سوالتون چيه؟نقل قول:
شاد باشيد:40:
Printable View
سوالتون چيه؟نقل قول:
شاد باشيد:40:
دوستان کابل مسی ماهواره اگر در مجاورت یا چسبیده به سیم تلفن باشه (در فاصله 5 سانتی و طول بیش از 15 متر) میتونه مثل کابل برق باعث ایجاد نویز تو خط تلفن بشه ؟
کانفینگ صحیح مودم D-link 2730 uنقل قول:
نقل قول:نقل قول:دم همه ی شما گرم که پاسخ دادین :n16:نقل قول:
منزل چون قدیمی ساز هست سیم کشی تلفن درست مجاور کابل برق و آیفون هست . واسه ی همین کابل 0.6 تک زوج فویل دار گرفتم .
به این ترتیب حتی با وجود اسپلیتر هم دیگه نویز نمی اندازه و مشکلی برای اینترنت نیست ؟
نقل قول:
سیم کشی منزل ما که وحشتناکه که دور خونه چرخیده تا اومده تو اتاقم
از کنار کابل برق کابل آیفون بعد از این طرف هم کابل آنتن :n02:
نه عزیز مشکلی نخواهی داشت:n12:
نقل قول:
واسه کانفیگ از برنامه خود مودم استفاده نکن برو تو مرورگر و به این آدرس 192.168.1.1 از اونجا اقدام کن :n16:
سلام.
من در حال حاضر وایمکس ایرانسل دارم و در تهران هستم.
مدتی هست که در صدد خرید adsl هستم ولی چون فیبرم نوریه به هر شرکتی زنگ زدم گفتن به فیبر نوری نمیدیم فقط مخابرات گفت میدیم که اصلاً به لعنت خدا هم نمی ارزه .
میخواستم بدونم آیا راهی هست که بتونم از adsl استفاده کنم یا نه؟
در حالت کانفیک از مرورگر کل مراحل رو انجام میده ، اما اینترنت فعال نمیشه ، یعنی هیچ سایتی رو باز نمیکنه و چراغ اینترنت هم خاموش هست در حالی که در گزینه Bridge این مشکلات رو نداره.نقل قول:
نقل قول:
اینترنتت از کدوم شرکته؟ احتمال میره که حالت PPPOE از خود مخابرات غیرفعاله باید زنگ بزنی وصلش کنن :n01:
دوستان اگه بخوام سرویس دهندمو عوض کنم باید دوباره پول نصب بدم همون 15 تومن ؟ یانه ؟ :n13:
یه مودم ارزونه ارزون میخوام چی بگیرم؟؟؟؟:n17:
خوب پس تا یه حدودی با ما همدردی . :n01:نقل قول:
اینرنت مخابرات هست. قبلا به صورت PPPOE استفاده می کردم مشکلی نداشت . به مخابرات هم زنگ زدم میگه مشکل از ما نیست.نقل قول:
بله، متأسفانه!نقل قول:
البته بهای نصب به شرکت بستگی داره؛ گمون کنم شاتل 25 میگیره.
تازه از رانژه درآمدن و دوباره رانژه کردن هم چند روز طول میکشه.
نقل قول:
پس یه اسکرین شات بزار ببینم چطوریاست از صفحه Interface :n13:
نقل قول:
نه 2 ماه پیش شاتل 15 بابت نصب گرفت الان هم به دلیل محدود کردن دانلود تو شب میخوام بیام بیرون :n01:
کانکت میشه ولی دیتا رد و بدل نمیشهنقل قول:
شرمنده. ولی تا حالا چند بار تو تاپیکهای مربوطه پرسیدم. کسی جواب نداده. یک مودم مناسب هم وایرلس و هم لن برای 512 مخابرات خونگی معرفی کنید. ممنون میشم.
چرا جستجو نمیکنید؟نقل قول:
ارزونترینش از 90 تومن شروع میشه. (البته من چند ماه پیش گرفتم)
مدلهای مختلف و برندهای گوناگون داره که زیاد باجی به هم نمیدهند.
من Cnet گرفتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سلاممشکل اینجاست که هر دو روز یکبار یک علامت تعجب روی اتصال اینترنتم میاد و اینترنت قطع میشه باید باز از خود مودم وصل کنم از انجا DHCP فعال کنم بعد دوباره غیر فعال و بعد مودم باز به روتر وصل کنم تا ارتباط دوباره برقرار بشه
روتر tp link wr941ND
مودم: d-link DSL-320
من این تنظیمات با مودم و روتر انجام دادم:
به نق از جایی دیگر :[ (با فرض اینکه ایپی مدم 192.168.1.1 هست و DHCP مدم غیر فعاله.)
192.168.1.100 (یک ایپی دلبخواه در رنج مدم)
255.255.255.0 (سابنت این رنج)
192.168.1.1 (ایپی مدم)
0.0.0.0 (اگر مشکل خوردید بزارید 8.8.4.4 (ممکنه بعد از ستاپ ببینید ویندوز معتقد اینترنت وصله ولی شما نمیتونید سایتی را باز کنید. در این صورت میتونید این تنظیمات رو اینطور تغییر بدید))
0.0.0.0 (اگر مشکل خوردید بزارید 8.8.8.8 (ممکنه بعد از ستاپ ببینید ویندوز معتقد اینترنت وصله ولی شما نمیتونید سایتی را باز کنید. در این صورت میتونید این تنظیمات رو اینطور تغییر بدید))
اینم که حتما استاتیک رو انتخاب کرده بودید که صفحه بالا اومده بوده دیگه؟!
گویا باقی تنظیمات روتر درسته (البته در تصویر مشخص نیست که dhcp روتر فعاله یا نه. ولی فعال کنید حتما اگر نیست)
حالا برید سراغ تنظیمات مدم و dhcp را غیر فعال کنید.
فراموش نکنید که سیو و آپلی کنید.]
دیگه موندم باید چیکار کنم مشکل از کجاست؟واقعا خسته شدم از این روال نمیدونم باید چیکار کنم.
سلام. من امروز کارشناس مخابرات اومد برام تنظیمات را انجام داد.
من یک مودم TP-Link 8901 خریدم. البته فعلا از وایرلسش استفاده نمیکنم.
موضوع اینه که طرف هیچ کانکشنی برام نساخت و همه اتصالات را خودکار گذاشته. چه لن و چه وایرلس.
حالا به نظرتون همینجوری خوبه یا خودم که خیلی وارد هم نیستم دوباره از اول کانکشن بسازم؟
درودنقل قول:
ببینین کارشناس واستون رو حالت PPPOE گذاشته یعنی هر وقت سیستم رو روشن
کنین خودکار به نت وصلید ولی اگه میخوایین خودتون رو کانکشن کانکت کنین تا وصل بشه
که اون انتخاب با خودتونه
به نظر من همینطوری بهتره فقط رو وایرلست پسورد بزار که یه وقت سواستفاده افراد سودجو قرار
نگیره :n02:
دوستان کسی نیست که بتونه یک راه حلی به ما پیشنهاد کنه؟
دوستان مودم من planet adw 4401 هستش تنظیم کردم ولی وقتی با گوشی وصل میشم یه مدت وصله بعد یه مدت موج میره و باید دوباره با گوشی بزنم کانکت بشه مشکل از چیه؟ منو کلافه کرده:n24:
دوستان من خیلی وقته این مشکل رو دارم که بعضی وقتها نتم کامل قطع میشه و دیگه هرچی میخوام به وایرلس وصل بشم Unable to connect میده و تا وقتی مودم رو ریست نکنم مشکل حل نمیشه. شاید بشه گفت روزی یک بار این اتفاق برام میفته! مشکل از مودمه یا جای دیگه؟ مدل مودمم ZyXEL هست.
اهمممممممم
مودم کابلی ارزون چی بگیرم دو پورت؟؟؟
سلام به همه دوستان خوب
من از اینترنت وایرلس استفاده میکنم و یه رادیو از نوع nano station 2 loco دارم که عکسش هم پایین گذاشتم و برای وصل شدن هم به کامپیوتر وصلش کردم و هر بار که میخوام به نت وصل بشم حالت دستی وصل میشم حالا یه گوشی خریدم و میخوام با وایرلس اون هم به نت وصل بشم .
تو روش استفاده از ADSL راحت مودم رو تو حالت ppoe قرار میدی و یوز پسورد هم بهش میدی و راحت با کابل مودم به کامپیوتر و با وایرلس مودم به موبایل و لب تاپ به نت وصل میشی.
حالا من یه مودم ای دی اس ال وایرلس D-link 2640t دارم .چه جور میتونم مودم و رادیو رو تو هم ترکیب کنم که بتونم با موبایلم هم به نت وصل بشم . یعنی اینترنت از تو رادیو بیا تو مودم و خودش کانکت بشه بعد توزیع بشه . فکر کنم باید تو مودم وایرلس کانکشن L2Tp بسازیم .
ممنون میشم دوستان کمک کنند.
از کجا می تونم یک مودم زایکسل بگیرم._____چه جوری می تونم بفهمم که خطم فیبر نوری هست یا نه؟
خط روباید از امور مشترکین استعلام بگیرید مودم رو هم از بازار کامپیوتر ایران طبقه زیر همکف چندتا مغازه تو کار شبکه هستند.نقل قول:
بازار کامپیوتر ایران همون که تو خیابان ولی عصر هست؟؟نقل قول:
بله. ولی اینکه الان وضعیت بازر چجوری هست رو نمی دونم . لیست نماینده های فروشش اینجاست :نقل قول:
گارانتی اصلی زاکسل برای شرکت دلسا هست .کد:http://delsa.armitis.com/lang-fa/representatives-delsa/default.loco
که البته همین شرکت دلسا هم مودم ها رو دستکاری میکنه و نمیتونید آپدیتهای جدید که خود زایکسل میده رو نصب کنید و این آپدیت نکردن خیلی دردسرها درست میکنه. :n27:نقل قول:
اساتید لطفا نظرشون رو دربارۀ TD-W8951ND اعلام کنند :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال دارم
میشه قبل از اتمام دوره ی اشتراک انصراف بدم و برم از یه جا دیگه بگیرم؟؟ یا حتما باید دورم تموم شه؟
دوستان سلام
ایا مودم وایرلسی تا برد یک کیلومتر در بازار داریم
وایا میشود برد مودمهای معمولی را زیاد کرد تا 2 کیلومتر. چون محل کار من تا منزل نزدیک و تاهمین حدود هست
متشکرم:n02:
سلامنقل قول:
اگه میشه یه کمکی هم به ما بکنید به خدا ثواب داره.
نقل قول:
میتونین واسه تقویت برد وایرلستون از روتر در مسیر استفاده کنین مثلا بزارین خونه ای
که در مسیر راهتون هست نباید زیاد فاصله داشته باشه تا سیگنال کم نشه اگه دیدین
نیاز به یک روتر دیگع هم هست ناچار باید تهیه کنین ولی راحترین کم هزینه ترین کار
تهیه یه مودم وایرلس واسه محل کارتونه :n16:
نقل قول:
مودم خوبیه فقط این 300 MB هست اگه برای مثلا محل کار میخوایین به کار میاد ولی در منزل
با چند مدل پایین ترش مثل TD8901 که 54 MB هست هم میشه راحت 2 طیقه استفاده کرد
بله شما میتونید قبل از اتمام دوره از شرکت دیگری درخواست اینترنت پر سرعت بکنید که با رضایت شما خط قبلی جمع آوری میشه و رانژه ی جدید به شما تخصیص داده میشه .نقل قول:
البته بعضی طرحها به صورت قرار دادی هستن مثل اینترنت 2020 مخابرات اصفهان که در صورت جمع آوری زود تر از موعد شما متحمل ضرر و زیان خواهید شد.