دوست عزیز باید اونجا روی مقدار پوینت مورد نظر کلیک کنید تا قیمت ها رو بیاره .نقل قول:
خیلی با نمکید !!
Printable View
دوست عزیز باید اونجا روی مقدار پوینت مورد نظر کلیک کنید تا قیمت ها رو بیاره .نقل قول:
خیلی با نمکید !!
OMG ترکوند!:n02:
تازه کجاشو دیدی :n08:نقل قول:
خوبه قیمتها مناسبتر از سایتهایه دیگه هستنقل قول:
یکی کمک کنه lol patcher باز می کنم رو 33 درصد 1 scanning files گیر می کنه:n28:
چقدر زمان میبره تا rp که سفارش دادیم ریخته بشه به account ؟
معمولا چند دقیقه بیشتر نمیشه .نقل قول:
یکی از دوستام از یدونه از این سایتا RP خرید اکانتشو دزدیدند:n23: (پول داد اکانتش رو فروخت:n08:)
بقیشونم تقصیر خودشون بود بعد واریز rp پسوردوشنو عوض نکردن.
حالا چطور میشه به سایتی با این وضعیت اعتماد کرد؟
حالا من نمیدونم چطور باید اعتماد سازی رو انجام بدم .نقل قول:
به مرور زمان دوستان خرید میکنند معلوم میشه
مثالا دیگه چرا پسورد بدیم شما از یه اکانت دیگه اون مقدار IP که من خریدم برام ارسال کنیدنقل قول:
این دست ما نیستنقل قول:
همه سایت ها وقتی اطلاعات رو از شما می گیرند از طریق سایت های خارجی برای شما RP میخرند و به خاطر همین هست که ما هم اطلاعات رو از شما میگیریم
دوستان دقت کنند که برا اکانتشون ایمیل ثبت کنند با انجام اینکار اصلا لازم نیست که نگران دزدیده شدن اکانتشون باشن چون هر وقت که بخواید یوزر پسه اکانت رو تغییر بدین یه کد امنیتی به ایمیلتون ارسال میشه که تا اون کد رو وارد نکنین پسورد تغییر نمیکنه در نتیجه در حال حاضر تنها کسی میتونه اکانتتون رو بدزده که پسورد ایمیلتون هم داشته باشه.:n05:نقل قول:
من به عنوان کسی که تو این زمینه ید طولایی داره این مطلبو گفتم چون خودم یه بار اکانتمو از دست داده بودم منتها اون زمان ریوت هنوز این Email Protection رو اجرا نکرده بود مجبور شدم از طریق ساپورت لول و رد شدن از 700 خان رستم اکانتمو پس بگیرم:n02:
بابا راحت برو كارت UKASh بخر خودت وارد كن اكانت خودتو به هيچ كسم نميدي راحت چكار الكي ميكنيد من بالا 100 uro ukash خريدم راحت دزدي توش اصلا نيست راهنمايي خواستين اسم سايت خريد كارت بازي و خودتون وارد كنيد راهنمايي ميكنمنقل قول:
بابا از ریوت حروم زاده تر خودشه
ما رفتیم پول حروم کردیم اکس پی بوست خریدیم. شدیم 30 الان 16 تا چمپ که نداریم. رونم هم فول نیست. هر بازی هم وینش 60 تا میشده. اینطوری 100 تا بازی وین نیازه مثلا بشه زیگز رو خرید
من قدیم یادم نیست. ولی فکر کنم بیشتر میداد. چون من اون اکانتم سری 30 شد :|. این 100 سال دیگه میکشه من رونم کامل شه و چمپ اصلیام رو بخرم.
سگ تو روحت ریوت. ولش کن 2 تا چمپ ارزون میخرم بشه 16 تا برم رنک. خسته شدم از ارام =))
با این سایتایی که من پیدا کردم 840 rp با ukash حدود 28000 تومن در میاد که!:n03:نقل قول:
hexakill twisted treeline :n19: چه بکش بکشی بشه
ای جاااااان:n19: من از بدو ورودم به لول twisted treeline باز بودم. کاش میشد برا یه بارم که شده مپ قدیمیو بزارن تا یه تجدید خاطره ای کنیم:n28:نقل قول:
دمه ریتو گرم دیگه از نرف کردن و باف کردنایه آنچنانی کشیده بیرون شکایت بازیکنا جواب داد:n09: splash art رنگار هم قراره پچ بعدی تغیر کنه همینطور ماله J4
واقعا هفتها وقت میگیره که همچین splash هایی بسازن خیلی زحمت میکشن کاش مسولین از این ریتو یکم یاد بگیرن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انصافا خیلی این یکی با گرافیک شاخی ساخته شده اصلا کلاسه چمپ 1 رده از همه monster form ها بالاتره:n02:
بد بختی تا کی؟؟؟؟؟؟؟:n14::n14::n14::n14::n14::n14::n 14::n14::n28::n28::n28::n28::n28::n28:
ای خدااااااااااااااااااااااا اااا!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا هر ساله من هدف ثابت فرم های نظر خواهی ریوتم!:n02:
امسال تو نظرخواهیشون اطلاعات خیلی خیلی خفنی رو از برنامه های آیندشون رو کردن که اگه اجرایی بشه خیلی خفن میشه!:n02:
یه سیستم جدید به نام champion progression system معرفی کردن که البته به گفته خودشون معلوم نیست اجرایی بشه یا نه.
یه سری سوال هم در مورد رضایت کاربرا از سیستم رنک کردن واینکه پیروزی تو بازیهای نرمال بیشتر حال میده یا رنک و آیا تو بازی رنک استرس دارین یا نه؟:n02:
و آیا این استرس باعث میشه لول کمتر بازی کنین؟:n08: خلاصه کلی سوال روانشناسی پرسیدن :n02:
جالبه که من با این صبانت دز .... باید از فیتر شکن استفاده کنم برای آپدیت هام
دوباره نظر بده بگو حروم زاده از شما خودتون هستیدنقل قول:
امسال تو نظرخواهیشون اطلاعات خیلی خیلی خفنی رو از برنامه های آیندشون رو کردن که اگه اجرایی بشه خیلی خفن میشه!:n02:
یه سیستم جدید به نام champion progression system معرفی کردن که البته به گفته خودشون معلوم نیست اجرایی بشه یا نه.
یه سری سوال هم در مورد رضایت کاربرا از سیستم رنک کردن واینکه پیروزی تو بازیهای نرمال بیشتر حال میده یا رنک و آیا تو بازی رنک استرس دارین یا نه؟:n02:
و آیا این استرس باعث میشه لول کمتر بازی کنین؟:n08: خلاصه کلی سوال روانشناسی پرسیدن :n02:
من دیشب رو اکانت اروپاک اولین بازی رنکم رو بازی کردم. تیم ما معمولی با یک زد که وسط فید داده 1 8 1 فکر کنم. یا بیتشر. بعد اون طرف 3 تا اسمورف که کم کم پلاتین بودن. یعنی بازی بالانس سالی یک بار تو ریوت. بگو این رو فیکس کنن .
دوستان کسی اکانت pbe نداره ، نخواد؟
من هر کاری کردم inv ندادن بهم :(
برای چی میخوای کلی تو ماه باید اپدیت کنی حجم زیادی مصرف میکنه اخر چند مدت اف باشی اکانت میبندننقل قول:
بعد تو بازی خبری نیست پر باگ و چیتر فقط به درد ترول و فان بازی میخوره
اون زمان که YI تغییرات داده بودن باگ شده بود چیت میزدن جوری که فرت HP پر میشد بعد عرض چند دقیه بازی تموم میکردن گند میزدن تو بازی بقیه ترول عوضی
برای ثبت نام ماه اعلام میکنن بعد میشه ثبت نام کرد بعد یک سری دعوت نامه میدن
نیمدونم قبلا که اینجوری بود
sion چه گودزیلا شده :n02: هیکلش ادمو میترسونه :n02:
وای خدایا یا اسهال ما رو خوب کن یا دانلود این بازی رو تموم کن که از صبح گرفتارشونم. :n29:
این pbe چی هست؟ میشه یک توضیح کامل بدی مرسی :n16:نقل قول:
برای چی میخوای کلی تو ماه باید اپدیت کنی حجم زیادی مصرف میکنه اخر چند مدت اف باشی اکانت میبندن
بعد تو بازی خبری نیست پر باگ و چیتر فقط به درد ترول و فان بازی میخوره
اون زمان که YI تغییرات داده بودن باگ شده بود چیت میزدن جوری که فرت HP پر میشد بعد عرض چند دقیه بازی تموم میکردن گند میزدن تو بازی بقیه ترول عوضی
برای ثبت نام ماه اعلام میکنن بعد میشه ثبت نام کرد بعد یک سری دعوت نامه میدن
نیمدونم قبلا که اینجوری بود
یعنی خدا وکیلی به این آمریکایی ها امیدوار شدم
این اروپا پر از بچه دهه هفتادی از نوع خارجیشه
من اصلا تو بازی توکسیک نکردم. حتی موفق باشید هم دادم. بعد 78 بازی چت بن شدم :O چند وقت پیش اتفاقا تو فروم های ریوت کامنت گزاشتم گفتم دارن الکی ریپورت میدن. یک خری اومد نوشت که نه ما به ریپورت های الکی اهمیت نمیدیم. الان من می خوام بدونم چرا 78 بازی چت بن؟
جالبه که من تو آمریکا که توکسیک می کردم چون تیمم فول نوب بودن 15 بازی چت بن میشدم.
این اروپا مافوق حروم زادن :))
اقا بیاید این تاپیک بگید حمایت کنید که ریوت الکی چت بن می کنه. تعدادمون زیاد بشه. نترسید بن نمیشید.
باباااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا بابابااباباباباابابا
اینها دیگه کین
من رو تو رنک هم بن کردن =))
38 بازی باید بکنم انگار تا رنک باز بشه
به خدا من شاید یک بازی فقط گفتم ریپورت زد مثلا. چون 1 8 بود وسط. صلا توکسیک نکردم. اینها چقدر حروم زادن دیگه. خدایی اکانت امریکام باز بشه باید اصلا هیچی نگم بن نشه همون آمریکا با پینگ بالا بازی کنم
حاجی چقد غر میزنی حالم بهم خورد، بوخودا
اگه بن شدی حتما یه مشکلی داشتی دیگه پس چرا ما بن نمیشیم
اینکه چیزی نیستنقل قول:
باباااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا بابابااباباباباابابا
اینها دیگه کین
من رو تو رنک هم بن کردن =))
38 بازی باید بکنم انگار تا رنک باز بشه
به خدا من شاید یک بازی فقط گفتم ریپورت زد مثلا. چون 1 8 بود وسط. صلا توکسیک نکردم. اینها چقدر حروم زادن دیگه. خدایی اکانت امریکام باز بشه باید اصلا هیچی نگم بن نشه همون آمریکا با پینگ بالا بازی کنم
اگه همینطور بن باشی season reward هارو هم نمی گیری
ک ننشون بابا
آخه خدائیش الاکی بن چت بن رنک شدم
حالا بن چتم می خواستن بکنن چون شاید من یک لول دادم باید 15 گیم مثلا نه مثل این
بیا ببین چه کردم
کلی به فوش کشیدمشون
کس ننشون بابا
همون آمریکا بازی می کنم. خدائیش مثل اینها اینقدر بچه نیستند. اینها 5 سالشون هستش.
آدم با پینگ 400 بازی کنه بهتر با این خروم زاده ها بازی کنه. تا بازی کن های آمریکا هم بهتر
من هر دو سرور رو اسپک کردم رنک هاشون رو بارها
و دیدم اصلا بازی کن ندار اروپا. زرتی هم میرن افک میشن
من یک بار هم افک تو دیامون امریکا ندیدم. اینجا بچن. حیف بیخوری پول دادم ار پی حروم کردم
کلی فوش دادم به ادمین اینها
برید نگاه کنید :) ک ک ا بعد نژاد پرست خروم زادن. اخه یارو تو بازی به ادم 100 نوع فش میده بنش نمی کنن. ما اشید یک لول داده باشیم بن شدیم. لول :n19:
وقت خودمون رو روی این بازی گزاشتیم. فقط داریم وقت حروم می کنیم
بازی ها که بالانس نیست
عصبانی هم میشیم
استرس هم تو پروموشن ها داریم
بن هم الکی میکنن
بچه هم تو بازی زیاده
پولمون رو هم حروم اسکین ارپی می کنیم
معتاد بازی شدیم
رسما دیوانه ایم :n19:
[HTML]http://www.surrenderat20.net/2014/10/109-pbe-update.html[/HTML]
change is good
---
kamron devil سعی کن زیاد اعصاب خودتو خورد نکنی واسه این بازی
بازی بکن ولی درگیر نشو
اکثر پلیرای لولم دور و بر 12 13 سال ان
فکر کردی الکی انقدر به هم می گم کید؟
---
توی بازی هیچ حرفی ام نزنی اما ورزشی بازی نکنی نگتیو اتیتود می دن
داداش یه چیزی میگم نارحت نشو ولی تو همینجا داری اینجوری Flame میکنی خدا میدونه داخل بازی چطوری مغز هم تیمیهاتو میخوری:n02: اما این کارا اصلا تاثیری تو روحیه بازیکنا نمیذاره اروپایی ها چه میدونن خواهر مادر چیه هرچی فحش بدی خوشحالتر میشن و ریپورت میدن آخرشم دودش میره تو چش خودت :n16:نقل قول:
من دیشب بازی رو آپدیت کردم
الان که اومدم برم تو گیم رو اسکن فایل رو فایل سوم گیر می کنه روی 33 درصد مشکل کجاس ؟
من توکسیک خوبی هستم ولی روی اکانت اروپام اصلا تکسیک نکردم. این حارجی ها رو بکشی مثلا لول بدی. یارو ریپورت می کنه. خدائیش الکی بن چت بن رنک کردن. البته من رفتم تو اون لینکی که گزاشتم از خجالتشون در اومدم. به ادمین یک ف ا ک یو و یک باستارد رفتم حالش جا بیاد :)نقل قول:
داداش یه چیزی میگم نارحت نشو ولی تو همینجا داری اینجوری Flame میکنی خدا میدونه داخل بازی چطوری مغز هم تیمیهاتو میخوری:n02: اما این کارا اصلا تاثیری تو روحیه بازیکنا نمیذاره اروپایی ها چه میدونن خواهر مادر چیه هرچی فحش بدی خوشحالتر میشن و ریپورت میدن آخرشم دودش میره تو چش خودت :n16:
البته بنم نکردن هنوز. بابا خدائیش تو سرور آمریکا اینقدر بچه نیستند. ما کلی کل کل می کنیم فوش میدیم. یک موقع ریپورت می کنند. ولی اینجا الکی ریپورت رو میره. مثلا باختیم بعد از بازی میگم اگر ما یک تانک داشتیم میبردیم. یارو میگه میشه خفه شی :) . منم ریپورتش کردم.
فهمیدم باید چی کار کنم. تو بازی ساکت میشینم. تا یکی فوش چیزی بده. ریپورتش می کنم. عین خودشون باید رفتار کرد این حرومزاده ها رو
من تو سرور آمریکا هم توکسیک نمی کنم . مگه اینکه ریوت مثل همیشه احمق ها فیدرها رو بده به من. اون طرف 5تاشون حرفه ای باهوش. باورتون نمیشه. یک موقع من دیدم طرف طوری بازی می کنه انگار اسمورفه. بعد میرم چک می کنم میبینم همه بازی هاش ریده جلو من که میفته باهوش میشه.
آقا یادش به خیر اون موقع ها که گیم نت میرفتیم. دوتا تازه اومده بود. یک چند تا رفیق داشتم بامن که بازی می کردن خنگ میشدن. اون طرف که بودن لامصبا در حد دیاموند بازی می کردن لول :))
ولی جدا من رو این اکانت اروپا اصلا توکسیک نکردم. به خاطر همین هم به قول شما فلیم شدم. :) خیلی عصبانیم که الکی بن رنک بن جت کردن. اونم 78 گیم. آمریکا 15 گیم می کنن. بعد از چندین بار که بن چتت کردم. بعد 15 روز بن میشی. نه مثل این یکذفعه 78 تا
یک آپدیت کوچیک دیگه اومد.نقل قول:
DU meter رو دانلود کنید نشون میده حجمتون داره استفاده میشه و یا نه.
یا توی تسک منیجر نشون میده فایل لول داره دانلود انجام میده.
دوستان لیگ فقط یک بازی شما پنج تا بازی ببری پنج تارم باید ببازی اگر بیشتر می بازین مشکل از خودتونه
قرار نیست فقط ببرین
فقط فید ندین ای اف کا هم نشین بعضی از بازی ها که مردم لجشون می گیره ای اف کا می شن حالا چون یکی فید داده از اخر همون تیم برنده می شه برا من خیلی اتفاق افتاده با یک ای اف کا و یک فیدر بردم
من الان تعداد برد رنکم نود تاست در حالی که باختم نودو پنج تاست با این وجود چهار تا بالا اومدم
در بازی اول SSW vs SSB رسما SSB له شد
پیک های Akali و Rengar فوق العاده بودن