تو چه ساعتی؟ 12:30 تا 1 بامداد ؟نقل قول:
Printable View
تو چه ساعتی؟ 12:30 تا 1 بامداد ؟نقل قول:
دوستان بهترین مودم وایرلس برای شرکت پارس آنلاین چیه الآن ؟
تو عکس که معلومه.ساعت 6:30 .صبحنقل قول:
نقل قول:
عکس برای من اون زمان که پست زدم نمایش داه نمیشد الان دیدم تازه
خوب شما که مشکلی نداری قبل از 7 صبح 10 بار هم دیسکانکت بشی مشکلی نداره و از ترافیک کم نمیکنه
فقط بین ساعت 12:30 تا 1 بامداد هست که اگر دیسکانکت شی کم میکنه اونم تو مناطقی که ترفند شبانه جواب میده
مودم که فرقی نداره چی باشه. ولی مودم Wag160n Linksys گرونه ولی خیلی خوب جواب میده رو خطهایی که نویز دارند خیلی بهتر از Tplink جواب میده.نقل قول:
:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه زمانی سرعت دانلودم رو 1.40 بود اخه این یعنی چی چرا اینجوری شده؟؟؟:41:
من خودم مدونم که مودم ها هیچ فرقی ندارن چی باشن و این بازارگرمی خودشونه برای فروش خودشوننقل قول:
ولی چون یکی از آشنایان قصد خرید اشتراک داره گفته که مودم هم خودشون بیارن ولی میخوام بدونم بین مودهایی که خودشون دارن کدوم بهتره
Asus خوبه dlink خوبه یا .....
اینکه میگید این مدل لینکسیس روی خطهای نویزدار خوب جواب میده رو تجربی میگید یا دلیل فنی داره؟نقل قول:
سلام
من یه سوال دارم
الان سرویس من 256 ep2 هست که 3 ماهه 18 گیگ رو میدم 105 تومن
الان این سرویس با سرویس 512 pol سه ماهه 30 گیگ که قیمتش 115 تومنه چه فرقی داره؟چرا با اینکه هم حجمش و هم سرعتش کتره قیمتشون با هم هیچ فرقی نداره؟
الان یه نکته هم اینه که به جز سریس ep2 خودم الان باقی همه ی سرویسا pol هستن.
سلام
آقاکسی میدونه maximum mtu پارس انلاین چنده؟چون برای بازی انلاین گیرمیده کهاز1364بیشتربایدباشه.ممممم منون
1-سه ماه 512 30 گیگ 115 قیمت خام هست و پای شما 123800 در میادنقل قول:
2-برای 256 هم اون سرویس تولیست من نیست فقط 3 تا هست که قیمت خام هست
256 سه ماه 6 گیگ 23500
256 سه ماه 24 گیگ 87000
256 سه ماه 60 گیگ 116500
پس با توجه به گزینه اول و دوم تفاوت معلوم شد اما از لحاظ سرعت دوستان میگن 512 رنج بالاتری داره تا 256
3- توجه داشته باشید هر چی سرعت بیشتر میشه تنوع قیمت کمتر میشه و برای سرعتهای پایین تر تنوع انتخاب بیشتر هست مثلا برای 1024 فقط 2 نا انتخاب داره 6 گیگ 55000 و نامحدود 637500
4- سرویس ep2 فکر کنم جز سرویس های قدیمی باشه که تو سیستم براش تعریف کردن از قبل و شما دوباره همون را تمدید میکنید اما برای شخص جدید دیگه اون مدل را نداره
5- فقط بستگی به کیف پولتون و حجم استفاده در 3 ماه برای انتخاب --مهمتر هست
5- 512 و یک مگ از لحاظ سرعت یکسان هست و تنها فرقی که داره در 512 برای حجم داخواه باید پول بیشتری بدی
نقل قول:جریان فقط زود به خواب رفتن سرور پارس انلاین مخابرتی که دارین هست -خوش به حالتون من چند بار امتحان کردم توی چند شب که از 12.32 تا 01.00 1 گیگ رفت تو پاچمنقل قول:
فقط خواهش اسم مخابراتتون را نگین جایی که این محبت پارس انلاینی را از دست میدید
این مشکل را حتی صبا نت هم داره و اون کلا خط را قطع میکنه حتی قبلا یادم هست گزارش 2 روز قبل را میداد و گزارش لحظه به لحظه دا نداشت حالا را نمی دونم ! اما پارس کم یا زیادش زیادش مهم نیست یکجا به موقع عمل میکنه یک جا دیر
فقط افرین به شخصی که این باگ را متوجه شد - خودشون هم میدمنن و دارن روی بعضی مخابراتها جدیدا این مشکل ر بر طرف میکنن
Google برای شما هم مشکل داره و دیر لود میشه ؟
با دروودنقل قول:
دوست من سرار کشور پروتوکل های httpS از هفته پیش کند شده!!
افتتاح فاز نخست اینترانت میلی را به همه هم میهنانمان شادباش م یگوییم:10:
گوگل رو هم دیگه باید با vp n باز کنی تا سرعتش خوب باشه :31:نقل قول:
چند روزه اینطوی شده و پینگ هم خیلی رفته بالا و برخی سایت ها مثل همین گوگل بد باز میشه
دروودنقل قول:
آخه شکفت اینجا است که من از 2 یا 3 پرتوکل همزمان استفاده می کنم اما باز هم انگار که نه انگار!گمان کنم خود گوگل شیر فلکه رو رو ایران بسته!:13:
تجربه کردم .نقل قول:
البته زیاد مناسب نیست مودمی که بالای 120 قیمتشه رو با یک مودم که زیر 20 تومن قیمتشه مقایسه کرد.
ولی چون خودم نویز خطم بالاست و لب مرز 2 مگ هست Tplink زیاد خوب نیست بعد از چند مدت لینک خط میپره با سرعت پاییت تر از 2 مگ آپ میشه.
من12:25 مودم خاموش کردم و12:35روشن کردم IDMتنظیم کردم که 6:57خاموش بشه.ولی مودم 8صبح خاموش کردم .حالا چرا یه مقدارازدانلود کم کرده ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما کانکشن ندارید درسته؟نقل قول:
وقتی مودم روشن میکنم بعدش لب تاپو خودش کانکت میشه ولی ازقسمت وایرلس کانکشن میشه دی سی کرد .برای دیدن حساب کاربریم باید مودم خاموش کنم تا گزارش بده با دی سی کردن گزارش نشون نمیده.نقل قول:
نقل قول:
خوب همون دیگه ، علت اینکه حجم کم شده اینه که تا 8 صبح ارتباط برقرار مونده
رو حالتی که کانکشن ندارید مودم حتما باید خاموش بشه تا ارتباط بکلی قطع بشه ولی رو حالتی که کانکشن دارید همون دیسکانکت شدن و یا خاموش شدن PC کفایت میکنه
لپ کلام اینکه خودت باید ساعت 6:57 از خواب بیدار شی و مودم رو خاموش کنینقل قول:
نقل قول:
والله من دانلود منیجر رو تنظیم کردم سر 6.55 خودش اینترنت و قطع میکنه و لپ تاب خاموش میشه
نیازی هم نیست من بلند بشم
نقل قول:
شما چون کانکشن داری
ما هم کانکشن داریم مشکلی نیست
مشکل زمانی هست که کانکشن نداشته باشی
آقا چرا الکی بحث رو می پیچونید :31:
شیرین جان اگه کانکشن هم نداری خیلی راحت برو توی تنظیمات مودم بگرد یه قسمت هست که میشه تنظیم کرد بعد از n دقیقه از رد و بدل نشدن کیلوبایت مودم قطع میشه (خاموش نمیشه فقط قطع میشه و همین کافیه دیگه نمی خواد صبح پاشی:31:)
مثلاً بزار روی 2 دقیقه و کامپیوتر رو بزار 6:50 خاموش شه در این حالت مودم 6:52 خود به خود خودش ارتباط رو قطع می کنه :46:
نقل قول:نقل قول:حتی اکه کانکشن هم نداشته باشی میتونی با تنظیم مودم بعد از خاموش شدن کامپیوتر مودم بصورت خودکار وقتی دیتا دریافت نمیکنه ارتباط رو قطع کنهنقل قول:
باید بگردی تو تنظیمات مودم هیچین گزینه ای رو پیدا کنی
طبق این عکس اگر مودم رو تنظیم کنی وقتی کامپیوتر من خاموش میشه بعد از 5 دقیقه ارتباط قطع میشه( ومن هم تا 6:50 دقیقه میزارم واسه دانلود و با یک برنامه shot down timer همون دقیقه میزارم واسه خاموش شدن.. 6:55 دقیقه ارتباط قطع میشه بدون اینکه مودم خاوش بشه )کد:Dial on demand (with idle timeout timer)
Inactivity Timeout (minutes) [1-4320]:
این هم واسه دیشب هستش.
:5::5:چرا امروز اینترنت اینقدر افتضاحه?:5::5:
دیگه داره حالم بهم میخوره از این دزد های کثیف
توی 28 روز 6GB ازم کم کردن . حرومه به خدا
[QUOTE=abbas_p;6740160]حتی اکه کانکشن هم نداشته باشی میتونی با تنظیم مودم بعد از خاموش شدن کامپیوتر مودم بصورت خودکار وقتی دیتا دریافت نمیکنه ارتباط رو قطع کنه
باید بگردی تو تنظیمات مودم هیچین گزینه ای رو پیدا کنی
[CODE]Dial on demand (with idle timeout timer)
این تنظیمات کجا هست من هرچی گشتم نتونستم پیداکنم؟؟
مرسینقل قول:
راهنمایی خوبی بود
تو مودمم چنین چیزی پیدا کردم
اونو رو 5 دقیقه تنظیم کردم اما بعد از خاموش کردن کامپیوتر ارتباط بعد از 5 دقیقه قطع نشد
برای اطمینان تئ پنل پارس آشغال رفتم دیدم دیسکانکت زده نشده
بنظرتون مشکل کجاست ؟
تصویر از مودم من:
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
قبلا روی چند بود این ؟ تیکی چیزی نداره که اکتیو بشه !!؟نقل قول:
وقتی بعداز پنج دقیقه ارتباط قطع بشه چراغ اینترنت مودم خاموش میشه ..
[QUOTE=شیرین ه;6740590]این تنظیمات تو بخش تنطیمات مودم هستش ..همونجا که باید یوزر نیم و پسورد رو قرار بدی (تنظیمات مودمها با هم فرق میکنن برای من tp-link هستش )نقل قول:
که از این طریق وارد تنظیمات بشی ..کد:http://192.168.1.1/
قبلا عددی نبود خالی بود که کردمش 5
چراغ نت وصل بود بعد از 5 دقیقه
البته وایرلس روشن بود اما تمام دستگاه های وایرلس رو هم خاموش کردم بازم نشد
نمیدونم چرا اما دمت گرم
[QUOTE=abbas_p;6740680]قبلا روی چند بود این ؟ تیکی چیزی نداره که اکتیو بشه !!؟
وقتی بعداز پنج دقیقه ارتباط قطع بشه چراغ اینترنت مودم خاموش میشه ..
من الان داخل تنظیمات هستم ولی همچین چیزی نیست.مودم من symphony وایرلس هستشنقل قول:
فقط اینو پیداکردم که تیکشو بزنی این گزینه هارونشون میده
نه ینطوری نیست
مودم من سیمفونی نیست نمیدونم چطوریه
اما برای من یه بخش نتورک و قسمت اینترنت بود
نقل قول:
این تنظیمات تو کنسول همه مودم ها هست ؟
مودم من ASUS 602 AM هست که 4 سال پیش تهیه کردم
من تنظیماتوانجام دادم برای 5دقیقه گذاشتم حالا میخام تست کنم ببینم درسته یا نه.الان چراغ internet و wlan درحال چشمک زدنه اگر بخاد ارتباط قطع کنه باید چه جوری بشه؟؟؟یعنی باید چراغ ثابت بشه یا قرمز؟؟
قرمز میشه !نقل قول:
فکر کنم باید وایرلس رو خاموش کرد با دکمه مخصوصش چون اینطوری کار میکنه