سلامنقل قول:
دوست عزيزم من امروز همين 1 ساعت پيش درخواست جمع آوري دادم . صفحه هاي قبل اين تاپيك رو هم بخوني متوجه ميشي كه همه ناراضين . هم پينگ بسيار بالا هم سرعت كم با سرور خاجي . اصلا و ابدا به نطر من آسياتك نياين پولتون رو حروم نكنيد .
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزيزم من امروز همين 1 ساعت پيش درخواست جمع آوري دادم . صفحه هاي قبل اين تاپيك رو هم بخوني متوجه ميشي كه همه ناراضين . هم پينگ بسيار بالا هم سرعت كم با سرور خاجي . اصلا و ابدا به نطر من آسياتك نياين پولتون رو حروم نكنيد .
دوست من مازندران نوشهر آسیاتک داره سرویس 2 مگ محدود می گه دانلود رایگان تا 150 سرعت می ده روزا هم که بازهنقل قول:
الان اوضاع آسیاتک خراب شده
مخابرات که واقعی شده
شاتل که دزده
مبین نت که تو منطقه ما پشتیبانی نمیکنه
داتک که تو قدش ریده
موندم چی کار کنم سیمکارتی برم که گرونه
درسته و تایید میشه . سرعت من هم خیلی وقته آوردن روی 22 بستن . 10 کیلو پایین تر از چیزی که باید بدن . 256 برنزینقل قول:
:n29:
بدبختی اینه که یک زودی هم یک ساله تمدید کردم :/ البته همه جا خراب شده ...
نهنقل قول:
سرویس های نامحدود 3روز نیست برقراری موقت و2 روز هست و دیشب سرویسم تموم شد
خطم هم فیبر نوری هست بجز اسیاتک فقط مخابرات سرویس میده که اونم پورت خالی نداره و مجبور شدم 1024 محدود 10 گیگ تمدید کنم پنلشون هم قطعه از صبح که هزینه را واریز کردم هنوز سرویسم وصل نشده!
باید بهشون زنگ بزنی تا فعال کنن سرویس رونقل قول:
چندبار زنگ زدم گفتند سیستمشون قطع هست تا 15:30 هم بیشتر نیستند!نقل قول:
مرکزی تهران باید زنگ بزنیننقل قول:
برای من هم همچین اتفاقی افتاده بود
هر ماه باید زنگ میزدم
نه من رو خط جدید سفارش دادم که از قدیم رانژه بوده و پنل ندارهنقل قول:
خط قبلی را تمدید نکردم میخوام جمع اوری کنم و منتظر پورت خالی مخابرات باشم
یکی از دوستام به اون شماره اس فرستاد میگه امروز جواب داده اما جواب مسخره :دی
متن اس ام اس :
آسیاتک یه شرکت کلاه برداره که سرویس تست رو به مشترک میده که اعتمادشو جلب کنه، اما بعدش افتضاحه. خدا ازتون نگذره که الکی یه سرویس یک ساله تمدید کردم...:n04:
متن جواب هم بگذارید.دی:نقل قول:
بعد از قطعی های گاهی و بی گاه امروز ، انگار یکم وضعیت پایدار شده باز :) .
به پینگ +350 دل خوش کنیم یا سرعت 16-22؟؟؟؟ 256 برنزی
سرویس 1 مگ محدود / تهران / مرکز مخابرات صالح طبری
وضیعت خیلی خوب و نرماله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 مگ محدود گیشا (انگار speedtest هم دسکاری کردن...)
سرعن دانلود از سرور خارجی 40 داخلی خوبه که بدرد نمیخوره
سرور داخلی
سرور خارجی اروپا
سرور خارجی چین (من بدبخت بیشتر دانلودام از چینه :( )
سرویسی که برای من مناسبه، لزوما واسه شما خوب نیست ؛ هر کسی معیارها و خواسته های خودش رو داره. اهل بازی آنلاین نیستم که پینگ آنچنان زیاد برام اهمیت داشته باشه، بله دوست دارم پینگ بهتر داشته باشم واسه بازکردن صفحات اما همین الانشم شرایط اونقدری واسم خسته کننده نشده که بخوام تعویض آی اس پی داشته باشم.نقل قول:
فعلا آسیاتک تونسته توی شلوغ ترین مرکز مخابراتی منو راضی کنه، پس دلیلی واسه نارضایتی ندارم. اینم سرعت دانلودم که خب چون از سرور مخصوص خودم واسه سایتم بود، آدرسش رو پوشوندم :
هر کس بسته به شرایط خودش، صحبت میکنه! 10 گیگ ماهانه هم واسم کافیه.
امشب هم موقع شبانه یه عکس از سرعت دانلود براتون قرار میدم اگر شد.
نمیدونم کارت چیه که باید از سرورهای چینی دانلود کنی :دی اما اگر واست شدیدا اهمیت داره، تست کن اگر اجازه ی ریموت میدادند، لینک هات رو جای دیگه ای ریموت کن و از اونجا دانلود کن.نقل قول:
منظورت اسیاتک اجازه ریموت بده؟ یا سرورای چین که دا دارم ازشون؟ سرور چین که لینکاش مستقیمه نمیشه از جای دیگه گرفت.نقل قول:
اگه راهی هست خدا خیرت بده بگو
واقعا متاسفم من توی این چند ماه یک بار هم دانلود شب رایگان نداشتم و اصلا از این سرویس استفاده نکردم.چرا باید یک سری استفاده کنن و بعضی ها مثل من نه.اینجاست که استفاده منصفانه زیر سوال میره یک سری با نامحدود روز ها پدر اینترنت رو در میارن یک سری هم با محدود و دانلود شبانه من موندم پس مای بدبخت که کار علمی انجام میدیم باید چه کار کنیم.:n04:
برو کافینت :n02:نقل قول:
شما باهوشی خیلی خیلی ولی تو با این همه هوش چرا موندی ایران.بعد میگن فرار مغز ها و ماندن .... ها.:n08:نقل قول:
کافینت که سرعتش بین 10 تا سیستم شیر میشه وضعیتش 10 بار بد تره پرفسر.مشکل ما مردم ایران اینه که هیچ کدوم رعایت حال دیگری رو نمیکنیم.من هم میتونم با کمال بیتفاوتی بیام خط 512 نامحدود برنزی بگیرم و روی سیستم قدیمیم 24 ساعته دانلود کنم اما من مثل بقیه مردم ایران بی فکر نیستم:n03:
بزرگوار اولا درست صحبت کن من و سایرین که میریم نامحدود میگیریم حتما نیاز داریم و به هیچ احدی هم ربطی ندارهنقل قول:
دارم پول 1 مگ نامحدود میدم سرعتم در خوشبینانه ترین حالت 55 کیلو هست
یعنی باید در شرکتی رو که با دانلود 50 کیلو براش مشکل ایجاد میشه رو گل گرفت تو کره ملت پورت 1 گیگ دارند ماهم هنوز تو بیت و بایت موندیم اونوقت هم به جای این که بریم اعتراض کنیم میام میگیم
تقصیر خودمونه به خاطر اینکه با سرعت 50 کیلوبایت داریم دانلود میکنیم ....
نقل قول:
میشه لطف کنی از یه آدرس دانلود خارجی ، تست بزاری؟ مطمئنا سرور سایت خودتون تو ایرانه دیگه؟
اولا اینکه شما بجای اینکه تقصیرو بندازی گردن بقیه،بیشتر از همه این شرکت... تقصیر کاره که به همه کم فروشی میکنه،دوما اینکه شما حق نداری به بقیه بگی از اینترنت استفاده نکنن که شما راحت کارتو انجام بدی و اگه خیلی ناراحتی میتونی isp رو عوض کنی بری یه جایی که سرعتش خوب باشه،و سوما اینکه کسایی که نامحدود میگیرن مطمئنا حقشونه که هر چقدر دلشون میخوان دانلود کنن و به کسی هم ربطی نداره و شما هم حق نداری بقیه رو بی فکر خطاب کنینقل قول:
نقل قول:
من خودم مصرفم مشخص نیست! یه ماه 2 گیگ یه ماه 15 گیگ....
اما اینکه ISP داره از شما دزدی میکنه ، و به بقیه مردم توهین میکنی کار درستی نیست!
درضمن من متوجه نمیشم! شما که اینقدر ناراضی هستی و هر دفعه میایی کلی همه رو زیر سوال میبری، چطوریه که هنوز جمع آوری نکردی؟؟؟
پ.ن: کار عملی؟؟ game over؟؟؟؟
برو های وب سرویس دینامیت بگیر و راحت کار عملی!!! رو انجام بده... ساعت رایگانم نداره که مزاحمت شن
نه این به هیچ وجه ربطی به آسیاتک نداره ، شما اگر لینک مستقیمی که میگیری امکان ریموت به یه سرور و هاست دیگه (مثل فایلگیر ، اکسپرس لیچ و امثالهم) رو داشته باشه و سرعت دانلودت از اونها خوب باشه، راحت لینکات رو ریموت میکنی اونجا (که اکثرا سرورهاشون هلند هستند) و دانلود میکنی.نقل قول:
نه والا عزیز ؛ من سایتم و محتواش کلا خارجی هستش و برای اون ها ، ایرانی نیستش اصلا. فقط سرور وارز رو از ایرانی ها گرفتم که خیالم راحت باشه :دی فایل هامم توی سایت های ثالث آپلود میشند نه سرور شخصی.نقل قول:
الان هم دارم از فایلگیر با 200 تا دانلود میکنم، اگر میدونی تا عکسشو بذارم. وضعیتم چند روزی بد بود، اما الان خوب شده و سرعت واسم اینطوری شده. تو روز من سرعتم هم کم بود که دیگه الان زیر 200 نمیاد ، بهترش کردند.
به هر حال سرعت یک مگ قبلا 512 کیلوبایت بوده...
ممنون بابت اطلاع رسانی
سلام
دوستان لطفا با احترام با یکدیگر برخورد کنید
و سعی کنید اگر نظری دارید به صورت کاملا محترمانه اون رو بیان کنید
با تشکر
من 2 مگ محدود دارم و در روز سرعت دانلود بین 250 تا 400 متغیر هست ولی در دانلود شبانه ، سرعت دانلود بین 80 تا 120 هست!نقل قول:
این دانلود شبانه را چیکار کنیم؟
سلام به همه دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
اینترنت من چند روزه به وضعیت خوبی برگشته و شبا نزدیک 6.8 گیگ دانلود دارم! همون انتظاری که از اینترنت 2 مگابیت داشتم
حالا مثل قبلا (دو ماه اول سال) که شبی 12 گیگ دانلود داشتم دیگه نیستم ولی بازم از شبی 2.8 گیگ و بسته شدن سرعت رو 120 خلاص شدم! سرور من امامت هست و 2 مگابیت ماهی 10 گیگ دارم
سلام .نقل قول:
این وضعیت موقتی هستش چند روز پیش برای من هم اینطوری بود اما محدود شد رو 80 - 90 شبانه. انگار بصورت رندوم بین کاربرها سرویس و چند روز خوب می کنن تا صدای همه در نیاد.
الان فعلا آسیاتک داره پهنای باند رو به مقدار کم و مشخصی اضافه میکنه؟
والا حقیقتا خودم چند شب پیش با سرعتی که دانلود میکردم هم واسم تعجب بود، امشب یه تستی میزنم اگر تونستم و نتیجه رو اعلام میکنم همین جا.نقل قول:
دوستان با اجازه دو مورد رو در رابطه با سرویس محدود عرض کنم
1 - سرعت در روز به تنهایی ملاک نیست ، اونوقتی میتونیم از یه ISP راضی باشیم که در تمام طول شبانه روز بتونه به اندازه سرویسی که میگیریم سرعت بده.
حالا ممکنه یکی دانلود شبانه نداشته باشه و فقط روز براش مهم باشه در این صورت به نظرم شرکت های دیگه خیلی بهتر از آسیاتک عمل می کنن نمونش های وب...یا مبین نت که دیدم رو 16 مگ هم بسته.
2 - سرعت در شب ، دوستانی که میفرمایند حجم دانلودشون افزایش یافته چپیزی که من فکر میکنم احتمالا دوستان دارن از سرور های ایرانی دانلود می کنن.بله سرعت این 2-3 تا سایت ایرانی در شب بالاست ولی همه جور فایلی برای دانلود ندارن که!
اگر دانلودتون از سرور های خارجی در شب بیشتر از قبل شد اونوقت مشخص میشه آسیاتک یه فکری کرده.
دوستانی که احساس می کنن سرعتشون در شب بالا رفته ممنون میشم یه تست با اسپید تست در شب بذارن.
ببخشید سرورامامت بازچه نوع سروریه؟نقل قول:
منظورش مرکزمخابراتی امامت هستنقل قول:
سرویس محدود صبانت خیلی از اسیاتک بهتره.... سرعت بیشتر ! مجبور نبودن به خرید 10 گیگ!
شما کجا دیدی که مبین نت روی 16 مگ ببنده؟نقل قول:
من خودم مبین نت دارم..جداکثر تا 2مگ بسته شده برام.....