بله شدنی هست. لطفا بیشتر توضیح بدین تا راهنمایی بکنمنقل قول:
Printable View
بله شدنی هست. لطفا بیشتر توضیح بدین تا راهنمایی بکنمنقل قول:
سلام
من از دیشبه هر کاری میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالا نمیاد ، بقیه هم این مشکلو دارن؟؟
میخاستم پول واریز کنم
خیلی خلاصه
یه خط adslدارم ،میخوام مودم نگیرم و به جاش ازین مودم استفاده کنم(یه مودم برا adslدارم ولی میخوام دیگه مودم وایرلس نگیرم برای کامپیوتر دیگه ای که داریم)
مدل:DX350
برای من که بالا میادنقل قول:
سلام
این قیمت های چرا انقدر یک دفعه گرون شدن؟سرعت 2 مگ از 16 تومن رفتن 30 تومن.
من دو مگ داشتم ولی با این وضعیت میرم 512 .نمی ارزه ماهی 30 تومن بدی اینترنت.
راستی یه سوال چرا این سرویس هاش حجم ماهیانش اینقدر زیاده مثلا مخابرات برای دو مگ 1 گیگ حجم میده ولی مبین نت 3گیگ .اگه حجم رو کم کنن این قیمت هم کم می شه.
حالا امیدوارم دیگه گرونش نکنن.
دوستان من شنیدم که مودم wixfmm-130 ایرانسل قابل تبدیل به مبین نت هست و کاراییش هم 2 برابر قویتر از مودم های مبین نت هست...کسی از دوستان تایید میکنه؟
تست سرعت 2 مگ با 3 گیگ ترافیک، ساعت 3 شب:
سرور ایران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور لندن، مستقیم:
همون، غیر مستقیم:
دوستان زحمت کشیدن 1 گیگ ترافیک به اون 2 گیگ اضافه کردن، 14 تومن قیمت رو بردن بالا. همه ی شرکت ها در حد 1000 تومن 2000 تومن گرون کردن، مبین نت در حد چند هزار تومن.نقل قول:
از اين لينك استفاده كن:نقل قول:
عزيزم من خودم تست كردم..كسي كه برا تست سيگنال اومده بود, مودم خود مبين نت رو داشت..مال اون دو تا آنتن از 5 تا ميداد..خيلي كه دقيق ميزونش ميكرد, و پنجره رو هم باز ميكرد و ميزاشت بيرون پنجره ميشد 3 تا..ولي مودم من كه همين wixfmm-130 هست, به راحتي 4 تا آنتن رو ميده و اگه جاش رو دقيق تنظيم كنم , 5 آنتنش كاملا روشن ميشه...نقل قول:
فقط اگه خواستي اون مدل رو بگيري, FirmWare قديمي بگير
مثلا با اين ورژن خوبه v2.10.13-g1.0.13-mtn
به هيچ عنوان به آخرين ورژن آپديتش نكن كه بعدا كانفيگ كردنش برات دردسر ميشه.
دوست عزیز قصد ندارم با نظر شما مخالفت کنم، ولی تعداد چراغ معیار مناسبی برای مقایسه ی دو مودم مختلف نیست. بهتر بود شاخص هایی مثل CINR Reuse1 و CINR Reuse3 و RSSI رو با هم مقایسه می کردید.نقل قول:
این مودم ها مگه همشون از یه کارخونه نیستن؟ بنابرابن فرق آنچنانی نباید با هم داشته باشند.نقل قول:
متاسفانه اون موقعي كه برا تست سيگنال اومده اومده بود, وقت نشد كامپيوتر رو روشن كنم و ببينم rssi و cinr مودم اون طرف چقدره..ولي شما خودت حدس ميزني وقتي كه يه مودمي 2 تا از 5 تا چراغش روشن باشه, و مودم ديگه 4 تا از 5 چراغش, همينطوري نميتوني تخمين بزني كه كدوم بهتر سيگنال ميده؟نقل قول:
الان كه دارم با شما صحبت ميكنم..سيگنال هاي مودم من تقريبا اينا هست: RSSI: 74 و CINR: 20 ..با چهار چراغ روشن..البته الان سعي نكردم بهترين جاي خونه رو براي سيگنال دهي پيدا كنم..همين كه ديدم يه جا كه پريز برق بود و به اينترنت بدون مشكل وصل ميشد, مودم رو همونجا گذاشت..اگه يه زماني سيگنالم اونقدري كم بشه كه به اينترنت وصل نشم, همه جاي خونه رو تست ميكنم تا بهترين نقطه سيگنال دهي رو پيدا كنم.
نه..از يه كارخونه نيستن..نقل قول:
مثلا مودم هاي BM ساخت شركت هوآوي چين هستن..ولي مودم wixfmm-130 مال شركت Gemtek تايوان هست.
البته خود شركت Gemtek اصلش مال تايوان هست..ولي مودم ها بعضا توي چين مونتاژ يا توليد شدن..
نمیدونم والا! من BM632w دارم. با RSSI -74 چارتا چراغ دارم. CINR Reuse3 ام بالای بیسته (حدود 25) و Reuse 1 حدود 20.نقل قول:
دوستان من سرویس 2 مگ با 3 گیگ ترافیک رو بیشتر از 10 روز نتونستم نگه دارم. حجم اضافه که خیلی گرونه (12 تومن)، مصرف منم بالاس. این شد که به ناچار 1 مگ نامحدود اداری گرفتم (حدود 58 تومن). تا الان که از کیفیتش راضیم. بد ندیدم تست های خودم رو اینجا بزارم، شاید به درد بخوره:
تست با سرور روسیه:
آمستردام (Ookla Beta):
استانبول (Vodafone):
روبه فرانسه (OVH):
لندن (Structured Communications):
تگزاس (SoftLayer):
دانشگاه هاوایی:
ایران (ایرانت):
سرعت دانلودمم بین 130 تا 140 متغیره.
مسلمان نیست کسی که روی وایرلس اینترنتش پسورد میزاره در حالی که همسایه اش بدون اینترنت سر روی بالش میگذارد
میشه هیتلر شکن(Https یا s-o-c-k-s) رو روی وایرلس شیر کرد؟(یعنی طوری بشه که وقتی از وایرلس برا گوشی یا ایکس باکس استفاده میکنم بدون هیتلر باشه)
مدل مودمم هم SWC9200 هست.
من سرعت 2 مگ دارم ولی شبها فقط با سرعت 20 الی 30 کیلوبایت دانلود دارم
دوستان الان وضعیت شیلترینگ روی مبین نت چطوره؟
L 2 T P و P P T P و S S T P کار میکنه؟
بايد هر دو مودم رو دقيقا تو يك نقطه تست كرد..من مودم خودم رو و مودمي كه مسئول شركت برا تست سيگنال آورده بود, دقيقا تو يه نقطه تست زدم...حالا شما اگر ميخوايد ببينيد كه قدرت كدوم مودم بيشتره, يه مودم wixfmm-130 رو ببريد و دقيقا در همون محلي كه مودم فعليتون اونجاست بزاريد و تست كنيد..در ضمن فكر كنم براي CINR فقط همون R3 مهم باشه..يعني خود نمايندگي به من گفت كه فقط R3 مهمه..نقل قول:
حالا ديگه نميدونم..اگه شما اطلاعات بيشتري در مورد CINR R3/R1داريد..لطفا بگيد.(مثلا اينكه كدوم R بايد بيشتر و كدوم بايد كمتر باشه)
سلامنقل قول:
دوست عزیز در حال حاضر در همه شهر های ایران به جز تیریز CINR reuse 1 باید استفاده بشه .
برای یه ارتباط خوب R1 باید بیشتر از 15 باشه، R3 معمولا 3 تا بیشتر از R1 هستش. هرچی این دوتا به 30 نزدیک بشن بهتره و نکته آخر این که اگر اختلاف R1 با R3 بیشتر از 5 تا باشه بهتره جای مودمتون را عوض کنید.نقل قول:
کسی امتحان نکرده؟نقل قول:
P-P TP که کار نمیکنهنقل قول:
سلام دوستان ؛
من میخواستم اشتراک یکساله و یک مگ مبین نت بگیرم .
اما میخواستم بدونم کدوم مودم بهتره ؟ (BM632W یا SWC9200)
باتشکر
نمیشه یه کاری کرد که بدون کابل وصل بشه؟نقل قول:
ارتباط رو از مودمadslبدون کابل بگیره
امروز از هفت صبح , اینترنت مدام داره بازی در می آره یعنی در دقایقی کند یا قطع می شه ! حالا نمی دونم سراسریه یا نه ؟
سلام دوستان
دوستم یه مودم مبین نت داره میخواد به ایرانسل مودمش رو تبدیل کنه؟
چی کار باید بکنه؟ مقاله ای هست که دقیق توضیح بده چی کار کنه یا اینکه جایی هست که این کار رو انجام بده ؟
چرا به جای مبین نت یه چیز دیگه زده؟
من 512 دارم.جالبه وقتی روی اینه سرعتم خیلی خوبه ولی شبا اکثرا میره دوباره رو مبین نت و سرعت بد میشه.قضیه چیه؟؟!
نه متاسفانه. به هر حال باید از یه طریقی اینترنت رو به وایرلس مودم وایمکس وصل کرد.نقل قول:
نقل قول:الان RSSI براي من حدود 78- هست و (CINR 21/14 (R3/R1 هست... بدون هيچگونه قطعي هم سرعت دانلود بعضي وقتا تا حدوداي 120 كيلو بايت در ثانيه هم ميرسه..(بعضي وقتا در حدود يكي دو ثانيه ,سرعت دانلود بيشتر هم ميشه ولي ثابت نميمونه)نقل قول:
امتحان كردم با RSSI حدود 84- و CINR 14/12 R3/R1 هم بخوبي جواب ميده.و شايد اين نشون دهنده قدرت مودم در دريافت و ارسال باشه
البته يه جاي خوب برا آنتن دهي 5 چراغ روشن هم پيدا كردم, ولي چون تقريبا نزديك ميز و صندلي ناهارخوري بود , مودم رو اونجا نزاشتم, چون ترسيدم موقع رفت و آمد, يه نفر بزنه و مودم رو بندازه و داغونش كنه.
و البته ديدم با همين سيگنال فعلي هم بدون بدون مشكل صفحات رو باز ميكنه و حتي اگه مودم رو جايي بزارم كه ماكزيمم سيگنال رو هم بگيره, تفاوتي در سرعت اينترنت من بوجود نمياد.برا همين اونقدر حساسيت برا بهترين نقطه سيگنال دهي ندارم.
دوستان نظر شما چيه؟
امروز يه ايميلي از مبين نت برام اومد با اين موضوع: هديه نوروز 92 وايمكس مبين نت
خوشحال شدم گفتم به به :n19: حتما چند گيگ ترافيك رايگان و يا مثلا در ازاي خريد هر گيگ رايگان, يه گيگ ترافيك رايگان بهمون ميده(مثل بعضي از آي اس پي هاي ADSL )
تو همين فكرا بودم و تا ايميل رو باز كردم, روياهام نقش بر آب شد.....:n29: :sq_11:
اين لينك رو توي ايميل برام فرستاده بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Layer2 توی مبین نت مشکل داره ؟ من با ایرانسل کانکت میشم ولی مبین نت نمیشه هیچ پورتی وصل شد.
میخوام ببینم کلا مشکل داره یا اینی که ازش اکانت کرفتم داره بازی در میاره رو ای پی.
دستشون درد نکنه واقعاً! شرمندمون کردن. تازه اینم هست:نقل قول:
ديگه طرح هاي قديميو نميشه تمديد كرد ...
نقل قول:
سلام . به هيچ وجه سمت SWC9200 يا همون 3 آنتنه نريد اول از همه Green packet در غير اين صورت BM632w
جدي ميگي؟؟؟؟نقل قول:
حتي كساني كه يكساله گرفتن؟
بله دوست عزيز همه مشتركين مجبورن ديگه طرح هايي كه تو ليست هست رو انتخاب كنن