدش چیه ؟
راستی الان مدت مرخصی به ازای هر ماه چقدر هستش ؟
یه نفر از دوستان گفته یکی هست که یه پولی میگیره و برات کسر بسیج درست میکنه ! ایا هنوز این کسر قابل قبول هستش ؟ ارزش داره اقدام کنم براش :n25:
تو یگان میشه به پوتین زیپ انداخت ؟
رسته ای که بر حسب این مورد اداری پرسنلی که بایدد روی لباس بزنم همون دو تا اسلحه هستش یا فرق میکنه ؟
مرخصی ماهی 1 روز هست ولی همش کشکه و بستگی به نظر فرمانده مستقیم داره
این جور کسری ها و خریدش اصلا نه می صرفه و نه به ریسکش می ارزه
پوتین هم بستگی به فرمانده تون داره جایی که ما بودیم بعضی بچه ها می پوشیدن ، پوتین درجه 1 آمریکایی تو گمرک هست ولی به نظر من 1-2 هفته اول یگان رو ارزیابی کن بعد استفاده کن
رسته شما پیاده دیگه نیست ، باید رسته آجودانی بزنی ، شبیه همون دوتا تفنگه ولی جای تفگا پر و قلم هست !
ارک خوبه اما زبونه پوتین خیلی راحت کنده میشه و باید حواست باشه محکم نکشیشنقل قول:
نوار سبز رنگ معمولا میزنننقل قول:
رسته هم پست بالا
ستاد نیروی زمینی ، توی بلوار نیروی زمینی تقاطع با اتوبان ارتشنقل قول:
جای خوبیه ، رسته ات هم رایانه هست برو شکر کن
ممنوننقل قول:
نگهبانی اینا چجوریه ؟
ساعت کاریش اداری هست ؟ یعنی تا 2 ؟
یه جا توی همین تاپیک خوندم که افرادی که امریه دولتی دارن یا از 01 به اینجا معرفی میشن دوباره تقسیم میشن
برای من که از جوادالائمه میرم که اینجوری نمیشه ؟
دوستان یه سوال خیلی مهم ... من اومدم تو آمل همه جاش رو گشتم واسه لباس چون اندازم نبود شلوار و لباسم بعد هیچ جا سایز من رو نداشت من یه دست لباس ارتش نیرو زمینی جدید گرفتم که اندازه خودم بود اما این لباسه طرحش با همون لباس قبلیم یکیه ها لباس نیرو زمینی ارتش هم هست اما شلوارش دو تا جیب اضافه داره برا نوار دوزی نمیشهه یک تیکه بدوزم و بعدشم اینکه رنگ سبز لباسم با رنگ سبز خود لباسی که بهمون داده بودن یکم فرق داره بهم گیر میدن اونجا یا نه ؟؟؟لطفا اگه میشه زودی جوابم رو بدین
ایشالله به سلامتی،خدا رو شکرنقل قول: